Keresés

Részletes keresés

Lamprologus Creative Commons License 2006.01.23 0 0 3089

Aszfaltút - földút ... mellékes!

Szerintem inkább azt kéne megvitatni, hogy a DL alkalmas-e a hazai pocsék minőségű (aszfalt?) utakra! 

Előzmény: hygy (3088)
hygy Creative Commons License 2006.01.23 0 0 3088
Hat alapvetoen a legtobben szerintem aszfalton hasznaljuk a DL-t, de neha esetleg bezittyen egy rovid foldut, vagy erdei ut. Szal szerintem turaenduro rulez. :)

HyGy
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.23 0 0 3087
Tehát a DL túra motor! A kis tudatlan, kezdő motoros fejét jól átvágták a marketingesek, ha suzukival akar földutazni+speedelni!
Előzmény: vanchu (3082)
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.23 0 0 3086
Tegnap néztem az árakat = több az eu. motrok ára mint a jap. motroké....
általában a jap. üzembiztosabbak mint eu. = ?
Előzmény: Törölt nick (3080)
BIKE-R Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3085

Pontosan, így egy rendes utcai gumit nem is tudsz rátenni :))

(Na ez azért így nem igaz, mert már lehet kapni a Pilot Road-ot kifejezetten ebben a méretben)

Előzmény: gstibb (3084)
gstibb Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3084
Ja, elől 19-es kereke van, nem 17-es ;-)
Előzmény: BIKE-R (3083)
BIKE-R Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3083

Vanchu,

Nem igaz, mert túraendúró...... Ami annyit jelent, hogy endúrós jellegekkel felruházott túramotor.

Előzmény: vanchu (3082)
vanchu Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3082
Kimondottan túramotor, ami annak is lett szánva.

Szerintem az endúrót meg a sportot csak a merketingesek tették hozzá...
Előzmény: Vadarédó (3076)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3081
Ja, hát igen, sajnos a jó mocik lassan elmúlnak!;)
OK, vegyél újjat, de próbálj ki minél többet és a szívedre hallgass ne az eszedre, én az észérvek szerint biztos vennék most azonnal egy új DL-t, de nem teszem, mert nekem a BIG jön be, a szívemre hallgattam, hallgatok, pedig lehet hogy nem is jobb a DL-nél, sőt!;))

Bamako a Naplóban /TV2/, mindjárt!
Előzmény: Vadarédó (3079)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3080
Hát megnéztem a képet amit mondtál, és a számszaki adataidból kifolyólag azért nézd meg milyen moccra ülsz!! Mert a képen szereplő hát az olyan alattad mintha gyerekmotor lenne. Meg vannak az adottságaid egy igazi túraenduróhoz!
Amúgy a használtnak mindig van kockázata. De nem minden használt rossz. A narancsra ritkán ülnek fel kezdőként az emberek. Nem olcsó az tény, de aki azt választja, többnyire azért jut el addig mert jobbat és jobbat keresnek. Kérdezd meg a véleményüket a megfelelő fórumon!
Előzmény: Vadarédó (3079)
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3079
"hol itt akkor a kérdés!:))"

Nincs új!!!!

