Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
naés most az van (csakhogy ne magamon keseregjek, ill. az elbaszott kocsonyán ... HAHAHA!), szóval terelek picit ... hátha ... ki lehet még ebből mosakodni ... bár kötve hiszem ... már el lett kűdve ... nade!
szóval van nekem itteza ... hogy ide kiposztolom az elbaszott kurva kocsonyát ... előtte meg nagymellénnyel ... lépkedek a képzeletbeli 110 cm-s lábaimon ... naésasztán, hogy hát .. ez most történt ... nagy a kínom ... de mellbevág, h nem nőttem ki ... uis én ezzel a szarral születtem ... hha elbasztam, akkor elbasztam, akkor nincs mit tenni ... nem, nem teszem mellé, h más is, meg stb ... én, én csináltam! egyedül, ÓKOSCHAN ...
csakhoogy ebből általában iskolai, vagy munkahelyi közösségekben az lett, h elbasztam vmit, káromkodtam egyet, és éÉn haladtam tovább ... nade a megfigyelők! háhhá! azonnal bekarcolták a winyóba bazmeg! naés az lett, h legközelebb, amikor volt vmi gebasz, akkor annak IS én lettem az oka, merthát a múltkor montam, h elbasztam ezt-azt ... naésaztán ki lett nyomozva, h nem én voltam, de amikor harmadjára is történt vmi gebasz, akkor meg az is a nyakamba lett varrva azzal, h az előző kettő is az én ügyem volt ...
nagyon cseles tud lenni a zemberi közösség ...
de most ennek sajnos az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, h most nem eszem kocsonyát ...
háppersze! én is csak olyat tunnék, de van egy trück, ami meglágyítja ... ezért iszgalmas ... de az eredeti, ha nem trücköznék, olyan lenne ... szóval elzavarnál a fazéktól, amikor csinálni akarnám "azt" ... :DDD
de nekem az nagyon enyves, és mindég azt hittem összeragad a belem ...
és azt sem szeretem, ha nagyon tele van szirrel-szarral ... kevés husit rakok bele, de az színhús ... és egy tál kocsonya + fél citrom + 2 szelet kenyér ...
mer' nem szeretem a nagyon keményet. anyám csinált olyat mindig, amiben megállt a villa ... majdhogynem rágni kellett ...
én azt szeretem, ami nem lágy, még érzed a szádban, hogy valamilyen "darab"-falatot vettél magadhoz, de ott szétomlik.
nagyon nehéz ezt a típust összerakni ... hogy pl. szállítható is legyen (mert nyilván nem csak magamnak készítettem ... szóval, h a hülyegyerek majd lóbálja, oszt ne törjön össze, de még "remegő" legyen ... az "erős" íztől egy gondolattal gyengébben ...
mindég reggelre szokok megnyugodni, h "olyan"
de addig tűkön ülök ...
még nem volt, h ne sikerült vón ... de mindig iszgalom ...
nosch ... igen ... eldőlt, miközben akasztottam vissza a kabátokat. stabilan állt, amikor hátat fordítottam neki.
amikor visszafordultam, láttam, h bámul ... megszólítottam, h na mi van Kowalsky, elfáradt?
és fogta magát, mint ahogyan Márkus Laci repülősóért kiált, elvágódott. RR 136/ 92/ 74 ... centire ment el a feje az ágy sarkától ... aszitte, meghalt ... kikérdesztem, név, szül. év, hó, nap, gyerekei neve, szül.éve, anyja neve, mutatóujj kukucs, vicsorgás, végtagok, ízületek, stb ... stimmelt minden ... na, akkor négykézláb, stb ... nem akart négykézláb .. legyen négykézláb, ne legyen ... de legyen ... végül felállítottam székkel .. nincs szédülés, minden OK ... najóvanakkó' nem hótt meg mégse' ... pfff ...
igazság szerint már vártam ezt ...
namost az a helyzet, h a nyannyer fizikailag jobb állapotban van, mint én. múltkor végigcsináltam vele a gyogyót, és ő kb 20%-kal bírja jobban nálam. nem, nincs szédülés, stb ... jó a hallása, kenyeret, fánkot nyeli ...
színtiszta színművészet ... de már nem tud róla ...
