Jóvan' ... csak rémisztgess ! Valami majd lesz ... lányom szép , 2 szobás lakása elég jó pénzt ér Zuglóban , fiam új építésű 120 m2-es háza se akármi ... majd eladnak ők is mindent , oszt' kitalálják mi legyen , én meg megyek utánuk .
A nemlétező tököm is tele van magammal . Klasszul tudom hűteni magam , mégis szaharás a közérzetem már 30 foknál is . Mi lesz velem felette ? Lehet Szibériába kellett volna születnem ?
Unokabratyó kb. 2 éve megözvegyült . Pont olyan konyhatündér , mint te . Mindent bevásárol a piacon/boltban , de annyit tud róla , hogy majd kaja lesz belőle . Aki a beteg feleségét ápolta , az a csaj hozzá költözött félig-meddig . Hetente hazajár a férjének főzni , de nem szívesen . Nagyon dörgölődik a bratyóhoz , akit a hideg ráz tőle , de jól főz/mos/takarít rá . Csajnak meg jól jön , hogy a 3 műszakos melóból nem a tanyára kell "haza" menni , hanem helyben alhat .
Szóval ... kölcsönösen egymásra vannak utalva , csak a csajszi inkább többet szeretne . Akár válna is ...
A bratyesz meg mindenféle "kurkászástól" elzárkózik , pedig hasonló pinabubus volt mindig , mint ahogy a te beirkáidból vélelmezni lehet rólad is . Mostakkó' ilyen esetben nem éri meg az ingyen menet ? Se nem ronda , se nem hülye a csaj , semmi visszataszító nincs benne . Furák vagytok ti hímnemű egyedek .
Egyenlőre elvagyok . Van két oszlop-ventillátorom , meg két kicsi szögletes . Ezekkel bírom , csak ne kelljen felállni a hatókörükből .:-)
A klíma cirkuszos . Ha a külső egységét az erkélyre tetetem , csomó helyet elfoglal a paradicsom/zöldségek/virágok helyéből . Ha esetleg az erkély oldalfalára szerelhető (beton , de nem tudom elbírná-e) , akkor jő is lenne . Majd rákérdezek egy klímástól .
(ma tejfölös krumpli leves és z.borsó főzelék volt sült hússal ... imádom a főztöm , és perszehogy' enni is szeretem , pedig kb. 10 kiló felesleg van rajtam ...de már úgyse megyek férjhez , há' így maradok :-D)
Nincs egy egyedül élő szomszéd asszonyod , aki valami ellenszolgáltatásért főzne rád is ? Mondjuk pénzért . Vénségedre ilyen kotyvalékokat enni bűn .
No engem Micike nagyságos úr hajnal 4-kor kidorombolt az ágyból .
De egyébként is van valami gebasz .... nem győztem dicsekedni , hogy 7-8 (néha még 9 is) órákat alszom , pár napja meg feszt csak hatot sikerül . Lehet a hirtelen meleg miatt ?
Most még isteni 25 fok van , de tegnap is ennyivel kezdődött , délutánra meg 30 lett . No az már nem embernek való .
Ehhez sajnos nem tudok hozzászólni mert én csak olyan filmet nézek meg többször ami happy enddel végződik. Meg egyszer is, adás közben letöltöm amit lehet és megnézem a végét.
Ha nem tetszik akkor már lépek is odébb. :) A Tukkatikka egy mazochista, aki akár hússzor is megríkatja magát egy filmmel. :))))
Tegnap. Ma. Rákaptam olyan konzervekre mint pl. a zöldséges aprópecsenye vagy a zöldséges egytál sertéshússal. Namármost először is megfőzök tíz deka Barilla kiscsokornyakkendőt.
Pontosan kimérve, vettem egy digi konyhamérleget (meg minnyá egy kis digi ékszermérleget is). Egy mérnök az mérjen kéremszépen. Ha a kenyérsütőgépbe 7 gramm élesztőpor köll, akkor az legyen hét gramm, az úristenit nekije!
Aztán leöntöm a tésztáról a vízet, de hagyok annyit hogy amikor beleborítom a konzervet, olyan legyen mint a sűrű leves. Így pont elég meleg lesz és rögtön fölfalhatom a lábosból.
Nem ment nyugdíjba ... illetve igen , de dolgozik , és marha sok dolga van . Ő még mindig visszajár oda is , ahol együtt dolgoztunk . Az egy programozós cég volt (most is) , és a tulaj "dilije" a rendszeres pszihomókusi izélgetése az alkalmazottainak .
Viszont van a nők között egy lángelme. Jó ideje rágok reggeli után egy fél hüvelykujjnyi gyömbért egy kis cukorral. Eddig csak úgy héjastól, törődött vele a fene.
Azután olvastam róla valami főzőcskés pletyioldalon hogy kiskanál hegyével vakarva nagyszerűen meg lehet hámozni. Az egy zseni volt aki ezt kitalálta! :)
Nem minden kiskanál jó, olyat kell keresni ami nem legömbölyített élű hanem szinte sorjásan éles. Ha ennék zöldséget, azokon is kipróbálnám.
De nem eszem mee a zöldség drága dolog és a végén úgyis csak a budiba kerül. Méregdrágán. Igen. :))))