17ben nyertek vb bronzot, akkor meg sztem Vujovic volt. Azóta nem voltak 4ben.
Távol áll tőlem bárkit koklerezni a fotelbol, de Vranjesnal hajlok rá. Nem láttam vegig a meccset, de a vegjatekban Mackovsek es Zarabec végig a padon, a helyettük játszó Skube es Makuc nem tűnt túl izmosnak. Arról nem is beszélve, hogy Gaber es Bombac a tvn keresztül nézte az egészet.
Szia, oz okosok szerint a védekezéssel lehet meccset nyerni, de őszintén szólva nem sok esély van rá, h itt nagy javulás történjen, ezért gondoltam, h a másik igazságot használjuk ki,
miszerint az nyer, aki eggyel több gólt lő, és ebben segíthez Bence.
Mert a holnapin a nyomás és az elvárás ugyanolyan nagy lesz, hanem nagyobb mint pénteken, szóval kell az erősítés elöl, és Bence a jó értelemben vett 'agyatlan' játékos, nem ilyed meg az árnyékától, nem tojja össze magát. És bármennyire nem tetszik nekem a lassú játék, lehet mégis azt kell eröltetni, lassú, precíz, jól kivitelezett támadás, és remélhetőleg Bánhidivel, jó átlövésekkel, mert lábbal őket nem fogjuk 1 az 1ben megverni, plussz extra a kapuban. Aztán, ha meglenne a továbbjutás, a többit már ki lehet mozogni, mégha nincs is meg a 8.
Közben Kasztelics az EHFTV-nek adott interjújában azt emelte ki, hogy túl kevés szívvel játszottak. Hú, de szar lehet egy ekkora égés után odaállni nyilatkozni...
A bosnyákoknak betett az, hogy a spanyoloknak eszükbe jutott negyvensok perc után, hogy esetleg ciki lenne kikapni és elkezdtek legalább védekezni. Koncentráció elől nem igazán volt, ha a kapufára dobált lerohanásokból indulok ki...
Bosznia-Hercegovina legjobbjai a szünetben 14-12-re vezetnek a spanyol B/C sor ellen. Finoman szólva is különös meccs, a spanyol kapuban a harmadik számú kapusuk áll, előtte szimbolikus védekezés, támadójáték meg annyi, hogy néha lőjenek pár gólt és ne sérüljön meg senki.
Végülis megtehetik, a csoportot már megnyerték és biztosan két pontot visznek magukkal. De akkor is sajátos a hangulat a pályán - és érthető módon a lelátón sem igazán tombolnak a népek.
Kinek a helyére gondolnád Nagy Bencét? Véleményem szerint Szita, Bodó, Lékai, Hanusz, Máthé jobbak nála (+ Liget is az lenne ha játszana), és most még Ancsinnal sem volt sok baj.
Erősítés a védekelemben kellene, na ő ott pont nagyon gyenge. Kapuba meg nem állhat... :-)
Nagy Bence egy valamit tud jól (mondjuk azt nagyon jól), gólt lőni.
Úgy lőttünk 28-at, meg 31-et, hogy alig volt olyan védés ami után indultunk. Szerintem nem ott van a baj, ahol Nagy Bence tudna segíteni.
"Más, a gejzíreseknek nem láttam a meccseit, de vajon erre a 2x meccs embere szélsőre rá lehet készülni vhogy?"
Lődöz szépen a posztjáról és lerohanásból is. Gyors és kib.szott jó keze van. Le kell fülelni a szélre menő passzok nagyobbik részét (ami az izlandi labdajáratás sebességénél nem lesz gyerekjáték) és nem kell labdákat eladni, akkor kordában lehet tartani, de ettől függetlenül kiváló játékosról beszélünk.
"Nem néztem meg, de érzésre itt voltak a legszorosabb meccsek eddig."
Ez a négy csapat (ebben az összetételben) játéktudásra nagyon közel áll egymáshoz, pláne egy-egy meccset nézve. Amúgy kifejezetten szerencsés csoportnak tartom abból a szempontból, hogy három erősen különböző stílust is láthatunk ugyanabban a csoportban.