Ma délután voltunk állatorvosnál. A mi állatorvosunk nem javasolta a Márkus port a gumicsontúságra. Azt mondta, hogy nem szívódik fel a kutya szervezetében, ezért lágyabb a széklete. Ő Lavet csonterősítő tablettát ajánlott. Hát majd kiderül. Ja, vettünk frontline cseppeket. Van egy kis dilemmám. Most cseppegtessem rá, vagy jövőhét pénteken fürdés, kozmetikázás után a kiállítás előtt. Ha most ráteszem, akkor a jövőheti fürdés hatástalanítja? Nem káros ha két hét múlva újra bekenem ezzel a frontline cseppel?
Sz. engem is letiltott... pedig én nem is folytam bele a vitába. No ezt már nem értem, vajon mivel bántottam meg? Egyáltalán ki mehet arra a topicra? Ez röhelyes most már!
Tina remélem nem bánod, ha majd a te topicodba is átnézek!
Én is megnéztem a fórumod, így reg. nélkül! Még nem volt sok időm átnézni, csak beleolvastam, de szimpatikus! Csak most nincs időm sajnos végigolvasni mindent....
Köszi Xavano! Ha kész lesz és végülis már kész, csak fel kéne tölteni, de ez még mire megtörténik, eltelhet egy-két hónap is.... Szóval, ha már fent leszünk a neten, feltétlenül szólok. :) :)
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtok. Nagyon felpezsdült itt az élet.
Bemutatnám én is a kutyáimat. Talán Spillo után nekem van a legtöbb. Vannak kedvencként tartott kutyáim és kiállitásra is járunk. Remélem sikerült lekicsinyítenem a képeiket.
Dehogy gondolok ellenségként rád. Én személy szerint nem szeretnék a vitába belefolyni, hiszen engem senki sem bántott meg sem ezen, sem a másik fórumon! De tényleg sajnálom, hogy ez lett a vége, ami lett!!! HIszen egy topicnak az a lényege, hogy minél több ember legyen ott, és mindenki elmondhassa a véleményét. Remélem ezzel most nem bántottam meg senkit!
Kaparásról sajnos nem igazán akar leszokni, de most már rácsapok a kis lábára és jól rákiabálok!
Jaj, ez a puszis kép annyira aranyos! Ki is fogom menteni otthon! :D
Jól választottál volna! Az egy nagyon szép kis szuka. Sajnos nem hordták kiállításra és kölykei sem voltak, pedig a tenyészszemlén javasoltat kapott. Viszont nagyon szeretik, legalább úgy, mint te Pogit.