Keresés

Részletes keresés

Agent J Creative Commons License 2006.09.07 0 0 2411

JR Soldiers!:)

Csonti, a Benson vállvédő volt a "csúcsmodell", de holnap lesz Rawlings és W.IV-es Riddell. Bár a másik kereskedőnek van bemutatódarab az AP szériából, de az most a keszthelyieknél van kipróbáláson.

Apukám... teljesen megkattantam! :D

AJ

Előzmény: Csonti-Linebacker (2408)
Doki - The Soldiers Choir Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2410
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2409

Gerogi!

A Sport 2 a 133MHZ-n van.

Itt a képtár link

http://kep.tar.hu/szolnoksoldiers

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2408

Én mondtam:)))

Akkor Riddell AP-t nem is próbáltá?

Na erre én sem tudok válaszolni de szerintem csak véletlen....

Előzmény: Agent J (2406)
robogo_1977 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2407
Újra elindul az MAFK Tippjáték értékes nyereményekért! Játssz, és nyerd meg a 70.000 Forint összértékű nyeremények egyikét! http://www.mafk.hu TIPPJÁTÉK!
Agent J Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2406

Sziasztok!:)

Szóval... Lehet, hogy senkit sem fog érdekelni, de a kezdőtársak okulhatnak belőle! Természetesen ez az én szubjektív véleményem, és messze nem mérvadó!

Szóval... Helmet ügyben megpróbáltam pár típust! A Bike nagyon kényelmetlen volt, és annyira "idegennek" éreztem... ráadásul a kidolgozása sem nyerte el a bizalmamat... Kipróbáltam egy Adams sisakot is, ami viszont rögtön olyan volt, mintha az ÉN nagy tök fejemre szabták vola, szinte egyből olyan volt, mintha a testem része lenne! Kényelemben és kidolgozásban nagyon jó volt! Sajna VSR-4-es pénteken lesz, ezért azt nem tudtam kipróbálni...:( Volt viszont Revolution... Úgy indult, hogy már a kézbevételnél láttam, hogy vm furcsa a bélésében... Felvettem, és nagyon durva érzés volt (negatív értelemben...), egy majdnem 50.000 HUF-os sisaktól azé' jóval többet vártam! Ráadásul ugyanazzal a méretmegjelöléssel sokkal nagyobb volt, és lötyögött a fejemen. A rács rögzítése más...de szerintem annyival nem jobb, mint amennyivel drágább...

Próbáltam Benson, és Bike vállvédőket, a dupla "beakasztós" változatból. Be kell vallanom, hogy az általam próbált Bensonok kidolgozása sok kívánnivalót hagyott maga után, a Bike valamivel jobb volt... Péntekre lesz egy Rawlings, ami megrendelésre jön, és lesz pár Warrior IV-es.

Néztem pár térdvédőt, és nagyon elégedett voltam a választékkal! Alkarvédőt is próbáltam... Azt a vastag szibacsossat, ami könyöktől csuklóig ér... Két méret volt, a kicsit fel sem tudtam húzni, anagyobb pedig túl nagy volt, és ráadásul borzasztó kényelmetlen! Szerencsére találtam megfelelőt, ebből is volt választék!

Kíváncsi leszek a pénteki napra!

Mégvalami... Egyik kolléga azzal nyaggat, hogy a Soldiers a Green Bay Packers "mintáját követi"? Nem tudtam válaszolni pontosan, de arra gondolok, hogy a katonák nem utánnoznak senkit, és a hasonlóság a véletlen műve. Igazam van?

AJ 

Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2405
Bocsánat a késői jelzésért!!!
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2404

Sajnos öcsém meg én nem leszek ma edzésen!!!!!

A lábam amúgy már egyre jobb.

Pénteken már lehet hogy megnézem hogy tudok e edzeni!!

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2403

Köszi szépen.

Ha nem gond akkor átraknám a miénkbe is....

Előzmény: infoblog (2402)
infoblog Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2402

Ezek már egy új tárhelyen vannak (lásd a Blogon), a régebbiek: kep.tar.hu/infoblog

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2401

ZiTi!

Tudod hogy hol lehet megtalálni Enzo képeiz mert én is láttam a blogon hogy készített de nem tudom hogy hol vannak....