Nem akarok valaki használtját, de ha azt mondjátok jó a használt is és meg is indokoljátok és valaki aki vigyázott a motorjára fél áron nekem is adja, hát akkor....
Na szóval had vegyek újat, olyan szépek, csillognak-villognak, meg pöfögnek-röfögnek meg nekem bérből-fizetésből élőnek oly "nagy" lehetőség hiteket felvenni (ez a vége irónia)!
Előzmény: Iceapo (3078)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3078
Hát Te a BIGet is simán tudnád terelgetni, hol itt akkor a kérdés!:))
Előzmény: Vadarédó (3075)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3077
Szerintem a Suzuki már bocsánat a szóért, de leszarja az igazi túraenduros kategóriát, ők ezt a DL-lel gondolják betölteni, de ez valljuk be nem igazi túraenduro, túramotor szerintem, a futómű, minden az aszfaltra van hangolva igazán, és a probléma hogy ezen nem is fog változtatni a Suzuki, lesz a DRZ meg a DL, a DR kategória meg megy a suttba, ennyi, ha az én BIGém kifúj egyszer, valószínű narancsos márkára nyergelek át, de csak azért mert 2 mocit nem tudok fenntartani, hely, pénz stb. okok miatt, ezért és mivel én terepre is sűrűn kijárok egy olyan moci fog kelleni ami megfelel ennek a kritériumnak, és a mai állás szerinte erre csak a KTM és a BMW R1200GS , küllős kerekekkel képes, és mivel a Bömös ára csillagászati, így marad az 1-2 éves LC8, és csak majd, kb. x év! Ice
Előzmény: Vadarédó (3069)
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3076
Kérlek könyörülj rajtam és áruld el, írd körül milyen a " defintit ,izé defifit ,aaa definiti ja definit " moci ?
Előzmény: vanchu (3073)
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3075
2175-ös hozzászóláson rajt vagyok!

De számszakilag : 185cm + 95 kg = a képen látható!!!!
Előzmény: Törölt nick (3072)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3074
Ja, egy lengéscsillapító! Telókat meg lehet kapni 300eft körül, még akár újjakat is!;) Akkor az majdnem 500eFt!;)
Előzmény: Törölt nick (3070)
vanchu Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3073
Szerintem ez egyértelműen túragép. Mint a varadero/DL-1000 kicsibe.

Terepre nagyon nem való, de oda jobb is az egy henger, meg nehéz is...

A sport meg cska azért került bele, hogy a kategóratársakat hogyan alázza a motorja, esetleg rokonítsa az SV-vel...

Ez egy nagyon definit túramotor...
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3072
Amúgy szerintem ha nem gond a használt, és relatíve olcsón akarod megúszni a cserét, akkor keress egy DrBiget! Ritkán, de vannak jó állapotú gépek a piacon! Szerintem nagyon jó gépek! Appropó! Milyen magas vagy? Mert a választást befolyásolhatja az ülésmagasság!
hygy Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3071
Hat nekem mas tapasztyalataim vannak a louissal. Amit en vettem itt motodetail dobozt 20000-ert (kvazi hasznaltan, mert valakinek nem volt jo es vissza vitte), azt az ambruzsg valami 12-ert hozta be kintrol. Meg meg egy csomo mas cuccot is olcsobban hoztak.
A baratnom is ott vett maganak kabit kb 10e HUF-al olcsobbert, mikor ugy is kint jart.

Az en kabim 45 folott volt itt az RMC-be.

Bukot is veettek olcsobban, pl tavalyi keszlet es ezert olcsobb volt 20-30e HUF-al. Szal azert lehet talalni cuccokat.

A masik ami itt nincs, az a valasztek, ott rohadt sok fele van, itt meg elem nyomnak ket kabatot a tobbibol meg talan lehet rendelni. De persze azt mar felprobalni nem birod....

Sztem en tavasszal ki megyek, kene 80cm vagy annal szelsebb valszelessegu halozsak, lehet ket doboz egy oldalra a mostani melle ami valami 42 liter, egy hatra pedig valami nagyobb. De meg ezen gondolkodom.

