Keresés

Részletes keresés

ErIca Creative Commons License 2003.07.26 0 0 1788
Éreztem, hogy kevés eső esett, de hurrá, már szajkózzák is a kereskedelmi csatornák, hogy itt a nyár ismét. Inkább sírni kéne, nem hiszem, hogy csak napsütés és hőguta teszi boldoggá mostanság az embereket a klímás irodákban és szállodákban...
Tozatu: A halat mire megjöttem a péktől, az uram betermelte. Állítólag nagyon finom volt. Majd egyszer valahol receptet is kérek.
Előzmény: Tozatu (1787)
Tozatu Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1787
Hahó,Mindenki!4mm esett!Ez nálunk rengeteg.
Erica,lehet nálatok végét járta a felhő?Van még halatok?:)
Szegény M.Liba,rossz lehet mindig megázva.;)
Köszi Ferenchurri az aggódást,holnap is küldj a radaroddal!Kenderesen mennyi Sz.Janinál?
ErIca Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1786
Tozatu!
Mennyi eső esett, mert itt csak az eresz előtt nedves egy kicsit a föld!
Előzmény: Tozatu (1781)
ErIca Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1785
Próba
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1783)
Áfony Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1784
Miskolcon is esett, de hogy mennyi mm-ben azt nem tudom. 1 órán keresztül szakadt, utána normál eső esett.
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1783
Magyarliba!Itt is esett reggel 8h-tól 9h-ig kb és 2.2mm esett,de ez semmi,mert Szarvason pl 15mm körül,Hajdúbösözrményben 35mm,Debrecen 47mm esett!
Tozatu!Most se esett se?Lehetetlen!Szolnokon is volt 5-10mm.
magyarliba Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1782
Gondolom, senkit nem érdekel, de nálunk hajnal óta esik, annyira, hogy már tócsák vannak az udvaron...:) Pedig elég szomjas a talaj, de már biztosan eléggé telített a felső réteg...:)
Tozatu Creative Commons License 2003.07.25 0 0 1781
Nem Szél János,mert hölgy az illető,de most nyaralnak és szerintem nem összesíti senki a leolvasást,a galádok.;)Sajnos a 7km is sokat jelent,mert a városon belül is van hol esik,másutt nem.A múltkor nálunk esett 2mm,Mezőtúron kb.50 mm,Kuncsorbán felhőszakadás volt.Nem látsz semmi szokatlant onnan fentről,ami eltereli innen felhőket?
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1774)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.24 0 0 1780
Na akkor ezt hallgasd meg Magyarliba!Újra zivatar és 1km-en belüli villámok,lenyűgöző.Ez a 3. zivatar az elmúlt 20órában.De az eső az nem akar szakadni,de jó.
magyarliba Creative Commons License 2003.07.24 0 0 1779
Hát itt csak csepergett ma, igaz, egész nap borult volt az ég. Tegnap jobb volt, megtelt a ciszternaként használt kút, jól megöntözött mindent, de elkelne még, sosem elég...:( Mérés eredményét holnap begyűjtöm, ma megint "lógtam"...:(
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1776)
onobody Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1778
Sziasztok !
Tegnap délután 18ora körül jó eső volt nálunk ,
esett 13mm eső .
Jég hálistennek nem volt , csak nagy szél.

Ma délután csepergett , de a teniszpartimat sem kellet
miatta abbahagyni.
Most viszont dörög és villámlik , az előbb az eső is rákezdett , de már abbahagyta.
Jöhet a következő !!!!

Üdv Onobody

Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1777)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1777
Zivatar volt,de csak 2.2mm esett,a java most meg délre ment el!:((Aholis 20mm felett adott csapadékot helyenként.Nagyon villámlik délre.
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1776
Zivatar alakult ki tőlem ny-re és közelít,az előbb 1km-en belüli villámlás volt,de csapadék eddig csak 0.2mm,és lehet elhúz ék felé és nem érint.