Ha valaki tudja irja meg mert béna vagyok

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2400

Csecsmőnél van a cuccod!

Akkor ezek szerint nem tudott elérni.

Előzmény: Zéé# (2398)
Agent J Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2399

Szevasztok!:)

Voltam az Ipar utcában... Voltak meglepetések, és nagy csalódások is! Ha lesz időm leírom részletesen. Bár még pénteken kimegyek, mert akkor már lesznek VSR-4-esek, és egy Rawligs vállvédő is, azt is megpróbálom!

Ja, és a többi kezdőtársamnak mondanám, hogy nézzenek meg mindent, próbáljanak meg mindent! NEM MINDEN ARANY, AMI FÉNYLIK!

A részletek később...

AJ

Előzmény: Csonti-Linebacker (2397)
Zéé# Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2398

Hi all!

Aki elvite a cuccom az megtené hogy szombatra elhozza feltéve hogy jön a gulyásfesztiválra. Ha nem jönne akkor meg hogy a hét végén hogy tudom esetleg elérni.

Kösz.

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2397

Na akkor mondom.

Vannak képek a képtárban.Számszerint 174 ba ebből 126 db-t a csapat készített (Mogyi meg én, bár én csak 2-t csináltam utána Mogyi volt a művész) a maradék 48 pedig az http://abbcenter.com/index.php?t=amerikai_foci oldalról szettem le.Neki köszönet a képekért.Ha van időtök akkor nézetek el ide is.

Természetesen ha valakinek van képe azt szivesen felrakom csak hozza el edzésre vagy küldej el e-mailbe.A cím szolnoksoldiers@yahoo.com

Ja meg nézelődök a neten hátha van még valahol tömeges kép.Ha valaki talál irja meg a helyet.

Még a rendszer lassusága miatt nem teljes akonvertálás de ha kinagyítod akkor már működik:((())))

Itt a link

http://kep.tar.hu/szolnoksoldiers

Előzmény: ziTi.1337 (2393)
tomboy-def Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2396

SKACOK!!!

Beszéltem a MISKOLC csapatával: holnap 17-kor kimegyek edzeni hozzájuk felszereléssel. Nem váltok, csupán haverkodok, tapasztalok és eszmecserét folytatok. Hétvégén mindent elmesélek!!!!!!!!!

Csasztok!!!

tomboy-def Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2395

NAGYON SZÉP GONDOLATOKAT ÍRTAM LE DOKI LEVELÉVEL KAPCSOLATBAN, DE...

az a ..... gép mindig törölte azt, ezért leírom a lényeget:

DOKI! Azzal, hogy leírtad, mennyire fontos számodra a csapatunk, azzal reményt adtál nekünk! Én már tényleg elhiszem, hogy ennek a sportnak és ennek a csapatnak van jövője! A bizalmadat (...és remélhetőleg egyre bővülő szurkolótáborunknak! ) talán úgy tudjuk a legjobban kifejezni hálánkat, hogy a lehető legjobban játszunk, lélekkel és akarással játszunk és a legvégsőkig kitartunk minden egyes meccsen! KÖSZÖNÖM  az egész csapat nevében!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdvözlettel: Pap Tamás csapattag

tomboy-def Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2394

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   </P>

HAJRÁ SOLDIERS!!!

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2393

Mikorra lesznek kb a képek?

Enzo nem fotozott megint veletlenul? :D

Előzmény: Csonti-Linebacker (2392)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2392

Ja lesznak képek is a képtárban csak még mindig konvertálás alatt vannak ezért nem lehet megnézni őket:)))

Kalaj türelem....

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2391
Ma beadtam magamnak az utoló véralvadásgátlót:))Ergo már nem sok van hátra és nincs gipsz a lábamon:)))
Sandman79 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2390

Csonti és georgi001!

Köszönjük a gratulációkat és mi is nagyon sok sikert kívánunk nektek a kupában!

Minden sérülteteknek pedig minél hamarabbi és teljes felépülést!

Sandman aus Eger

Előzmény: Csonti-Linebacker (2368)
Trugyina Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2389
Mielőbbi gyógyulást aranyapám!!!!!!! Örülök, hogy semmi nagyobb probléma nincs!!! Őszintén! Szerintem legalább a szeptembert ki kell hagynod, nehogy egy edzésen derüljön ki, hogy nem is olyan egyszerű a képlet. Az egészséged mindennél fontosabb! Nagyon várunk vissza a csapatba!
Előzmény: Zéé# (2383)
georgi001 Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2388

Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Örülök hogy kint vagy !!! a számom 06 30 4972975 csörgess meg visszahívlak!

