Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Megmondom őszintén nekem nagy nem jött be. Maga az évad végig erős volt, de ezt a záró részt egy kicsit eltúlozták. A záró képsor meg teljesen felesleges, amatőr húzás.
A Mentalista pont ellenkezőleg működött, az évad közben rengeteg volt a közepes rész, de a zárás az odabaszott rendesen.
Ettől függetlenül kíváncsian várom mindkettő folytatását.
A Glee-vel még le vagyok maradva, arról nem tudok nyilatkozni. :)
A kis britért kár volt... meg egyáltalán, kancsikat nem ölünk, ez alapszabály! :-P - Bones és Booth... olyan régóta nyűvik egymást, hogy már komolyan nem is érdekel, ha netán összejönnek... a vége wtf volt, mert pár hete még pont arról cikkeztek, hogy Emily D. dolga nem lesz beleírva, oszt mégis? Vagy mégsem? Ami persze nem gond, és semmi nincs kőbe vésve, főleg, amit összecikkeznek.
Nekem nincs bajom vele. Inkább ez a Finchel szenvelgés idegesít, meg hogy a 3 íróból, csak egy foglalkozik érdemben Quinn karakterével, olyankor látszik a jellemfejlődés, hogy próbálja árnyalni. De a másik kettő hülye picsának állítja be és ez baromi bosszantó. Vagy pl Mercedesnek nem adtak egy normális történetszálat, stb, stb, stb...
Már elkezdtem rajta gondolkodni, hogy vajon milyen lesz a kihallgatás, hogyan bizonyítja, hogy a pasas elmondta neki, hogy ő Red John, és hogy önvédelemből lőtt, de igazad van, ott volt a fegyver a fickónál, Teresa tudja igazolni, hogy hívta a számot, a pasasnál meg ott találják majd a telefonkészüléket, a hívás ideje is egybe fog vágni a majdnem-merénylet idejével, és arra nem emlékszem, hogy volt-e valamelyik esetnél dns-minta, de csak akad valami, amivel összevethetik, hogy a fickó volt a pszichomókus. Áj, azért ehhez kellett egy Bradley Whitford, egyem a szívét :) De kár, hogy lemeszelték a The Good Guys-t...úgy szerettem.
A Sorozatjunkies es iróval most nem értek egyet,nekem nem hiányzik Redjankó......amugy meg szintiszta önvédelem volt,a faszinál egy üreges hegyű lőszerrel töltött mordály és 1000 embert megölt gyilkosd.....miu kellene még?
Pista meg egyedül deriti fel egész LA összes gyilokját
Hát...az évad nekem nem volt egy nagy durranás, megnéztem, mert szeretem őket, de amúgy nem hatott meg túlzottan. De a finálé!!!! OHMYHOLY!!!!!! Basszuskulcs, ha nagyon poénos akarnék lenni, és akarok is, akkor azt mondanám, oh my, Bradley Whitford, neked nem A Jó Fiúk között kellene szerepelned? :) Hát, ha valaki tud pszichót játszani, az ő, de azért ez nagy pofonvágás volt, meg én azt hittem, tényleg a főnökük lesz a hunyó. Amit meg Patrick tett...nem tudom, innen már hová lehet lépni. Csak az ne legyen megint, hogy nem Red John volt, hanem egy pasi, akit Red John kiképzett, hogy mit kell mondani a legszélsőségesebb esetben is, és majd megint elsüthetik ezt a Red John témakört. Akkor hagynám őket úgy ott, mint eb a Szaharát.
Castle érdekes,de én az egyik nagy poént abban a pillanatban tudtam ,hogy kiderült mi a téma,illetve ,hogy keresni kezdték a hunyót.Az nem volt nagy cucc,a végén a dolog azért meglepett.Ez most az irány,mert a Hawai-on is hasonló irányt vett a dolog.Ezt a Hawait nézem ,de nem tudom megszeretni.
A főnök nem elég fóka,az ázsiai mókus jobb a Mentalistában,a szőke gyerek valamiért irritál.....viszont bravurosan szép vágóképek vannak,a local informátor (a kövér gyerek) rokonszenves,a kis füles csaj tündéri.
Azért Castle-ben ideje váltani,maga a cimszereplő karakter az elején nekem kicsit érdekesebb volt,titokzatosabb playboyként.
A muter néha baromira idegesit,a kiscsaj érdekes módon nem.
Firefly téma:kinek a pap,kinek a palan...:)
Rá kell kattanni az univerzumára.Mindenesetre epic poénok születtek,pld Steven Seagal fiatal filmjei (Nico-Nehogy má lelőjjé ötünket madár-bumm,sziven csapja-Azért megpróbálnám :)óta nem láttam akkora poént
Spoiler!Spoiler!Spoiler!
Mikor valamelyik mókus belekezd a járó hajtómű előtt a monologba (a szokásos),hogy:visszajövünk,anyád,kiskutyád stb....
a kapitány meg szó nélkül berugja a hajtóműbe:))))))
Serenity meg szerintem nem érdemelt bukást,a nagy hollywoody nevektől (Transzformátorsz ,Egek ura! stb)mérföldekkel jobb.
Riverbe meg szerelmes lettem,mikor szétcsapja a bárt:)pláne mikor a zsoldos gyereket tökön rugja:)
A végén meg,mikor a ködből kijön a Serenity utána nem sokkal a horda,nálam felér a Jedi visszatér jelenetével,mikor a végén a flotta kiugrik a hipertérből.
Most nézem a Californication 4. évadát. A kritikákkal kapcsolatban 2 dolgot nem értek: miért lenne reboot és miért lett olyan xar? Szerintem hozza az eddigi évadok színvonalát, 1-2 kiemelkedő részen halálra nevettem magam... :D
Én folytattam sixx és Aribeth után harmadikként, és tudom, még mindig lógok egy befejező epizóddal, de haldoklik a gépem úgyhogy örülök, ha netezni tudok valamennyire...
Nehezen indult, ez tény, de azért az első évadban is voltak pillanatok.:))) Igazából a második felétől kezdtem azt érezni, hogy na akkor még egy részt de gyorsan... elég ratyi minőségben töltöttem le vettem meg, ezért valami blu ray után nézek, ha megtekéntettem az egész cuccost.:) És ofkorsz még egyszer.:)