Szlovéniában hatalmas zivatartömb alakult ki és jöb kelet felé,ha így halad akkor nagy eső lesz itt is és máshol is.Ja Magyarliba téged meg nár el is áztatobb szerintem,vagy hamarosan.

fintorgó Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1775
Sziasztok!
Atmenetileg Jaszapatibol tudok helyzetjelentest adni: Tegnap delelott igen meleg volt, ez felfrissult, keves eso utan. Ma is esett del korul, eppen elverte a port. Borult az eg, talan esik ma meg. Lassan fel kell oltozni, hul a levego.
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1774
Bocsánat a helyesírás miatt azt még nemsikerült megtanulnom!:)

Tozatu!Majd kérdezd már meg légyszives azt az illetőt,hogy mennyi volt eddig az elmúlt hónapokan Kenderesen a csapadék kíváncsi vagyok.Egyébként nem Szél János-nak hívják aki mondja Neked az adatokat?

Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1773
Idegesíts csak magyarliba!:)
De eljön a mi időnk is egyszer ás dél,dk Magyarország olyan esőt kap amiből ny,ény,é Magyarország nem kap.Ez majd Szeptembertől lesz és visszahozzuk az eddigi csapadék elmaradást nyugat Mo-val szemben.

Egyébként nekem ma szerencsém volt,hogy majd 6mm csapadékom lett,mert Szeged több pontján nem mértek 2mm-nél többet.

S érdekesség képpen,most Sopront(Pitabácsit)átugrotta a zivatarlánc amit láthattál magyarliba és most jelenleg Egervölgynél tart és már 10mm leesett belőle 15perc alatt.Az shmu radar is szépen mutatja,hogy nagyon heves esőzés van foltokban.De jön az szépen kelet felé!:)

Tozatu!!Kenderesen mennyivel több van,mint Nálad??
Hogy-hogy több van?Alig 7km a távolság az nem sok.

magyarliba Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1772
Ha küldeni tudnék, akkor hívni is, de ennyire még nem vagyok jó, igyekszem mindenesetre...
Pista bácsinál nem járnál jól, de azért aranyos...:)
Előzmény: Tozatu (1771)
Tozatu Creative Commons License 2003.07.23 0 0 1771
Pista bácsinál nincs hely?Mennék én,de a család nem akar,így inkább küldjél már egy kis esőt,elég a fele is.Légyszi!
Előzmény: magyarliba (1770)
magyarliba Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1770
Itt alig 10 perce nekiállt hatalmas cseppekben esni, előtte több órán át némán körbevillámlott bannünket a jó ég... Nem tudom, mennyire lesz tartós, annak viszont örülök, hogy a "túloldal" megint kapott belőle.

Tozatu, nézzek itt valami lak/munkahelyet? És akkor már ketten idegasíthetnénk a keleti tábort...:) Vadcitromos embert úgysem találom, jöhetsz erősíteni...:)

Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1768)
Tozatu Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1769
Kedves HurrikánFeri,írnék akár naponta kétszer is,ha lenne csap.tev.Ma alig 2mm esett,sajnos.Értem már,hogy Kenderesen miért esik akkor mindig több,mert a szomszédom is ott dolgozik és mondani szokta a mértet.Most éppen nyaralnak,így nincs jelezve.Hajóvonták találkozása tilos.Különben a kertet kell macerálni netezés helyett,pláne,ha nincs csap.tev.
M.Liba üdv Pista bácsinak!
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1768)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1768
Tozato!Na most mennyi eső volt?Mert Szolnok kapott szépen és nyugatra ment.Én is az elmúlt 1 órában zivatar volt és 5.8mm esett egészpontosan,de éppen csak a széle volt a többi északra ment,onobody mi volt Nálad?Írjatok!
Magyarliba!Most átugrotta nyugat Mo-t ez a zivatarzóna és itt A dunától keletre képződött és kaptunk is belőle.
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1767
Onobody!Nálad most mi van?Nincs zivatar?Mert tőlem északra villámlik,ide csak a kifutószele jött,ami viharos jelenleg is.
Frint Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1766
Dél-Békési helyzetjelentés:24 fok reggel 7-kor, a csapadékot ugye nem kell mondanom..., tegnap délben 34 fok árnyékban, és este 7 után is 30 volt! Jelenleg is hétágra süt a nap, 30 felett van biztosan.
Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1763)
Frint Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1765
Kimaradtunk minden esőből ! :(((
Leírhatatlan állapotok uralkodnak errefelé. Már a csapadékmérőmet is locsolni kell...
Előzmény: onobody (1753)
magyarliba Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1764
Az ígért, múlt csütörtök éjjeli eső (Pista bácsi után szabadon)35 mm Sopronhorpácson. A ma éjjelit még nem tudom, mert Pista bácsi nem egészen kiszámíthatóan érkezik, de nálunk is volt egy porleverős kis eső hajnalban Kőszeg mellett,erre ébredtem...:)
Egyébként nem Pista bácsinál dolgozom...

