ne futkározz majd felmegyünk,vagy szoba biciglin fel tekerünk. csak nehogy a másik oldalon el...
na milyen baromságot irjak még ,hogy leteljen a várakozási idő?
vizisportok szépségei a BALATONON!
pár évvel ezelőtt egy szép nyárinapon nagy hajós verseny volt és rozogácska még rozogácskább kalózán megprobált közelebb kerülni hozzájuk, pár fotó fejében. mivel a forduló füred közélében volt gondoltam beugrok a mafc telepre hátha van valami tengerésznek való. hát volt! egy ora körül jött a hir hogy vihar lesz délután. indulni kell ! féluton járhattam kenese felé már elég erős szélben de hát a 100 kilommal jól kitudom ülni a hajót. de a kormány lapát nem birja a nyomást kiszakad a helyéből. szerelés közben elhagyom a schwertet éskész a hajó irányithatatlan . horgony le. végre jön egy balaton25 bér vitorlás integetek veszettül; közelebb jön mi baj öreg? mondom ,hogy mi jön a válasz öreg ha én ebben a szélben megtudnék állni már rég a tengeren vitorláznék!! és el tihany felé. már egy orája ücsöröghetek, valamit tenni kell schwert nélkül bizonytalan kormánnyal de hátszéllel kenese felé. egy erős pöff ugy fel boritott,hogy azt sem tudtam hogy kerültem a VIZBE. majd másfél orát kapaszkodtam most már viharban.
eljutottam arra a határra amikor vagy elindulsz vagy ott döglesz a vizben. mentő mellény le és uszni kezdek ebben a pillanatban a fejem felett megszólal egy hang" fiatal ember fürödözünk ,fürödözünk! bájos bajszos RENDŐR tornyosul fölém
látod gombóc rendőr és jól megusztam! mivel a hajót a vihar miatt nem lehetet kötél végre venni és vontatni, fel borulva és lehorgonyozva ott hagytuk. majd másnap bevontatjuk! marina portba visznek ott van kihelyezett örs. jegyző könyv , közúti veszelyeztetés miatt feljelentenek. mig a jegyzőkönyv készül elfogyott egy 7 dl vilmos körte
majd egy üveg pezsgő és végül pár sör. közben jött a hir hogy az a kedves úr aki nem állt meg nem hazudott. tihanyban ugy fel kenődött a molóra hogy másnap ugy vontatták le róla. haza felé mikor másztam át a keritésen pont a tetején felejtettem el .hogy kifelé ,vagy befelé akarok menni. mig ezen gondolkodtam kedves nejem lerántott a keritésről , a legsúlyosabb zuzodásokat ekkor szereztem. foto aparát oda , hajónak másnapra lába kellt, vitorlázástol örökre eltiltva még szerencse, hogy az ásd el magad felszerelés meg volt. ja és még 10 000 ft büntettek!
Láccik, hogy mennyire nem vagyok hsz-vadász...
Bocs, csak egy percre tuttam ránézni a netre, és láttam a mediterrán tobzódást, amit végigvezettél, csak erre reagáltam huncutul, és gyorsan el is húztam. Nem akartam magam kitenni egy egymázsás exsportoló tomboló haragjának.:-)
Mióta vagy Te Bíborbanszületett (Konstantin)?
Arak megy. Egyébként van is még itthon egy üveg, még tavalyról, Jordániából. Bibibííí.
Sat még egyet akarsz? Y-ka te jössz!
gombóc lásd,hogy lehet velem békülnni 19,4
szoba bicigli ? van egy örült kazettám ausztria buszos kirándulás első ülés, bekapcsolt video, hát azt nézem a tv-én és közben tekerem , de már a békákat is ismerem az ut szélén unalmas, igy a biciglit már nem tekerem!
porphüra feldolgozása föniciai találmany, jó jó de hamisitani a görögök kezdték, áfonyalé adalék is az övék semit nem hagyunk a föniciaknak! olümpiába ki van állitva három diszkosz, hogy evvel dobtak jelentős suly eltérés van közöttük! már akkor is bundáztak? sulylökésről nem tudok semmmit!én egyhéten egyszer a másik golyós sportot üzöm: teke, mer az kocsma játék! az a másik amibe az ujjadat kell dugni meg plaza. aztat nem szeretem pár évvel ezelőttig pedig vitorláztam, de egy viharba elvesztettem a hajót meg magam is majdnem az is jó kis történet .. majd azt is mondom egyszer
Gombóc,
ezt már nekünk is mondták kint,
hát én sem értettem, olyan kevés ott a hely, a mai világban már nem 50 néző kívéáncsi egy ilyen eseményre... No meg a régész is sok, képzeld el, folyton kupán találnának valakit...
EEgyébként minden turistára kéne egy biztonsági embert álíltani, mert a fél lelőhelyet elhordanák... amilllyen turisták vannak :)))
tálalva van az arra vonatkozott, hogy fel van kinálva a 3000 hozzászólás, malomkő helyet gombócnak erre ti fen akadtok némi bibor csigán, lehetet volna biborban születet is mint én! oszt mégis csiga lett belőle, az öt percek miatt!
Hani , ha már igy alakult jöhetne egy arak!
Juhé, micsoda forgalom volt itt ---- Rozogácska részéről!!! Szegénykém araszolgat, araszolgat, és a kereket meg más viszi el...
na, ne búsújjjál, édöslelköm, majd lesz ez még máshogysenem!!! :))