Ha a kis virágot látod (bár ez Skin kérdése, ahány Skin, annyiféle jelölés van :)) ), akkor nem vagy bejelentkezve.
Kis virágra jobb katt. Feljövő Menüben "My Status" és ott kiválasztod a "Available/Connect" vagy bármelyik másikat az "offline"-on kívül. És utána mehet az sms küldés.
Újra megpróbáltam az sms küldést, most ezt írta ki: "The SMS message to +36 (30) ******* could not be sent.
Sending the SMS message cannot be completed. Please try again"
Biztos én vagyok nagyon hülye, de nem értem :-((( Most pl. itt van lent nekem ikonban a kis virág, sárga, ha megnyitom, és a Services-nél a Send SMS-re kattintva beírom a számot, meg a szöveget, azt írja ki, hogy "You are currently not connected to the ICQ Network."
Tegnap ugyanígy csináltam, és kb. 2 mp alatt megjött az sms...
Hát, nem teljesen értem amit írsz. Én a következőt tettem anno:
- letöltöttem az icq programot (éppen aktuális verzióját);
- felinstalláltam;
- elindítottam az icq.exe fájlt, illetve az alkalmazásokból az icq-t, amelyik kézreesik;
- regsistráltam magam mint, új felhasználót (nem az icq.hu-n!)
- a jelszót megőriztetem a gépemen, így minden netre lépéskor aut. bejelentkezik.
- az icq program ablakában van egy "ICQ" gomb, amit megnyomva megjelenik egy újabb menüsor. Ott van a "Send sms" parancs.
Ezenkívül felvehetsz Non-icq contact-okat, ahová be tudsz rögzíteni telefonszámokat. Későbbiekben csak ezekre kell kattintani és lehet sms-t küldeni.
Na, most ott tartok, hogy regisztráltam magam az icq.hu-n, aztán letöltöttem a programot, és megkaptam az UIN-t. A mailben azt írták, a saját UIN-emről el kell küldeni a reg. kódot az ICQ-nak, és csak eztán léphetek be a nevemmel + a jelszómmal az icq.hu-ra. Megtettem, elküldtem a reg.kódot, és mégsem tudok belépni a honlapra! Miért???????? Azt írja ki, hogy nem megfelelő felhasználónév, vagy jelszó......
Ja, és sms-küldés icq-ról: tegnap már sikerült, ma nem. Miért????????
Ja, és még egy kérdés: hogy lehet beállítani, hogy magyar nyelvű legyen???
Áááááááá, fölhúztam magam ezen a sok vackon :-((((((((((
Megjött a Tied :-)) De az enyém nem :-(( na mindjárt utánanézek, addig úgyse hagyom abba, amíg nem sikerül! Lehet, hogy még kérdezek 1-2 hülyeséget, jó? :-))))
Reméljük, hogy kiszórják a nézők Györgyit! Fúú, nagyon utálom a kétszínű, taktikázó embereket, ő pedíg pontosan ilyen! Valószínű anyerési esélyeit próbálja növelni, de akkorse legyen már valaki ennyire jellemtelen! Meg amit Szabolccsal művel, hát az eszem megáll, hogy mekkora szemét!
Mit gondolsz, ki nyeri meg a végén? Szerintem most Györgyi esik ki, tehát marad Szabolcs, Oki, Majka. Úgy gondolom, hogy a nézők jobban szeretik Majkát, mint Szabolcsot, így Majka és Oki között dől el a verseny, és valószínű Okit hozzák ki sajnálatból győztesnek... jellemző lenne a magyar népre, sajnos... :-((
BB: teljesen nyílt a verseny, mivel mindhárom játékosnak nagy a fix támogatói bázisa és csupán az a kérdés, hogy ezek a táborok mennyi pénzt tudnak szavazásra költeni. Úgyhogy még akár Renáto is nyerhet. A szimpátiának már szvsz. nincs jelentőségee.
Pl. az adott lakóhelyen 5000 ember fejenként rászán 20 szavazatot, az máris 100 ezer szavazat! Pedig ez nem is egy nagy szavazótábor. Egyébként én is Évinek szurkolok.