HyGy
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3070
Tényleg! Wilbers-ben csak 220 ezer a full állítható hátsó rugózó elem!! Ez ugye egy alkatrész!
Előzmény: Iceapo (3067)
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3069
Oke Ice ezeket már megbeszéltük, köszi!
De egyet azért csak kiemelnék, ki emelem, hogy nincsennek kiemelve ezek az ugynevezet endúrók, nézd meg a bömit, az xt-t, stb. talán a kátéjem még csak-csak, és ezzel kanyarodnék vissza a DL-ekre, hogy ebból a szempontból nincs szégyenkezni valójuk, nem is túra motornak hívják, hanem túra-endúrónak sőt hozzáteszik, hogy sport is.Na ez aztán kavarás. Gondolom Ti a Dl-lel egy út-padka csak kerülve, különben "lezúsziúsz" kipuf cső!?
Én elismerem a suzuki tervezőit, hogy igazi unit alkottak, de szerintetek merre tovább, milyen irányba lesz frissítve a DL "sorozat", túrásabb lesz vagy endúrósabb, vagy marad enyheendúró-túra, esetleg szét válik túrára meg ütős enrúróra vagy lesz mellette új DR??????????
Megvárom esetleg addig van padka biztos motorom!
Előzmény: Iceapo (3066)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3068
Én próbáltam a GS650-t és jobb a Pegasó! Ja és persze Pegasót is próbáltam!;)
Előzmény: Törölt nick (3054)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3067
Csak az árakhoz írnék egy kis helyesbítést, egy komplett első hátsó tuning, itt most nem verseny és űrtechnikákra gondolok, nem 1,5 milla, hanem ~500eFt, itt lehet bővebben böngészni, és nem csak WP gyárt ilyen cuccokat és nem csak a KTM jó motor, bár most nem erről volt szó, ezt csak úgy általában írtam!;)
Előzmény: Törölt nick (3056)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3066
Ha tetszik a DL, én mindenképpen azt ajánlom neked is meg másnak is, akik szeretik pl. a V filinget, meg nem akarnak terepen vaddisznóskodni, csak arra kell majd jobban odafigyelni, hogy nehogy úgy járj mint én a BIGémmel a múltkor, mert akkor valószínű keréktörés lett volna a DL-nél, tudod amikor egy betondrabra szaladtam és mindkét felnimet odavertem, puklik igaz lettek, nem is kicsik, de a gumi nem engedett le utána se, és nagysebességnél se vettem észre semmilyen változást, gondolok itt a szitálásra vagy hogy húzzon valamelyik irányba, szóval egy kicsit lassabban kell vele közlekedni terepen, meg jobban kell figyelni, ennyi, a többi úgyis szerencse kérdése lesz!;)
Szóval DL, a Revűben is ő győzött, bár ezt soha nem fogom megemészteni!;) Ja ez a DL fórum, akkor bocsika nem szóltam!:)
Ja még az új XT660R-t nem próbáltam, lehet hogy az is király, és nagyon nagyon keveset fogyaszt, 4 alatt és nem gyenge tempóban!;) Ice
Előzmény: Vadarédó (3042)
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3065
Igen pl. az lesz majd 2 milla felett addig nincs más!
Előzmény: Törölt nick (3060)
jim32 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3064
BIKE-R tudja mit beszél, próbálta mind a kettőt.
Bár, ha beleszólhatok, ajánlgasd inkább a Pegaso-t, hamarosan tudok is egy eladót, kifogástalan állapotban, két gyári, bársonnyal bélelt gyönyörű, sosem használt oldaltáskával, állítható hátsó Öhlins futóművel... :-)))
Tréfát félretéve: jó motor a BMW, de mint azt a saját példánkból is látjuk, nehéz évekig kitartani a 650-es egyhengeresek mellett. Nagyobbra vágyik az ember egy pár ezer km után, nem?
Előzmény: BIKE-R (3037)
fox888 Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3063

BIKE-R

Most küldtem megint

Előzmény: BIKE-R (3057)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3062
Pontosítok : lehet találni egy-két jó árú és jó minőségű terméket.
Előzmény: Törölt nick (3061)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3061

Na, azért a piacos minőségnél többet nyújtanak.

Előzmény: Törölt nick (3058)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.22 0 0 3060
Próbáltál már olyan gépeket amiket írtam? Én igen. Én azért nem a KTM 640 Adventure-t vettem, mert a feleségem azt mondta, hogy azon nem férünk el ketten. De szerintem az a legjobb többcélú motor. Már ha nem a szpídekről, vagy nakedről van szó.
Előzmény: Vadarédó (3059)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!