Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.02.03 0 0 89
cset megint?
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.03 0 0 88
cset enibadi?
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.02 0 0 87
jaj, ne legyél már ilyen kegyetlen!
akkor tedd közkinccsé...
Előzmény: kicsiszonja (86)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.02.01 0 0 86
...várhatsz, kedves TELSTAR, várhatsz!!!
Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.31 0 0 85
persze hogy kimehetnek, földig érő nadrágban - csador sem akadály...
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.31 0 0 84
Telstar: "ha valakinek olyanok a lábszárai, mint egy-egy oszlop, azokon a klumpa (meg bármi más) is eszméletlen gáz....Amúgy Neked jó lábaid vannak?"

Az utcára kimehetnek egyáltalán? Telstar komám, te aztán tudsz bánni a nőkkel! :)

biandora

Előzmény: Törölt nick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.31 0 0 83
Kicsiszonja!

Már máshol megírtam, a fehér klumpa is (ami nekem leginkább tetszik) csak azokon a nőkön áll jól, akiknek egyébként is szép lábuk van. Az ő lábaikat még plusz nagyon feldobja, de ha valakinek olyanok a lábszárai, mint egy-egy oszlop, azokon a klumpa (meg bármi más) is eszméletlen gáz.
Amúgy Neked jó lábaid vannak? (fényképet róluk emilcímemre várok!)

Előzmény: kicsiszonja (67)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.31 0 0 82
bent vagyok, az exercise szobában
biandora
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.31 0 0 81
Biandora!
Küldtem e-mailt.
kicsiszonja
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.31 0 0 80
Klumpás,

"szerintem még mindíg sokkal kultúráltabb, mint pl. a szado-mazó és egyéb brutális formái a fetisizmusnak"

A kicsiszonja által emlitett fétisizmust én
úgy értettem, ha valaki számára egyes tárgyak, jellemzően női ruhadarabok akár önmagukban is erotikus jelentéssel birnak. Nem tudom, hogy
pontosan mit kell érteni a fetisizmuson, de ha a szadó ügyek akár érintőlegesen is beletartoznak, akkor már nem vállalom.

Képet úgy kell idelinkelni, hogy valahová először feltöltöd (pl tár.hu lásd fölül)

Utána beirod ezt:
>img src="kép URL címe"<

azzal a különbséggel, hogy a kacsacsőrök pont forditva állnak, majd az idézőjelbe becopyzod a kép url jét.

Kicsiszonja,

ma délután az exercise szobában ok?

biandora

Előzmény: klumpás (78)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.31 0 0 79
Halihó!
Tegnap lekéstem a "randit", mikor gépközelbe kerültem már nem találtalak.

Klumpás!
Köszi a soraidat.
Én bizony kilógok a sorból, engem a birtoklási vágy motivál, mindenféle szexuális töltet nélkül.
Megszerezni valamit ami addig nem volt elérhető, s nem érdekelnek a vélemények (ellenvélemények).
Üdv.
szonja

Előzmény: Törölt nick (77)
klumpás Creative Commons License 2003.01.30 0 0 78
Sziasztok!

Tudom, hogy más nevében nem nyilatkozhatom, de természetesen nem tűntünk el :-)

Én személy szerint nem tudok sajna minden nap fellépni, de most hogy végigkövettem eddigi beszélgetéseteket szeretnék hozzászólni.

Tény, hogy a férfiak hajlamosabbak a fetisizmusra.
Ám a cipőfetisizmus (leszűkítve ránk a klumpafetisizmus) szerintem még mindíg sokkal kultúráltabb, mint pl. a szado-mazó és egyéb brutális formái a fetisizmusnak. Persze ehhez kell az is, hogy az adott hölgy tolerálja ezt a hajlamot, esetleg ő is élvezze és beszálljon a játékba. Egy kis fantáziával nagy örömöt szerezhet mindkét félnek.
A nők főleg érzelmi alapon "működnek", a férfiak vizuálisan. Ez eredményezi, hogy egy szép női láb egy szexis papuccsal beindítja a fantáziánkat.
A fatalp kopogása egyértelműen felhívja a figyelmet és vonzza a tekintetet, arról nem is beszélve amikor a nők lóbálják a lábukat (dangling) és ki-be csúsztatják lábfejüket így játszva klumpájukkal. Hát mi ez, ha nem izgató???