Nagyon fontos lenne beszélnünk.

GYÓGYULJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trugyina Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2387
Köszönjük a biztatást! Ez ad erőt a sikeresebb folytatáshoz!!! ! 
Előzmény: Doki - The Soldiers Choir (2382)
Trugyina Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2386
Előzmény: Ome (2378)
Zéé# Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2385
U.i: Bocs a sok hibért de nem igazán látok este nem bírtam aludni /nem találták el melyik fájdalomcsillapító kellene nekem:D/
Doki - The Soldiers Choir Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2384

Szia Zéé!

GYÓGYULJ, GYÓGYULJ, GYÓGYULJ!!!

Doki

Előzmény: Zéé# (2383)
Zéé# Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2383

Cső skacok!

Sikerült kilobiznom így hazaengedtek a korházból.

Kicsit kimerített az út de amúgy megvagyok.

A legutoldsó viziten sikerült beszélnem orvossal:D /ekkor tudtam meg pontosan mi bajom is van/ úgyhogy megdumáltam vele ma hogy inkább hazajövök és itthon pihenek.

Amit a megbízható forrásokból összeraktam az végül is gerincem egybe de valószínüleg a gerincvelő vagy megsérült vagy valami ilyesmi ezért kicsit érdekes a mozgásom:D pár izmom a hátambea elég merev de az majd idővel változik/remélhetőleg/ említették még hogy az ultrahangon találtak egy két zuzúdást/az lenne csoda ha nem találtak volna:D/ illetve az egyik bordám is érzékeny kb ennyi.

Jelenleg fel birok már állni magamtól járásom enyhén insabil álvaq a nyakam nem igazán fordul de fekve már sikerült fordítanom /olyan vagyok mintha karót nyeltem volna/. A korházba fellelhető legerősebb fájdalom csilapítóval etettek így nem is fáj annyira a dolog tehát egyszóval Szerdán edzés...na jó azt hiszem pár edzést még ki kell hagynom de szombaton megyek.

Addig is GO Soldiers.

Zéé#72

Doki - The Soldiers Choir Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2382

Üdv Mindenkinek!

No... Kicsit késve jutottam úgy a gépemhez, hogy normálisan tudjak írni és ne kutyafuttában.

Gratulálok a szurkolók nevében mindkét csapatnak. Köszi a kisfarkasoknak a szurkolást. Ez egy jó meccs volt. Megérte elmenni Pestre! Újra tanultam egy kicsit. Ja és a hangom is kezd visszatérni.

Az összes régi és új sérülteknek mielőbbi jobbulást kívánok!!! Kelletek nekünk!!!

Szurkolás szempontjából viszont fájdalmasak a tapasztalataim!!! A kisfarkasokat leszámítva a Soldiers szurkolók kb. 15-en voltak (buszos csapat+pestiek)! Tavasszal egy nagyobb buszt is meg tudtunk tölteni! Igaz, kellemesen és családiasan telt a nap, de szerintem nektek is nagyobb motiváló tényező lett volna egy 50 fős kórus bíztatása! Vagy nem jól gondolom??? Valamit ki kellene találni, hogy többen jöjjenek titeket buzdítani. Mi, akik szombaton is ott voltunk veletek, a szurkolói buszon beszélgettünk erről és a közeljövőben ezügyben össze is dugjuk a fejünket szerintem. DE... Srácok! Nem lehetne a családot, rokonokat és ismerősöket kihívni? Márcsak azért is, hogy büszkék lehessenek rátok. Nem az a legnagyobb hajtóerő, ha ott van a közelünkben az, aki számít és szeret és aggódik, stb? Megmutatni nekik, hogy milyen sportemberek vagytok!!!

Bízom benne, hogy a kövezkező meccsen fürtökben fogunk még a fákról is lógni!!! Én személy szerint nekiesek a barátaimnak, hogy jöjjenek minél többen.

MI SZERETJÜK A SOLDIERS-T!!!

GO SOLDIERS!!!

Doki

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!