Keresés

Részletes keresés

mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.30 0 0 849

sőt, maga az író sem úgy folyamatában írta ezeket, hanem asszem sokadjára nézve

mert gondolom addigra mélyült el ő is igazán a témában

nekem nagy élmény volt, igazán alapos munkát végzett és ez végig érezhető az írásain

a nehéz kezelhetőség meg úgyis csak egy pillanatig zavar, olvasás közben már nem kattintgatsz :)

Előzmény: mindenki senkije (847)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 848

Könyvek nincsenek? Vagy egyéb mörcsi?:-)

MInt a 24 könyvek...Tomy Almeda előélete, stb.

Előzmény: mindenki senkije (847)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.30 0 0 847

ez csak egy opció

enélkül is érthető az egész

én sem olvastam elsőre, csak amikor másodjára néztem

mert addigra annyira beszippantott az egész, hogy külön élvezet volt még ezt is hozzávenni :)

Előzmény: Törölt nick (846)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 846

Right.

Aztán kiderül, hogy 1918-ban is van valami elfeledett minisorozat, amit feltétlenül ismerni kell, ahhoz hogy megértsük a BSG Univerzumot;-)

Na jó, nem pofázom.

A pajtival meg megnézem a fireflyt, aztán folytatom a bsg-t is.

Előzmény: mindenki senkije (845)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.30 0 0 845

kicsit valóban nehéz rajta lavírozni

és a sorozat ismerete nélkül nem is érdemes, szerintem

túl mély, túl kifejtős, túl tudományos stb de pont ezért király! jól el lehet benne mélyülni

látszik, h a készítő iszonyatosan beleásta magát a témába

amúgy a készítő valami pszicho suli diplomamunkáját is BSG-ből írta

furán hangzik, de ebben a soriban bizony még ez is benne van, ha valaki ilyen szinten elmerül a bugyraiban :)

Előzmény: Törölt nick (843)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 844

Jayne Cobb szobra, hát emberek ez kész.

Iszonyat geeek:-))))

Megéreztek a készítők valamit abból, hogy a nézők igencsak csipázzák Jayne-t:-)

(Na jó... ha nem is így volt, de én akkor is nagyokat derültem rajta)

A nagy love story is a szerelő csaj és a doki között, nagyon cute.

Eddig 10/9 a sorozat.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 843

Ez a blog eléggé katyvasz, valami nagy rajongó írta nagy rajongóknak....:-)

Előzmény: mindenki senkije (839)
Haragei Creative Commons License 2011.05.30 0 0 842

Nézegetem ezt a Killinget....nem tudom.

A fsz csajszi aranyos meg minden,a suhanc nyomozó kicsit menyétes,de az a szakadt tipus.A politikus szál dögunalom eddig,a legyakott csaj apja ok,de az anyja valami rém idegesitő.A vágóképek Seattle-ről (azt hiszem)nagyon jók.Tényleg noir meg miden,ugyhogy még üthet is ha üt a vége.

Az viszont tök jó,hogy állitólag egy norvég filmsorozatról koppintották licenszelték:)és tényleg,ha kikapnánk a hátteret és betennénk Bergenhausterfreistadba a szereplőket,nem mondanám meg hogy ezek amcsik.Jó,a tejeskávé tanár kicsit elütne az átlagos falusi viking közösségtől

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 841

Amit még nézek mostanában, a Nem ér a nevem. : )))

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.30 0 0 840

Most megnéztem pár részt az Így jártam anyátokkal-ból (6. évad), és hát jó.... : )))

mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.29 0 0 839

igazán örülök, h ennyire bejön nektek a BSG

nekem nem egyik nagy kedvencem, hanem _A_ nagy kedvencem :)

nálam minden egyéb sorozat elhalványult mögötte, pedig pl a Lost elég sokáig tartotta magát

én is 2x néztem végig

másodjára úgy, h minden epizód után ezt az issszonyat élvezetes és profi blogot:

http://marymcdonnell.freeblog.hu/categories/BSG/

olvasgattam, részenként

ajánlom jó szívvel, érdemes hozzáolvasni!

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.29 0 0 838

Én is tök ugyanígy vagyok a szereplőkkel, Adama, jájjj, imádom, mindkét verziót, Lee is sokrétű, nem egyértelműen jófiú, ami jót tesz neki. Helo, Starbuck, nos, az a csaj totál kész, -és mivel kicsit én is hasonló típusú vadóc vagyok, mint ő, közel érzem magamhoz. :D

Én végigaggódom az egészet amúgy, mindig attól tartok, valaki möghalódik. De úgy igazán - mert ezek meglépik, ezek olyanok. Legjobban Bill Adama-t féltem, mert az Öreg hatalmas veszteség lenne... és annyira zseniális karakterek, az összes, a részeges paraszt Tigh is, jajj:D Imádom őket. Egyedül talán Dee-t nem bírtam... de róla ennyit, spoileraleeert.

