Keresés

Részletes keresés

sissoko Creative Commons License 2011.05.28 0 0 834

Na, végre megvolt a Castle finálé.

Megmondom őszintén nekem nagy nem jött be. Maga az évad végig erős volt, de ezt a záró részt egy kicsit eltúlozták. A záró képsor meg teljesen felesleges, amatőr húzás.

A Mentalista pont ellenkezőleg működött, az évad közben rengeteg volt a közepes rész, de a zárás az odabaszott rendesen.

Ettől függetlenül kíváncsian várom mindkettő folytatását.

A Glee-vel még le vagyok maradva, arról nem tudok nyilatkozni. :)

nina_morgan Creative Commons License 2011.05.27 0 0 833

A kis britért kár volt... meg egyáltalán, kancsikat nem ölünk, ez alapszabály! :-P - Bones és Booth... olyan régóta nyűvik egymást, hogy már komolyan nem is érdekel, ha netán összejönnek... a vége wtf volt, mert pár hete még pont arról cikkeztek, hogy Emily D. dolga nem lesz beleírva, oszt mégis? Vagy mégsem? Ami persze nem gond, és semmi nincs kőbe vésve, főleg, amit összecikkeznek.

Előzmény: Haragei (832)
Haragei Creative Commons License 2011.05.27 0 0 832

A jó ......  anyjukat a Dr Csontban.

Spolier !!!!!!!

Kinyirták a legjobb mellékszereplőt,az agyalágyult Csontnak az angol lexikon segédjét

Mindenki kiesik aki játszani is tud?

Amugy nem nagyon értettem az évadzáró koncepsziot,egy egész sorozat arra épül,hogy a két főhős nem gyak,

most meg sittty,ennyi.

Másrészről a csaj vajákosasszony,hogy másnap tudja is ....amit tud:) 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.26 0 0 831

firefly 5 rész.

Nagyon uncsi volt, de két duma rlz:

- Akkora gyémántok voltk, mint egy férfi pöcse. Meg is fújtam kettőt!

- (mal+cobb mosolyognak)

- GYÉMÁNTOT!!! (fújtam meg)

Másik meg Cobb:

Cobb: Figyelemelterelésnek vetkőzzön le Zoe.

Wash: Nem.

Cobb: Akkor levetőzzek én?

Wash: NEM!!!

:-)))

Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.25 0 0 830

Nekem nincs bajom vele. Inkább ez a Finchel szenvelgés idegesít, meg hogy a 3 íróból, csak egy foglalkozik érdemben Quinn karakterével, olyankor látszik a jellemfejlődés, hogy próbálja árnyalni. De a másik kettő hülye picsának állítja be és ez baromi bosszantó. Vagy pl Mercedesnek nem adtak egy normális történetszálat, stb, stb, stb...

Előzmény: nina_morgan (829)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.25 0 0 829

Végtelenül unalmas vót... jáj- attól a Jess gyerektől kiráz a hideg. Brrrrrrrr.

Előzmény: Aragorn83 (826)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 828

Már elkezdtem rajta gondolkodni, hogy vajon milyen lesz a kihallgatás, hogyan bizonyítja, hogy a pasas elmondta neki, hogy ő Red John, és hogy önvédelemből lőtt, de igazad van, ott volt a fegyver a fickónál, Teresa tudja igazolni, hogy hívta a számot, a pasasnál meg ott találják majd a telefonkészüléket, a hívás ideje is egybe fog vágni a majdnem-merénylet idejével, és arra nem emlékszem, hogy volt-e valamelyik esetnél dns-minta, de csak akad valami, amivel összevethetik, hogy a fickó volt a pszichomókus. Áj, azért ehhez kellett egy Bradley Whitford, egyem a szívét :) De kár, hogy lemeszelték a The Good Guys-t...úgy szerettem.

Előzmény: Haragei (825)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 827

Ó, a kabin! :)) "I'll be in my bunk!" azóta is szállóige :D

Előzmény: Haragei (824)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.25 0 0 826

Glee: Ez finálénak baromi gyenge volt! Még jó pár átlag rész is sokkal jobb volt ennél…

Haragei Creative Commons License 2011.05.25 0 0 825

Jogos.....

A Sorozatjunkies es iróval most nem értek egyet,nekem nem hiányzik Redjankó......amugy meg szintiszta önvédelem volt,a faszinál egy üreges hegyű lőszerrel töltött mordály és 1000 embert megölt gyilkosd.....miu kellene még?

