Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nehezen indult, ez tény, de azért az első évadban is voltak pillanatok.:))) Igazából a második felétől kezdtem azt érezni, hogy na akkor még egy részt de gyorsan... elég ratyi minőségben töltöttem le vettem meg, ezért valami blu ray után nézek, ha megtekéntettem az egész cuccost.:) És ofkorsz még egyszer.:)
Néha összefolyik a sz.r a fossal az zavart engem is...nagyon ámerikai piarca csinálták az látszik....de most jack bauer óta hiányolom a tökösséget a sorozatokból....sopranost meg nem nézek újra....főleg h a sf vonalat kedvelem.
De ezen kívül (ide nem értve a nyomoronc csillagkapu és klónjai, meg a treki kínlódást) nincs sf sorozat....:-(
Néha nekem is....mondjuk pár erőltettett dolog hogy hetérák, meg kínai káromkodás.....meg a contryzene (amivel a világból ki lehet üldözni)...de kapitány meg a verősembere karaktere nagyon nagyon ott van....a többi smafu
Simon egy pillanatra nem figyel, így a geciember felkaphat egy pisztolyt, és máris lő, de nem talál, muhaha. Ismerős helyezet, geciember+pisztoly tartja fogva Rivert, de mire elmondhatná az ilyenkor szokásos fenyegető beszédet, beviharzik Mal, lépést sem tévesztve előveszi a pisztolyát és kajakra fejbelövi, majd megy tovább a hídra, mintha semmi sem történt volna. Eszméletlen király jelenet volt
Meg a dumák...fúú, nagyon zsír, nem sokat szarozik a kapitány....
bájdövéj....aszondi a haver a bsg a 2. évadtól faja, addig csak kb csillagkapu szint.
hát egyelőre nekem tényleg az....az első évad 5 része után vagyok...de mindig elalszok rajta.
ha néha nem, akkor az azért van, mert gondolkodom miért van a sisaknak belső világítása....
alapvetően nem irritál, de nem is jön be nagyon a "jönnek a szájlonok, indítsátok a raptorokat tyútyútyútyú, svíííjjűűű....tyútyútyútyú"...de hiszek a srácnak, mert versenyben nyomjuk a sorozatokat, és eddig bejött amiket mond.
Nálam már nagyrészt lezajlottak már csak az Event utolsó részét és a Glee évadzáróját várom, mindekettő jövő héten lesz. Szóval volt időm olvasgatni a junkiet meg a cc-t az upfrontsokat illetően.