Én sem tudtam magam hová tenni, amikor az általánosban a tanárnőm beklaffogott egy fekete svéd stílusú nyers fatalpú klumpában. Akkor még nem tudtam mi hoz ennyire lázba, de nem tudtam másra koncentrálni, egész órán csak a lábát néztem. Sok idő telt el mire tudatosult bennem, hogy tetszenek a női papucsok, kiváltképp a fatalpúak. Féltem, hogy rosszat teszek, vagy valami bajom van, mert ha lehetőség adódott felpróbáltam a nők klumpáit. Pár éve az internet megjelenésével tudatosult bennem, hogy mást is érdekel ez a téma és egyáltalán semmi bűnt nem követek el. Hiszen nem ártok senkinek, nem bántok senkit ezzel a szenvedéllyel.
Tulajdonképpen most már egy hobbinak fogom fel.

Papucsok és a róluk készült képek gyűjtése. Talán később komolyabb szinten állandó chatszoba, weboldal, klub, baráti társaság alakulhat ki a klumpát hordani, gyűjteni szerető hölgyekből és férfiakból. Persze lehet, hogy ez álom marad csupán, de az internet nagy lehetőség hogy összegyűjthessük a téma rajongóit.

Amikor csak tudok (általában hétfő, kedd és csütörtök este 9 után) a gyaloglón az exercise szobát megnyitom (ezt megtehetitek Ti is!) és ott elkezdhetnénk a magyarországi klumparajongók eszmecseréjét!

Üdvözlet mindenkinek!

Klumpás

u.i.: leírhatnátok hogyan lehet ide képeket csatolni, van jópár belőle, de Ti is készíthetnétek! várjuk szeretettel!

Törölt nick Creative Commons License 2003.01.30 0 0 77
Csak vicceltem! Lehet,hogy tényleg nem vagyok normális, de nem ezért:)

Jó! 6 után lenne a legjobb, de lehet korábban is. meddig vagy vonalban?

Az egyszerűség kedvéért ott lenne jó, ahol a Klumpás javasolta lentebb.

biandora

Előzmény: kicsiszonja (76)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.30 0 0 76
"Azért ugye normális vagyok? Szóljatok már ti is srácok!"
...ezek miatt a szavak miatt gondoltam úgy, hogy segítségre van szükséged.
Örülök, hogy nem így van.
Chattelhetünk is, ha van elég időnk rá.
Ja, még egy .....nő vagyok.
Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.30 0 0 75
kedves Szonja doktornő,

ha bármire kiváncsi vagy, szivesen.
De ne hidd hogy ez nekem problémát okoz-elég sok örömem lelem benne, akkor meg miért akarnám megszüntetni?

Hasonló helyzetben levőkkel már sokat beszélgettem ilyesmiről, többen vagyunk mint gondolnád! Sajnos szinte kizárólag férfiak, ezért egy idő után unalmassá válik a dolog, mert a férfiak nézeteit már elég jól ismerjük a témában, az pedig, hogy mit gondolnak a nők, mint mindig, rejtély marad. A dolog csak akkor válik izgalmassá, ha véletlenül, vagy kiváncsiságból arra téved egy lány.

Ezek a lányok általában ilyen körben el is vannak kényeztetve, mégis hamar felszivódnak, vagy/és kiderül róluk hogy valójában tréfás kedvű férfiak.

