Ilyen tapasztalatom nincs, csak gondolom, hogy ha kellően hideg a lemez, akkor igen kis viztartalmú fából (sőt magából az égéstermékből) is tud kondenzálódni rá viz. A nedvességmérés lehet jó mutató inkább.
Amikor először gyújtottam be a kazánba, akkor ijesztő mennyiségű kondenz jött ki belőle.
Valaki irkál még olcsóbb fáról,nekem ez lett ennyi ,ma de.hívott a fuvarosom ,hogy van úgymond városi hársfája hozhatja-e ! Szerencsére akkor veszek fát mikor úgy érzem hogy buli,mert van legalább 1,5-2 enyhe szezonra való SZÁRAZ fám.:))
Az üstház is 6mm es anyagból van meg tatra felni volt kivágva az lett a tetejére hegesztve . Egyszer kérték kölcsön . Az oda úton szét is szakadt a talicska nekik ... :D Többet senki nem jött kölcsönkérni
Én ez alá saccoltam jóval (200+), de azt is emberes lesz mozgatni. Az enyém 132kg (woodstar 10to), van rajta kerék, meg fogantyú is de észnél kell lenni, hogy fogom meg. Ha a felület nem szilárd és sima (vagyis nem beton), akkor eléggé kinlódásos navigálni.
Esetleg gondolkodhatsz, hogy külön rakod a hidraulikát, mint én is álmodoztam, mikor épiteni akartam :-)