Egyetlen dolog, amit nehezen viselek: ez a rák-téma. Az elnökasszony, meg a dolgai... engem ez terhel meg a legjobban.

A Hawaii-Five-O kötődésedet megértem :) Bár én láttam  a Lost-ot,de annyira nem kattantam rá, viszont egy-egy kedvenc sorozat vége elég nagy űrt tud okozni. Sőt, minden dara vége azt tud! Milyen szenyaság :-P

Előzmény: Aragorn83 (837)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 837

Mindkettővel egyetértek. Bár a Glee második évadával zeneügyileg semmi problémám nem volt, a történet vezetés viszont botrányos volt. Főleg, amit Quinn karakterével műveltek.

BSG pedig az egyik valaha volt legjobb sorozat, amit készítettek. Nálam ott van a elsők között a Firefly, a Spartacus és a LOST mellett. :)

Én is újranéztem most egy pár hete. Igaz nem egyből az első darám után, hanem kb fél évvel később. Sokszor újranézős sorozat, az biztos. Bármilyen kilátástalan is helyzetük én is szívesen dolgoznék ott a Galacticán, mert rendkívül jó csapat ez. Az öreget én is szinte már az apámnak tartottam. A többieket (Lee, Helo, Athena, Starbuck) pedig közeli barátaimnak. Rendkívül szerethető karakterek, akiket kiváló színészek alakítnak.

Egyébként a Hawaii Five-O-ba is azért kezdtem bele, mert épp előtte daráltam le a BSG-t és Grace Park miatt valamiféle pótlék volt a BSG után, illetve Daniel Dae Kim és Hawaii pedig a LOST után. :)

Előzmény: nina_morgan (836)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.29 0 0 836

Borzasztó volt, ahogy talán az egész évad, egy-két üdítően szuper epizód kivételével... ehh!

BSG: 4. évad. Ez most már kezd nagyon sötét, brutális és eszementen jó lenni! Egészen elképesztő, miket lépnek meg, kiderülnek, kik a cylonok... betojok, komolyan. :D tragikus, és iszonyatosan izgalmas. Azt hiszem, rögtön újra fogom nézni, amint befejeztem. Muszáj.

Előzmény: Aragorn83 (835)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.29 0 0 835

Glee: Te is utálni fogod szerintem. :) Méltatlan volt a finálé titulushoz...

Előzmény: sissoko (834)
sissoko Creative Commons License 2011.05.28 0 0 834

Na, végre megvolt a Castle finálé.

Megmondom őszintén nekem nagy nem jött be. Maga az évad végig erős volt, de ezt a záró részt egy kicsit eltúlozták. A záró képsor meg teljesen felesleges, amatőr húzás.

A Mentalista pont ellenkezőleg működött, az évad közben rengeteg volt a közepes rész, de a zárás az odabaszott rendesen.

Ettől függetlenül kíváncsian várom mindkettő folytatását.

A Glee-vel még le vagyok maradva, arról nem tudok nyilatkozni. :)

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.27 0 0 833

A kis britért kár volt... meg egyáltalán, kancsikat nem ölünk, ez alapszabály! :-P - Bones és Booth... olyan régóta nyűvik egymást, hogy már komolyan nem is érdekel, ha netán összejönnek... a vége wtf volt, mert pár hete még pont arról cikkeztek, hogy Emily D. dolga nem lesz beleírva, oszt mégis? Vagy mégsem? Ami persze nem gond, és semmi nincs kőbe vésve, főleg, amit összecikkeznek.

Előzmény: Haragei (832)
Haragei Creative Commons License 2011.05.27 0 0 832

A jó ......  anyjukat a Dr Csontban.

Spolier !!!!!!!

Kinyirták a legjobb mellékszereplőt,az agyalágyult Csontnak az angol lexikon segédjét

Mindenki kiesik aki játszani is tud?

Amugy nem nagyon értettem az évadzáró koncepsziot,egy egész sorozat arra épül,hogy a két főhős nem gyak,

most meg sittty,ennyi.

Másrészről a csaj vajákosasszony,hogy másnap tudja is ....amit tud:) 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.26 0 0 831

firefly 5 rész.

Nagyon uncsi volt, de két duma rlz:

- Akkora gyémántok voltk, mint egy férfi pöcse. Meg is fújtam kettőt!

- (mal+cobb mosolyognak)

- GYÉMÁNTOT!!! (fújtam meg)

Másik meg Cobb:

Cobb: Figyelemelterelésnek vetkőzzön le Zoe.

