Köszönöm szépen !!! A gömb társak nevében is ! Az én ebédemet inkább nem raknám ki ide. Már előre aggódom, hogy mi lesz itt, ha a naplóban netán eszterházi rostélyosról lesz szó. Akkor micsoda kaja költemények lesznek itt.
Igazán gusztusos. Jó étvágyat hozzá Március Gömbtársnak, és mindenki más szerencsfiának, aki ma ilyet étkez. Személy szerint én sárgaborsó főzeléket táplálkozok, kolbásszal, ami most nem jóminőségű. Úgyhogy kombinálom az ebédet még kölesgömbbel is, jóllakási céllal.
Ezt a sportmutatványt nem ismertem. Csak a hóból készült emberforma készítéséhez volt szerecsném, tréfa-répa orral, kimustrál főzőalkalmatossággal a fején.
Ez a fehér műanyagfa állt Debrecenben karácskor. Szerintem szimpozáns ötlet volt, én nagyon kultiváltam. Egész decemberben a nap minden órájában sok bámész és fotózó személy vette körül. Vagy kéccer én is.
Atya világ !!! Mit csinált Frici és Jolán nyíltan a többiek előtt !!! Micsoda világban élünk G.-k ! És ez már hagyomány?! Le vagyok maradva!! Mondjuk szerintem is jó bátrak !
Hihetetlen méretekben esik a hó. Reggel arra ébredtem, hogy bevilágított a fehér hófény a szobámba. Citrom egyből kapott egy dió nagyságú hógolyót. Erre ébredt. Kicsit morcos volt, de aztán jót nevetett a tréfán. Amugy a város fái úgy néznek ki mint az fehér műanyagfa ami karácskor állt debrecenben. Most minden fehér. Volt öröm hölgykollégák részéről. Frici és Jolán pl. leszaladt angyalkát késziteni. Ez szinte hagyomány. Mi meg néztük az ablókból, ahogy belehuppannak a hóba. Jó bátrak szerintem. Én csak azt nem szeretem amikor megolvad a hó és lucsokká változik, ami kellemetlen.