és cipelve van mindenhová* ... bőrgyogyó, proktológus, gasztroentrlgs ... 70-80-120 K / alkalom, csak a kurva neurológusnál volt utoljára nem tudom mikor ...
*minden, a kollégák ápolási hibájából bekövetkező nyavalyával ...
mai kajája 3 db Nutridrink volt** ...
hát jóvanakkó' ...
múltkor mikor montam a kergetyúknak, h nincsenek szárnyaim, nem tudok csiribú-csiribá, azt felelte, h deigen! hátbaaszd meg akkor az anyádat 39 fokosan!
lehet, van egy kis bordarepedés ... az a baj, nem tuggyuk, mikor, milyen fájdalomra mennyit reagál túl ... még elesettelenül akkor is visít, amikor igazításból megrántom a kabiját, h a zipzárt össze tudjam húzni ... pedig mondok nekíjje, h most meg lesz rántva, ne ijedjen meg, de ő akkor is visít ... szóval nem tunni, mikor visít igaziból ...
meg kén' rögönyözni ...
bár bordával a legjobb tudomásom szerint nem csinálnak semmit ...
mindenesetre visszatértünk a járókerethez, és most ha sóhajtozik majd sétánál, akkor behajtom ... valamennyit muszáj sétálni a xar miatt, mert képes mozdulatlanul feküdni egész nap ...
megyek inkább megböködöm a kocsonyát ...
**eszt is montam a kergetyúknak, h írasson, még a múltkori etupban ... hát nem íratott, mert a kollégánál evett ... aham ... a szobamérleg, amit kétéve kérek az meg hol van?
hát nincsen semmi a mit kérek ... akkor mégsincs csiribú-csiribá ...
ha lenne csiribú-csiribá, akkor csiribú-csiribá elmentek vón' neurológusho',
akkor lenne csiribú-csiribá szobamérleg
akkor lenne csiribú-csiribá szobaklotyó
akkor most csiribú-csiribá, nem bapantennel, hanem Curiosával kenyték volna a felszakadt könyököt, akkor lenne csiribú-csiribá rutascorbin a zúzódásra, amit montam ...
ha lenne csiribú-csiribá, akkor nem hitetné el vele a kolléga, h gyenge, mint a harmat, és felállni sem tud ...
és most lefotózom az ápnaplót, amikor szükségesnek mondtam szakorvos felkeresését 6, ill 3, ill 1 hónappal ezelőtt ...
meg képernyőmentek is ...
esetleg Dzsonszi, megkérlek, ha tudod, hogyan kell messengert menteni, vagy linket tucc ajánlani, azt megköszönöm. (már sokkal tartozom neked ...) tudom, h eccer már mentettem, de nem találom ... hogyan, hova ...
égető lenne ...
J. elterült ...
él, vidám, kék lett a könyöke, a 39 Celsiusos lánya körbeköhögte, engem is, asszisztenciával, gumikesztyűvel be let kötöszve a bibi, és a stáb levonult ... J. vigyorog ...
szóval értelek én F., és OK, tom, h hülye vagy, és akár magadat is modorálod ... (tényleg lehet vmi defekted ...)
Volt már rá példa, nem egy. És nem tartom defektnek. A jogosultság nem azt jelenti, hogy a szabályok felett állsz. És ha épp senki más nem moderál, akkor nekem kell.