Ja, és most is erősen felhős, fülledt az idő...
Köszi a címeket, rátaláltam korábban magam is, csak a fórum kedvéért érdeklődtem...

Előzmény: Ferenc(hurrikán) (1763)
Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1763
Sajnálom Tozatu,hogy nem volt csapadék aznap éjjel,pedig tényleg közel lehetett Hozzád!Szarvason 14mm esett aznap éjjel reggelre.Szarvas is nagyon csapadékhiányos volt,most jól jött neki ez a 14mm.

Miért írtok ilyen ritkán?Most nem megbántásként csak kíváncsiságból,mert egy nap jó ha 1-2 hozzászólás van,vagy annyi se,pedig mindig bejövök ebbe a fórumba is mikor fellépek a netre,de sosincs új bejegyzés!:(Ahova én járok fórumba ott van,hogy 4-5óra alatt betelik egy ilyen 40 hozzászólásos topik a meteorológia kedvelőitől.
Lendítsük fel ezt a METEO fórumot és észleljen mindenki legalább naponta kétszer!Vagy nem lehet,mert eddig is csak azért nem mertem többször beírni,mert láttam Ti se írtok be.

Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.07.22 0 0 1762
Magyarliba!Azt,hogy Te megint kikapod a jót!Bali-val együtt(Soproni előrejelző)http://www.weatheronline.co.uk/eurobli.htm
Ez a cím ahol az egyik villámtérkép van,de pár bejegyzésemmel alább írtam egy címet ahol minden megtalálható.

Itt meg semmi nem lesz,mert a gfs is csak észak,ény,ék Mo-ra mutat normális csapadékot az elkövetkező napokra.
Sőt a pár napja itt levő hidegfrontból ugye írtam,hogy 9.2mm esett és mint kiderült Szeged másik végén meg 34mm!!!Hát ilyen nincs,nem csak azon kell aggódnom,hogy Szegedre egyáltalán eső jöjjön,aztán meg Szegeden belül nálam esik a legkevesebb!:(

Tozatu!Kenderesről mit tudsz?Ott lakik az egyik osztálytársam,és Kenderes közel van hozzád és ő is szereti a meteorológiát csak azért,ott legalább volt több eső?

magyarliba Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1761
Nálunk is fogalmazódik a végrendelet, közben férj tett egy utolsó sétát a kertben, mindentől kezdett búcsúzni...:)
És jelentett: nyugat felől villámlik! És tényleg, megnéztem, sőt, egy fia csillag sincs az égen...:))

Hurrikánferi! Mit mond a varázsgömböd? Illetve a villámtérképed?

Előzmény: Tozatu (1760)
Tozatu Creative Commons License 2003.07.21 0 0 1760
Semmi csapadéktevékenység nincs még mindig nálunk!!Csak iszonyúúú meleg.
Előzmény: onobody (1759)
onobody Creative Commons License 2003.07.20 0 0 1759
Ugy látszik csak nálunk volt tisztességes eső ,
Mártélyon a kertemben semmi , és Földeákon sem volt semmi.
Itthon a kert , még mindig jó nedves.
Hihetelen , jókis szürke felhők voltak , ugy tünt , mintha
esne a környéken mindenhol.

Üdv Onobody

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!