Ez azt mutatja, hogy a Veszprém kiugróan gyakran vált edzőt. Mert ugye az idézettek előtt még volt Sabate és Ortega is. Kevesebb mint 10 év alatt 5 edző, úgy ha Gulyás Istvánt nem is számolom (mert róla tudni lehetett eleve, hogy csak ideiglenesen lesz az). Érdemes megnézni, hogy azok a csapatok akik bl-t tudtak nyerni az elmúlt tíz évben, milyen gyakran váltottak edzőt? Így saccra 10 év alatt 1x-2x... nem 5x. Szerintem kis túlzással több múlik azon, hogy aki az edző az megkapja-e a bizalmat, mint azon, hogy ki az edző.
Nem szerencsés 1-1 rosszabb meccs vagy rosszabb periódus után az edző fejét követelni. Mondjuk két rossz szezon után érteném a dolgot, de két rossz hónap után akkor sem értem, ha a kritikák teljes egészében jogosak. Azért van ott, hogy kijavítsa ezeket a hibákat, sajnos a nehéz dolgok az életben ilyenek... nem működnek azonnal és mindig tökéletesen. Szerencsére még nem most kell mindennek tökéletesen működni, hanem majd tavaszra. Ráadásul abban azért biztos vagyok, hogy ha ezt a meccset ma valamiért mindenképp meg kellett volna nyerni, akkor valahogy megnyertük volna.
én arra leszek kíváncsi ,hogy jövőre mit tűznek ki célul mert evvel a kerettel végtelenségig nem lehet türelem meg építkezés címszóval a nagy semmit elérni...
,Azt várom ,hogy mint Ortégánál kijelölnek egy időszakot ami mondjuk 2025 csúcsosodhat ki addig minimum egy döntött összehozni. Mert annak sok értelme van ,hogy évről évre építkezünk kijelentés van és jönnek mennek a játékosok és eredmény meg nincsen pénz meg a türelem meg egyre csak fogy a világ meg röhög rajtunk ,hogy ekkora költségvetéssel ,hogy nem vagyunk képesek évek óta valamit érdemlegeset letenni már nemzetközi szinten (sajnos már hazai szinten se ).
:D nem illik?tudod mi nem illik?ovisként viselkedni...Még te bedobsz egy nevet,addig gondolom az is megvan,hogy egy budget van,de gondolom vállalkozó vagy,mindenhez is értesz,mint egy átlagos magyar.Mert megy az edzősködés és a játék is neked.
kezdjük ott ,hogy nem illik visszakérdezni egy kérdésre . Kettő !Ilicnél szinte bárki jobb lenne sajnos . Még talán egy Pastor is többet tudna hozzá tenni ehez a kerethez .Amúgy Dusabejevet mondom ,hogy azért válaszoljak a kérdésedre is . Te jössz!...
Egyébként nekem a legszomorúbb Corrales teljesítménye.Ez aggaszt a legjobban . Elég rég keresi már a formáját . Gyengébb a védekezés is kétségtelen , de Cupara azért így is többet tud hozzá tenni sokszor csereként.
Senki nem mondta,hogy évente kell edzőt váltani, nem is lenne rá szükség,ha nem egy kezdő edzőt neveznek ki egy olyan csapathoz,ahol komoly elvárások vannak. A már remlített Jicha másodedző volt Gislason mellett, tőle azért el tudott lesni ezt-azt, Ilic kitől tanulta a szakmát?
Attól,hogy valaki jó játékos volt,még nem lesz feltétlenül jó edző is.
Én nem látom a fejlődést inkább hátrafelé megyünk mint előre! Azt se értem ,hogy Elissont miért kell pl lehozni félidőbe egy Strlek-re aki jövőre már nem is lesz itt ,nem Elissont kéne erősíteni a több játékkal ?Főleg világossan látszik ,hogy nem fekszik ez a felezős játék neki ,mert szerencsétlennek 0 önbizalma van . Nem tudom ez miért van berögződve Ilicnél .
Én nem akarom Ilicet fikázni de nem ez az első meccs ahol ilyen semmirevaló elképzelés nélküli támadójáték volt kitéve a pályára .7-a 6 játékunk borzalmas .De a védelembe is sok hiba van. Alapvető dolgokat nem tudunk csinálni pl a csere emberhátrányba .Időben időkérés .stb stb . Nem minden Ilic hibája de azért erős túlzás lenne azt mondani ,hogy nincsenek orbitális hibái. Itt a legnagyobb baj ,hogy nincs a piacon most egy hozható edző . Év végén ahogy Laci mondta ,hogy akkor válik majd el Ilic illetve az ő sorba meg pláne nem lesz .
azt hiszem első évében de lehet másodikba meg nyerte a Bl-t a csapatával Jicha.Elég jó mentora volt Jichának sajnos Ilicnek nem volt.Egyébként Jicha egész más felfogásba meccsel mint Ilic .Ilic-et ritkán látni leteremteni a csapatot Jichát elég sokszor és hat is a játékosokra .Rengetek dolgot lehetne sorolni amiben előrébb tart Jicha Ilicnél.Az meg szerintem nem érv egy edzőnél ,hogy sok tapasztalata van játékosként