Pista meg egyedül deriti fel egész LA összes gyilokját

Előzmény: mizchris (822)
Haragei Creative Commons License 2011.05.25 0 0 824

Az volt már,mikor visszaemlékeznek,ki -hogy került be a csapatba?:)

Mikor a kapitány bedobja a csalit,saját ágyat (kabint)kap,ha átáll?

Előzmény: Törölt nick (820)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 823

Jó, hát akkor üdv a Jayne Cobb-fanclubban :) a Firefly akkora hihetetlen energiabomba, Jayne pedig a tragikomikus hős :) de egyszerűen imádom.

Előzmény: Törölt nick (820)
mizchris Creative Commons License 2011.05.25 0 0 822

Hát...az évad nekem nem volt egy nagy durranás, megnéztem, mert szeretem őket, de amúgy nem hatott meg túlzottan. De a finálé!!!! OHMYHOLY!!!!!! Basszuskulcs, ha nagyon poénos akarnék lenni, és akarok is, akkor azt mondanám, oh my, Bradley Whitford, neked nem A Jó Fiúk között kellene szerepelned? :) Hát, ha valaki tud pszichót játszani, az ő, de azért ez nagy pofonvágás volt, meg én azt hittem, tényleg a főnökük lesz a hunyó. Amit meg Patrick tett...nem tudom, innen már hová lehet lépni. Csak az ne legyen megint, hogy nem Red John volt, hanem egy pasi, akit Red John kiképzett, hogy mit kell mondani a legszélsőségesebb esetben is, és majd megint elsüthetik ezt a Red John témakört. Akkor hagynám őket úgy ott, mint eb a Szaharát.

Előzmény: Haragei (821)
Haragei Creative Commons License 2011.05.25 0 0 821

Ok,megvolt Mentálpista final,ez meglepett.

Bár valljuk be,RedJankó elindult mezei sk-ként de a végére ő lett az univerzum ura.

Remélem rétestészta kilőve innentől

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.25 0 0 820

Firefly 4 rész.

Ez megint kajak volt.

A Szövetségi kihallgatás....wáháháháh, azon hogy röhögtem.

Én már most Jayne Cobb-fan lettem:-DD Nagyon állat karakter.

Az ő kihallgatása ez volt....10 mp-en keresztül ugyanez a fej, és tartás.

BSG 4: még ez is uncsi:-(...de kitartok. 

mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.25 0 0 819

boardwalk empire:

hát nem tudom...

végülis minden adott, remek karakterek, hibátlan színészi játék, lenyűgöző díszletek, kiváló rendezés, de valahogy mégsem köt le a sztori igazán

nem egy szokványos sori amúgy, nincs az, hogy húúú, most azonnal egy újabb részt

nincsenek benne nagy cliffhangerek, meg hangulati hullámvasutak, meg wtf hegyek, nem olyan szokásos, nem erre utazik, mint manapság majd az összes

ami tetszik, az a gyakori dokumentarista jelleg, a használati tárgyak, betegségek, politikai helyzet stb ábrázolása

a hitelesség

az alaposság

jó kis gengszterkedések, néha mintha a keresztapa eddig sosem látott jeleneteit látnánk

Coppola/Scorsese fanok előnyben!

az élethű berendezések, lakások, asztalok, tárgyak

mint egy időutazás

csak valahogy a sztori, az hiányzik

vagy nem is hiányzik, de nem szippant be

de nem is baj, így csak hagyom szépen csordogálni

egy hónap alatt 7 epizódot láttam, végülis hova sürgessem?

most azért mert a daráláshoz vagyok szokva? pfff...

:)

Haragei Creative Commons License 2011.05.24 0 0 818

BSG ikára rá kell ugy látszik gyurnom,pár rész az elejéről nem jött be,utána meg nem értettem ,mikor próbáltam kapcsolódni.

Mondjuk azért a régi klasszikussal:) nehéz versenyezni,főleg hogy azt ugy láttam németül,hogy egy szót se tudok.

Bár Pirx kalandjai,főleg a monumentális kezdés (abban az időben fedezték fel,hogy a kék háttér és a citromfacsaró mire képes)

az etalon.

Másik ilyen klasszik,az Orion volt,"Tamara,állitson a modulátoron"és a rinya,komoly arccal elindit egy hajszáritót:)

De legyünk igazságosak,a Star Trek youtube number1 jelenetei se kutyák (Kirk harca az izével és a papirsziklák:)

Előzmény: Haragei (817)
Haragei Creative Commons License 2011.05.24 0 0 817

Üdvöm

Na,megvolt a Castle évadzáró,meg a Hawai 5.0.