Wash: Nem.

Cobb: Akkor levetőzzek én?

Wash: NEM!!!

:-)))

Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.25 0 0 830

Nekem nincs bajom vele. Inkább ez a Finchel szenvelgés idegesít, meg hogy a 3 íróból, csak egy foglalkozik érdemben Quinn karakterével, olyankor látszik a jellemfejlődés, hogy próbálja árnyalni. De a másik kettő hülye picsának állítja be és ez baromi bosszantó. Vagy pl Mercedesnek nem adtak egy normális történetszálat, stb, stb, stb...

Előzmény: nina_morgan (829)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.25 0 0 829

Végtelenül unalmas vót... jáj- attól a Jess gyerektől kiráz a hideg. Brrrrrrrr.

Előzmény: Aragorn83 (826)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 828

Már elkezdtem rajta gondolkodni, hogy vajon milyen lesz a kihallgatás, hogyan bizonyítja, hogy a pasas elmondta neki, hogy ő Red John, és hogy önvédelemből lőtt, de igazad van, ott volt a fegyver a fickónál, Teresa tudja igazolni, hogy hívta a számot, a pasasnál meg ott találják majd a telefonkészüléket, a hívás ideje is egybe fog vágni a majdnem-merénylet idejével, és arra nem emlékszem, hogy volt-e valamelyik esetnél dns-minta, de csak akad valami, amivel összevethetik, hogy a fickó volt a pszichomókus. Áj, azért ehhez kellett egy Bradley Whitford, egyem a szívét :) De kár, hogy lemeszelték a The Good Guys-t...úgy szerettem.

Előzmény: Haragei (825)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 827

Ó, a kabin! :)) "I'll be in my bunk!" azóta is szállóige :D

Előzmény: Haragei (824)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.25 0 0 826

Glee: Ez finálénak baromi gyenge volt! Még jó pár átlag rész is sokkal jobb volt ennél…

Haragei Creative Commons License 2011.05.25 0 0 825

Jogos.....

A Sorozatjunkies es iróval most nem értek egyet,nekem nem hiányzik Redjankó......amugy meg szintiszta önvédelem volt,a faszinál egy üreges hegyű lőszerrel töltött mordály és 1000 embert megölt gyilkosd.....miu kellene még?

Pista meg egyedül deriti fel egész LA összes gyilokját

Előzmény: mizchris (822)
Haragei Creative Commons License 2011.05.25 0 0 824

Az volt már,mikor visszaemlékeznek,ki -hogy került be a csapatba?:)

Mikor a kapitány bedobja a csalit,saját ágyat (kabint)kap,ha átáll?

Előzmény: Törölt nick (820)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 823

Jó, hát akkor üdv a Jayne Cobb-fanclubban :) a Firefly akkora hihetetlen energiabomba, Jayne pedig a tragikomikus hős :) de egyszerűen imádom.

Előzmény: Törölt nick (820)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 822

Hát...az évad nekem nem volt egy nagy durranás, megnéztem, mert szeretem őket, de amúgy nem hatott meg túlzottan. De a finálé!!!! OHMYHOLY!!!!!! Basszuskulcs, ha nagyon poénos akarnék lenni, és akarok is, akkor azt mondanám, oh my, Bradley Whitford, neked nem A Jó Fiúk között kellene szerepelned? :) Hát, ha valaki tud pszichót játszani, az ő, de azért ez nagy pofonvágás volt, meg én azt hittem, tényleg a főnökük lesz a hunyó. Amit meg Patrick tett...nem tudom, innen már hová lehet lépni. Csak az ne legyen megint, hogy nem Red John volt, hanem egy pasi, akit Red John kiképzett, hogy mit kell mondani a legszélsőségesebb esetben is, és majd megint elsüthetik ezt a Red John témakört. Akkor hagynám őket úgy ott, mint eb a Szaharát.

Előzmény: Haragei (821)
Haragei Creative Commons License 2011.05.25 0 0 821

Ok,megvolt Mentálpista final,ez meglepett.

Bár valljuk be,RedJankó elindult mezei sk-ként de a végére ő lett az univerzum ura.

Remélem rétestészta kilőve innentől

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.25 0 0 820

Firefly 4 rész.

Ez megint kajak volt.

A Szövetségi kihallgatás....wáháháháh, azon hogy röhögtem.

Én már most Jayne Cobb-fan lettem:-DD Nagyon állat karakter.

Az ő kihallgatása ez volt....10 mp-en keresztül ugyanez a fej, és tartás.

BSG 4: még ez is uncsi:-(...de kitartok. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!