Bizom benne, hogy veled nem ez a helyzet, és nagyon örülök, hogy erről veled beszélgethetek - Nem értem, a többiek hová tűntek? biztos sielnek.
Ha nem jelentkeznek, és még van kedved, akkor chatteljünk!

biandora

Előzmény: kicsiszonja (74)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.30 0 0 74
biandora,
Szeretnél még beszélni róla?
Nézd, én nem akarok nagy okosságokat mondani, de szerintem, ha már van egy kialakult helyzet, amit valószínüleg nem lehet megszüntetni, akkor ezt el kellene fogadni.
Elsősorban magadban tisztázd a helyzeted (akár külső segítséggel is), szerintem utána már könnyebb lenne.
Az is segítene szerintem, ha hasonló helyzetben levőkkel beszélgethetnél.
Remélem nem én (nőként)riasztottam el a fiúkat:-)))
ha jól nézem napok óta már csak mi ketten beszélgetünk
Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.30 0 0 73
dr.szonja,

Nem akartam semmi ilyesmit sugallni. Hát igen, érzek ilyen hajlamokat. De már egy kicsit megkönnyebültem, hogy beszélek róla. Azért ugye normális vagyok? Szóljatok már valamit ti is,srácok!

biandora

különben eredetileg nem úgy volt, hogy én vagyok a pszichológus?:-)

Előzmény: kicsiszonja (72)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.30 0 0 72
Kedves Biandora!
Miért sugallsz olyan dolgot, amit én nem mondtam.
Gondolataim vannak csak a fetisizmussal kapcsolatban, nem véleményem.
Nem mondtam, hogy "bün vagy valami szégyenletes dolog".
Azt akartam kérdezni, hogy érzel e magadban fétis hajlamokat, belátom nem helyes ez sem, mert ez a kérdés már az intim szférát érinti.
Üdv.
kicsiszonja
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.29 0 0 71
Nem tudom mennyiben vagyok érintett, mivel
nem tisztáztuk, milyen gondolatok vetődtek fel benned a fétisiznussal kapcsolatban!

Amúgy szerintem semmi gond a fétisizmussal, nem bűn vagy valami szégyenletes dolog. A nők az ilyen férfiakat kenyérre tudják kenni a legkisebb erőfeszitéssel. És nem ez a cél?

biandora

Előzmény: kicsiszonja (70)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.29 0 0 70
Te is érintett vagy?
Benned is vannak hasonló érzések?
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.29 0 0 69
Saját magadban is vannak ilyen érzések???
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.29 0 0 68
"a nőies viselethez való vonzódás felvet bennem egy-két fetisizmussal kapcsolatos gondolatot"

hát igen. bevallom, bennem is, nem is egyet:)

A kék schollal az a bajom, hogy a lukaknál kilátszik a fehér belseje, és az olyan gagyi

biandora

Előzmény: kicsiszonja (67)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.29 0 0 67
Bár túl sokat nem elmélkedtem a kérdéseden, de nem hiszem, hogy rossz lenne.
Viszont a nőies viselethez való vonzódás felvet bennem egy-két fetisizmussal kapcsolatos gondolatot.
Egyébként tegnap a Skála-Metróban (vagy már nem ez a neve?)láttam Scholl klumpákat 43-as méretig, kék és fekete színben.
Az árukat kicsit húzósnak találtam, a minőséget nem a legjobbnak.
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.29 0 0 66
kicsiszonja,

persze hogy a nő a lényeg. én biztos vagyok benne, hogy a sikereidet a személyes varázsodnak köszönheted!

Nekem pl. általában nem tetszenek a trendi kirakatbabák, sem azok a lányok, akik a
nőiesség elutasitásával hangsúlyozzák ki egyéniségüket. (bakancsos, kopasz stb. csajok)
Szerintem az a jó nő, akiknek van stilusa és nem megy a nyáj után, de azért mégiscsak nő marad.
A klumpa nem trendi, de sosem megy ki a divatból, kényelmet sugároz, mintha viselője azt mondaná, "nem érdekel ki mit gondol, én jól akarom magam érezni!", persze más kérdés, hogy tényleg kényelmes e, de éppen ezért rafinált dolog, mert végül is a lábakra irányitja a figyelmet. Mi ez ha nem stilus?
Tehát megforditanám a dolgot, nem a klumpás nő a lényeg, de azok a nők, akik szeretik a klumpát, általában jó nők-az én megitélésem szerint.