Castle érdekes,de én az egyik nagy poént abban a pillanatban tudtam ,hogy kiderült mi a téma,illetve ,hogy keresni kezdték a hunyót.Az nem volt nagy cucc,a végén a dolog azért meglepett.Ez most az irány,mert a Hawai-on is hasonló irányt vett a dolog.Ezt a Hawait nézem ,de nem tudom megszeretni.

A főnök nem elég fóka,az ázsiai mókus jobb a Mentalistában,a szőke gyerek valamiért irritál.....viszont bravurosan szép vágóképek vannak,a local informátor (a kövér gyerek) rokonszenves,a kis füles csaj tündéri.

Azért Castle-ben ideje váltani,maga a cimszereplő karakter az elején nekem kicsit érdekesebb volt,titokzatosabb playboyként.

A muter néha baromira idegesit,a kiscsaj érdekes módon nem.

Firefly téma:kinek a pap,kinek a palan...:)

Rá kell kattanni az univerzumára.Mindenesetre epic poénok születtek,pld Steven Seagal fiatal filmjei (Nico-Nehogy má lelőjjé ötünket madár-bumm,sziven csapja-Azért megpróbálnám :)óta nem láttam akkora poént

Spoiler!Spoiler!Spoiler!

Mikor valamelyik mókus belekezd a járó hajtómű előtt a monologba (a szokásos),hogy:visszajövünk,anyád,kiskutyád stb....

a kapitány meg szó nélkül berugja a hajtóműbe:))))))

Serenity meg szerintem nem érdemelt bukást,a nagy hollywoody nevektől (Transzformátorsz ,Egek ura! stb)mérföldekkel jobb.

Riverbe meg szerelmes lettem,mikor szétcsapja a bárt:)pláne mikor a zsoldos gyereket tökön rugja:)

A végén meg,mikor a ködből kijön a Serenity utána nem sokkal a horda,nálam felér a Jedi visszatér jelenetével,mikor a végén a flotta kiugrik a hipertérből.

blogerilla Creative Commons License 2011.05.24 0 0 816

Most nézem a Californication 4. évadát. A kritikákkal kapcsolatban 2 dolgot nem értek: miért lenne reboot és miért lett olyan xar? Szerintem hozza az eddigi évadok színvonalát, 1-2 kiemelkedő részen halálra nevettem magam... :D

Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.24 0 0 815

Én folytattam sixx és Aribeth után harmadikként, és tudom, még mindig lógok egy befejező epizóddal, de haldoklik a gépem úgyhogy örülök, ha netezni tudok valamennyire...

Előzmény: Törölt nick (814)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.24 0 0 814

Nem te írtál hogyvoltot a fireflyról?

Előzmény: Aragorn83 (810)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 813

Köszönöm!

Előzmény: Aragorn83 (812)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 812

Battlestar Galactica.

Itthon az AXN valamelyik adóján illetve korábban a TV2-n futott Csillagközi romboló néven.

Előzmény: Törölt nick (811)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 811

Mi az a BSG?

Előzmény: Aragorn83 (810)
Aragorn83 Creative Commons License 2011.05.23 0 0 810

Hálistennek nekem mind a Firefly mind a BSG best series ever! :)

A BSG az 1x05-től berántott, a Firefly meg az első pillanattól. :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 809

Ammég nincs. Még csak túl militáns, meg sötét.

Előzmény: mindenki senkije (806)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.23 0 0 808

A Firefly epic- ennyi. :) nem kell magyarázni. Nathan Fillion pedig a legnagyobb geek ezen a fődön.

Előzmény: Törölt nick (788)
nina_morgan Creative Commons License 2011.05.23 0 0 807

Nehezen indult, ez tény, de azért az első évadban is voltak pillanatok.:))) Igazából a második felétől kezdtem azt érezni, hogy na akkor még egy részt de gyorsan... elég ratyi minőségben töltöttem le vettem meg, ezért valami blu ray után nézek, ha megtekéntettem az egész cuccost.:) És ofkorsz még egyszer.:)

Előzmény: mindenki senkije (805)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 806

nehéz, persze, az benne a jó

a sok gondolkodnivaló :)

Előzmény: Törölt nick (804)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.05.23 0 0 805

ugye?

és ugye, hogy nehezen indul?

az a vonal, ami engem pl leginkább megfogott, az pont az első évad legvégén jelenik meg.

ááááh, a BSG-nél nincs jobb! :)

Előzmény: nina_morgan (803)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!