VV: teljesen igazad van, jól jellemezted a szereplőket. És remélem, hogy Györgyi repül. Egyébként Györgyi hálás lehet, hogy döntetlen lett, és hogy kihívás nélkül lesz párbaj. Mert ha ő lett volna a kihívó, akkor megőszült volna: tudja, hogy Majka és Szabolcs erősebb, mint ő. Tehát ő úgy tervezte, hogy Okit fogja kihívni, függetlenül attól, hogy Oki mellette áll. Ez Ágika esetében sem zavarta őt. De bejött ez a tragédia és nagyon mélyre zuhant volna az amúgy sem erős kedveltségi indexe, ha kihívja Okit.
Úgyhogy most fellélegzett, hogy nem kellett senkit kihívnia.
Ha Szabolcsnak kellett volna kihívnia valakit, ő Györgyit hívta volna ki.
Sziasztok! Hogy vagytok? Kezd süllyedni a topic :-(( mindenki Karácsonyi lázban ég? Hogy álltok az ajándék vásárlásokkal? Én ma vettem meg mindent, így kikerültem a hétvégi csúcsforgalmat a boltokban :-))) nagyon nincs karácsonyi hangulatom, nem is várom egyáltalán... amikor az ember elveszíti a szeretteit, és évről évre kevesebben vannak Szenteste, akkor nem érdekli az ünneplősdi... :-(((((
BB: Sejtettem, hogy Popey, vagy Renátó megy szombaton. Jó lenne, ha Évike nyerne, de szerintem Bálint fog. De miért?? Olyan mamlasz, sose csinál semmit, állati unalmas figura!
VV: Szegény Szabolcs, azért ez elég rossz lehet, hogy ennyire utálják a villában! Negyedszer megy ki párbajra pénteken... és szerintem (legalábbis remélem) megint ő megy vissza. Ez az Oki meg micsoda egy kétszínű alak! Először mennyire húzott a Majka-Szabolcs pároshoz, amikor meg szavazni kellett, rögtön a Szabolcsra tette a voksát... Sajnálom a kislánya miatt, de megkockáztatom, hogy annyira nem tört össze... képes benn maradni, és tovább játszani az agyát csak azért, hogy legyen esélye megnyerni a játékot! Hihetetlen! Szegény Évikét is csak arra használta, hogy szimpátiát keltsen a nézőkben, hogy egy esetleges győzelem esetén az ő gyógyíttatására fordítja a nyereményt. A francokat, esze ágában se lett volna! Képes volt lemondani Róla, csakhogy ne kelljen tartásdíjat fizetnie, jó kis apa...
Clio: csúcs a Barum Polaris téligumi! Nagyon örülök, hogy megvettem! Ma kipróbáltam havas-jeges úton az ABS+téligumi párost: tökéletes. Olyan 30 km/h körül tapostam a fékre, nem csúszott meg a Clio, nem fordult be semerre. Az ABS érdekes élmény volt, nagyon hülye hangja van, hangosan kattog, és rángat :-)) de ez a dolga :-)). Egyébként kell valamit csinálni az ABS működése közben: Úgy értem, hogy én ugyanúgy nyomtam közben a féket, lehet, hogy néha fel-fel kellett volna engedni?
A kis dízel sokkal hangosabb ebben a nagy hidegben, mindíg nézem, hogy mi a fene van, tán elfelejtettem felváltani nagyobb fokozatba? :-))))) Az indítással semmi gond, rögtön indul, mondjuk hozzá kell tenni, hogy garázsban áll 0 C körüli hőmérsékleten.
Ez a Szabi teljesen be volt pöccenve. Azért a részemről elmond6om, hogy összeségében 4 szimpatikues ember maradt a házban. Egyiktől sem sajnálnám a győzelmet. Talán Évinek örülnék a legjobban. Egyébként a VV-ben is azok maradtak akiket jobban elbírok viselni. KIVÉVE GYÖRGYIT PERSZE!
:-)