a többi kérdésedre a válasz:
Általában csak ajándékozom, pedig szivesen hordanám. Gyakorlati okai vannak, hogy nem viselem: nem találtam eddig olyan modellt, ami jól állna, nemcsak kényelmes. Otthon nem zavarna, hogy nem áll jól, de tudod, a szomszédok...
Van egy exercise sandal-om, de a barátnőm szerint nem előnyös, úgyhogy csak akkor veszem fel, ha nem látja. Van egy fehér Scholl klumpám, de ezt utcán megintcsak nem lehet hordani, legfeljebb ha orvos lennék..:)

Mindenfajta papucs hatással van rám, de általában inkább a fatalpúak. Például a strandpapucsok egyáltalán nem jönnek be.

"Nem is gondoltam, hogylehetnek férfiak akiket ennyire feldob egy klumpás lány, s akik szintén szívesen hordják (akár a nőiesebb változatokat is)."

És most hogy tudod, mit gondolsz, jó ez vagy nem?

biandora

Előzmény: kicsiszonja (65)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.29 0 0 65
Helló!
Munkahelyemen elfogadnak a klumpáimmal együtt, nem okoz konfliktust.
...hogy milyen hatást gyakorol a férfiakra?
A sikereimet a személyes "varázsomnak" tulajdonítottam eddig, nem a klumpáknak.
Ezek után majd jobban figyelek:-)))
Nem is gondoltam, hogy lehetnek férfiak akiket ennyire feldob egy klumpás lány, s akik szintén szívesen hordják (akár a nőiesebb változatokat is).
Biandora, Te is viseled, vagy csak ajándékozod a barátnőidnek, feleségednek?
Másfajta topánkák, papucsok is hatással vannak rád, vagy csak kizárólag a klumpák?
Mi a lényeg a klumpa, vagy a nő?...vagy a klumpás nő?
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.28 0 0 64
kicsi Szonja,

munkahelyeden mit szólnak a klumpához?
észrevetted már, hogy a férfiakra valamilyen hatást gyakorol? milyen klumpák teteszenek neked leginkább? A dunakeszi Scholl boltot emlitetted- hol érdemes még szerinted venni? Ne haragudj, hogy ennyi kérdéssel zaklatlak. Az évszak miatt tök régen láttam klumpában lányt.

Itt dolgozott egy, de nemrég sajnos kirúgták:(

A barátnőm pedig nem meri hordani a nyomorult szomszédok miatt:(

Dr. B.

Előzmény: kicsiszonja (63)
kicsiszonja Creative Commons License 2003.01.28 0 0 63
Kedves dr.Biandora!

Mint már mondtam, én hordom a klumpákat. Itthon, utcán, munkahelyen. Leginkább mezitláb, zoknival csak ritkán.
Akkor vásárolok csak, ha valami nagyon megtetszik, vagy ha már ronggyá szakadt valamelyik.
A papucsokat nem nagyon kedvelem.
Férfiakon nem tudom hogy mutatnak, még nem láttam férfilábon.
A klumpák viszont jók, szerintem legalábbis.
Remélem előbb-utóbb ismét divat lesz, s talán akkor majd a választék is bővül.

Üdv.

klumpás Creative Commons License 2003.01.27 0 0 62
Hali!

Úgy látom majdnem összefutottunk, ha még itt vagy lépj a gyalogló chat oldalra, mindjárt csinálok egy exercise nevű szobát, ott dumcsizhatnánk, kedves cloggersl! :-)

cloggersl Creative Commons License 2003.01.27 0 0 61
Kedves Kicsiszonja!

Szivünket melengeti az hogy köreinkben tudhatunk egy ilyen hölgyeményt. Nos kérédesem, hogy hány és milyen klumpáid vannak?

Milyen volt az amikor minden lány klumpában járt az utcán mert az volt a divat?

De azért remélem hogy az utcán is szoktál klumpát hordani?

Cloggersl

Előzmény: kicsiszonja (59)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.27 0 0 60
Hát ezt megkaptam. Biztos megérdemeltem, csak a klumpáidnak kérek kegyelmet,nem tehetnek semmiről.

biandora

ps:most akkor válaszoltál?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!