Ha valami defekt, akkor az az a szemlélet, miszerint a hatalom lehetőség a szabályok áthágására.
valaki idejött - akit már el is felejtettem kb féléve - , hogy kellemest, stb, és hogy nyugoggyak meg ... és alig egy negyvennyolcon belül elsündörgött laposkúszásban egy másik pub-ba, hátha lehet mocskolni ... nem akart sehogy sem összejönni, pedig volt aki nagyon szerette volna, de nagyon gyengére sikeredett az akció ...
az a filmnoir-om, ami a kliensemmel is ... pl. az a feladat, h igyon meg 1,5dl vizet. leissza a felét, kezében van az üvegpohár, látja, hogy van benne, és közli bele a szemembe, h "megittam!" ... ő egy nagyon beteg ember, nem lehet szembesíteni, mert mostmár lehetséges, h hiszi is a látható valóság ellenére, h amit állít az úgy van. Vagy elmondja, mit kéne cselekedne 25x egymás után kijelentő jelenidőben. pl. "most felállok!", és hiszi, h felállt, és még vígan csücsül. namost ő most tényleg nagyon rossz állapotban van (többek között kapott ebben segítséget némi túlgondozással), hiheti is akár, h ténylegesen felállt, tehát tényleg nem lehet ezért számonkérni. (felállítani viszotn fel kell, és azt nem lehet szép kérleléssel, mert akkor beleragad a "játékba") de! a betegsége tulképpen kisarkítja az egész kurva élete alatt végigszánkázott dinamikákat ezekben a legegyszerűbb dolgokban, mert már csak ezeket képes használni, ami keveredik is már a betegséggel ...
valamiről, amiről azt hiszi, h "rosszat csinált" akár egy bántalmazott kisgyerek (pedig nem csinál "rosszat", csak ő hiszi, h "kikaphat" esetleg), tagadja, azt állítja, h én mondtam, h tegye, bele a szemembe! a legegyszerűbb dolgokat kell itt elképzelni, nem nagy ügyek! ezek szintén most már hozzátartoznak a betegségéhez. de a lényeg, h egész életében ezt csinálta tulképpen, kavarta a szart, ellopta mások becsületét, szétgyalázott mindenkit, akit a szájára vett, összekevert dolgokat, amiket másoktól, másokról hallott, és a családjában a saját kölykeit is gázlángozta, nyilvánvalóan ebben is nevelkedett. másik oldalról pedig hízeleg is, ha vmit el akar érni ... (pl. fánkot! amit én marha hozok neki!)
millió ambivalens gondolatom, érzésem keletkezik. de ő egy beteg asszony, akinél muszáj kreatívnak lennem, ráülnöm a játékaira, h valahogy életben tartsam.
amikor még jobb állapotban volt, onnan lehetett tudni, h valamennyire "ésszel" csinálja a játékait, hogy pl. amikor kimentünk sétálni, abban a pillanatban, amikor még az ajtón belül voltunk, gorombáskodott, és ahogy kiléptünk az ajtón, barátságos hangon elkezdett társalogni. azonnal, ahogy a küszöböt átlépte ... mostmár egyre inkább megnyilvánul kinti közegben is a természete ... mert beteg! már nem tudja annyira kontrollálni ...
szóval vanitteza képmutatásizé ... ez a hízelgés, jófejkedés, majd máshol másokat arra buzdítani, h öntsenek le egy vödör szarral ...
holott már réges-régen nem jutott eszembe, de idejön, jelzi, h jól van, és nyugoggyak le, és elképzelhető talán az is, hogy máshol ott fog pislogni, h ő hozzám se' szólt, csak "sok pálinkát kívánt" nekem cukkerségből ...
szóval értelek én F., és OK, tom, h hülye vagy, és akár magadat is modorálod ... (tényleg lehet vmi defekted ...)
dehát akkor most ez van ...
nem akartam ennyire bőlére ereszteni, ezért volt egyszerűbb a kétszavas ...
és komolyan tartok attól (igaz, abban az állapotban már kurvára nem fog érdekelni), de tényleg kurvára felbasz, hha előbb halok, ott fog szorgoskodni, hogyhát pedigde ő hoty szeretett, stb ... yáyy ... mert akkor már nem fogom tudni elküldeni oda, ahová való ...