a meccset sajna majd csak videóról tudom megnézni (ha minden jól megy), és el nem tudtam képzelni hogy lehet "elörevetődve, hátoncsúszás, és még egy bukfenc hátra..." figurával elkapni egy labdát :)))
hát valahogy így:
gondolom innen jön még a hátoncsúszás+bukfenc...
naggggggyon remélem hogy felvették nekem a meccset!!!
meglegyen a 3 out és hozni a meccset, ez lenne a closer feladata. rodrigez egy istenadta tehetség, de egy újonc, nagyon fiatal, tehát nem csoda hogy nem bízzák még rá az uccsó inninget. nem mindegy, hogy miközben dobsz, az a szitu, hogy ha megütnek még lesz 1-2 inning ahol a csappattársak javíthatják az esetleges hibádat, vagy ha hibázol akkor az ellenfél nyeri a meccset (pláne a WS-t). agyilag-lelkileg azér ez nagyon nem mindegy.
Mindezekhez hozzáteszem, hogy kb. egy hete vagyok tisztában a szabályokkal(gondolom néhény kisebb szabállyal nem is:-) ), és ez ameccs volt az első, amit az elejétől a végéig láttam.:-)))
De qrvára tetszett.Mondjuk imádom az NFL-t is.:-))
Ehhez képest azéert szerintem Rodriguez jobb volt nála az elöző kettőben.Amikor a 7.-ben 7 dobásból 2 strikeoutot csinált az nem volt semmi.
:-)
Végülis meglett a 3 out!:-))
Percivalt?
Nos ő az Anaheim closre dobója, vagyis záró dobó. Azt az egy inninget kell 100%-ra hoznia, és minden ok. Mindegyik csapatnál van ilyen, kedvencem a koreai Kim (Arizona), akinek isszonyatosan jó keze van, és oldalsó, kicsit alsó, dobásai vannak.
Általában a 9. inningre elfáradnak az ütők, és egy friss, szellemileg 100% dobóval szemben kevesebb esélyük van...
Pöri: Ahogy kivettem a speaker dumájából, Lackeyt azért cserélték le, mert el kezdték ütni a labdáit, és nem kockáztattak az esetleges Hr-ok miatt. Bejött.
És nálam a meccs jelenete: 5.inning, Erstad mentése a left-centerfield tájékán, elörevetődve, hátoncsúszás, és még egy bukfenc hátra...
Jaaaa, és majd elfelejtettem, a hatodik meccs elején Spiezio-t interjuvolták a stadion végén lévő sziklakertnél. Duma, duma, és a végén aszonygya: Két dolgot mindíg is szerettem volna, először is ws.-nyerni, másodszor meg ezt... és úgy ahogy van szana-széjjel verte a gitárját az egyik kősziklán...:)) Majd így fejezi be: Ez megvolt, csináljuk meg a másikat... Hát még egy adalék, hogy miért is nyert az Anaheim..., és ki ütött 0-5 nél egy 3run HR.t??? Speizio!!
Ez nagyon cool volt..:))
Na mostanra néztem meg a meccset, és hát...jó volt a megérzésem hogy fordít az Angels. Hogy miért is nyertek? Talán az utolsó két meccsen lehetett a legjobban látni, hogy mennyire nincsenek fejben ott a Giants játékosai. A hatodik meccsen 0-5 ről fordítottak az anaheimiek.
Emlékeztek azokra az arcokra? Sehol egy összetört ábrázat, egy beletörődő fintor... Hittek magukban, és fordítottak 6-5 re. Ma pedíg? 4-1 után a Giants kispadja, a hatodiknál már romokban volt...ahogy egymás után kapták a k' kat.
Ja és Lackey is hozta a jó formáját, szerintem még most nem adják el, de egy két év és eligazol. Itt mégegyszer nem szerez ws.-t.
...és szegény kis Dusty, hogy sírt...:(
Megerdemelte az Angels, egyik szemem sir a masik nevet. Bonds miatt sirok, de az Angels tenyleg megerdemelte. Amit tegnap es ma csinaltak...
A ket rookie osszehozta nekik. Hallottatok, hogy mit mondott a pitcher edzo Lackey-nek miutan lehoztak? Outstanding pitch. Igy is van.
Valami szakerto ficko beszel a meccs utan.
Major league exp. before this PS:
Lackey 18 games, Donnely 46, Rodrigues 5. Nem semmi.
Na most kezdodik a sajtotajekoztato. Dusty a szekben. Hogy mekkora bunkok ezek az amerikai ujsagirok. Ilyen kerdesek, hogy: hogy erzi magat a vereseg utan? meg: visszagondolva milyen otthagyni a munkajat a 7-ik elveszitett meccs utan. Szegeny Dusty csak megvonta a vallat es mivel uriember, valaszolt: egeszen friss ez a dolog, meg nem igazan volt ideje ilyesmiken gondolkodni. Meg annyit kerdeztek az elejen, hogy miert Hernandez kezdett. Azt mondta, hogy o pihent volt es ugy gondolta, hogy 97 utan megint csinal egy ugyanolyan 7-ik meccset. Hat nem csinalt.
Scioscia-rol semmit sem irok. Semmi erdekeset nem mondott :)
A szakerto meg azt mondta ezek utan, hogy nem lepodne meg ha Dusty meg Kent lelepne a Giants-tol es ezek utan Bonds is tavozna. Tul oreg o mar ahoz, hogy csapatot epitgessen :)