33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Le az ifjúkommunistákból, ifjúliberálissá átvedlett, majd egy évtized után a sajátzseb érdeke szerint pálfordult álkeresztényekkel! Hajrá polgárok! Hajrá Jobbik!
Úgy gondolom, az a bajod, hogy nem teszik a szöveged az átlag jobbikosoknak, mert nem szeretik, a Fidesz ügynökeit és egy szavad sem hiszik el. Az a bajod, hogy nem trollkodhattok szabadon. Amennyiben ennyire érdektelen oldal, minek dolgoztok rá minimum tíz nikken?
Nem olvasom el általában csak az első mondataitokat, vagy még azt sem. Azokat se veszem komolyan, amiket elolvasok. Kár erőlködni szolgák! Nem vagyunk azonos kategória, ha ez fáj is és ha az ellenkezőjét akarjátok bizonygatni ezerrel, akkor sem. Jobb önismeretet. Bár gondolom a világ azért már visszajelzett ezerszer hol a helyetek, csak itt vagytok szagértők. De látni ám ki hogy, milyen szinten fogalmaz és abból sok miden kiderül, amit szeretnétek eltitkolni.
A magyarságnak ez nagyon szomorú és még szomorúbb jövőt vetít előre. De ezeket nem érdekli. Nem voltak nacionalisták ezek soha, ahogy vallásosak sem voltak soha, meg polgárok sem voltak soha, meg liberálisok sem, valószínűleg még bolsevikok sem. Mindet csak a remélt haszonért és a csicskásaik (akik még buta naivitásukban akár meg is próbáltak azzá válni aminek éppen a vezér vallotta magát) behülyítéséért csinálták. A legszebb, hogy ők ugatnak másra hogy változik. és hogyan merészel.A jobbágyaik meg ismételgetik amit kiadtak nekik, pedig nyolcvanas IQ-val is könnyen belátható, itt a Köpcös változott elveiben a legtöbbet, ha valaki ő és követői nem tehetnek emiatt szemrehányást senkinek. A Köpcös kommunistából, mára a keresztények vezérévé vált.A ne mi nyerjünk a legtöbbettől, eljutott a más nehogy már nyerjen valamitig. A jobbágyaik meg üvöltve tapsolnak annak, hogy kifosztják őket és azt magyarázzak nagy vehemenciával miért jó, ha sokkal kevesebbet keresnek, mint a tótok, lengyelek, horvátok, satöbbi. Van még ilyen stupid társulat?
Csak a nemzetem sajnálom. Fogyunk rohamosan, egyre gyorsulóan (a rendszerváltástó mostanáig a Kárpát-medencében olyan két és fél-hárommillióval kevesebb a magyar, itthon is egymilliónál jóval többel fogytunk, már nem él Magyarországon kilencmillió magyar se, de egyre több tót meg német meg rác, meg oláh, meg cigány) és engem az se vigasztal, hogy mások is.
Akkor tehát ki fogja kiharcolni az európai átlagos minimálbért, átlagos minimálnyugdíjat és átlagos családi pótlékot?
Gyöngyösi, vagy a Neojobbik eme remek ötletét nemes egyszerűséggel lenyúló citromsárga zekés félbolgár barisnya?
Ami meg a propagandistákat illeti, a kvízkirály Vágó Pista már a ti oldalatokon áll, hát van nála jelentősebb, alkalmasabb kirakatember, propagandista, reklámarc?
Én mint gerinctelen, iskolázatlan, analfabéta jobbágy, aki csicska, meg még ki tudja miket szoktál írni, én havi 60k-ért ekézem a Jobbikot. Belátom nem sok, de ha szűkösen is, azért megélek belőle.
Most viszont felcsillanni látom a reményt. Gyurcsányné Klára mögé ha beállunk, akkor mindenkinek eljön a szebb jövő. Ha ezt a lehetőséget a Jobbik előbb meglátja, akkor már ez a topik sem lenne.
"Jobban meg kéne válogatni a propagandistákat a habonyárpinál!"
Á, azokból a Habonynak is kevés van, meg drágák is. Elvégre egy intelligensebb, főiskolát végzett fiatal nem azt akarja beírni a CV-jébe, hogy "5 évig fizetett troll voltam az indexfórumon, havi hatvanezerér'", mert utána leshetne a jobb melók után.
Trollkodni csak a kommunikáció-szak selejtje jut: paneleket böfögni, kopipésztelni, alacsonyszintű verbális patronokat puffogtatni azok is tudnak. Nnomeg a szopást is jól be tudják gyakorolni a hátralévő életükre.
De ez - mint egyszer valahol mondtam már - pont elég is, mert az itteni bértrollkodásnak nem az a célja, hogy meggyőzzön bárkit is, hanem a társadalmi párbeszéd (ami csoportok közös álláspontjának kialakítását, illetve az ezen álláspont szerinti tevékenységeket - azaz szerveződését jelenti) ellehetetlenítése.
Ez a stratégia pedig jelen pillanatban sikeresnek mondható, hiszen egy országos szintű platform pártspecifikus topikjában a - szintén országos - párt egy-két tagja lézeng csak. Holott százaknak kellene, minimum.
Szólhatna valaki, hogy olyat vegyenek fel a habonyék, akinek legalább érettségije van! Ez nem munkásőrség, ahol a leghülyébb is lehetett bokorugró.
A minimálbéremelés mind azt mindenki tudja akinek 80+ az IQ-ja, növeli az összes bért. Hogy miért arról értelmes embernek nem kell magyarázatot adni, segédmunkásoknak meg nem adok, nem vagyok én fejlesztőpedagógus.
A tótok, lengyelek ezt tudják harmadával magasabb is a bér mint itt. Már ma. Holnap meg felével lesz több. Az oláhok utolértek, pedig tíz éve még a felét keresték mint mi. A németek meg még jobban elhúztak, és mindezek csak azért mert ezeknél jócskán megemelték, illetve egyáltalán bevezették a minimálbért. Az Orbán is tudta ezt az első kormányzása alatt, 50%-kal egy évben megemelte a minimált. Sírtak is a bolsik, mint most az habonyjobbágyok.
Mikor az ostobaság tort ül és érvelni próbál, tényleges tudás nélkül, az a hatvanezres szolgák ideje! Nem csoda, hogy aki teheti fiatal elhúz innen, és nem szaporodunk, hanem rohamosan fogyunk.
Azért csak folytasd! Jó újra meg újra bizonyosságot nyerni arról, hogy valóban ezt nevezik színvonalnak a nemzettel csúnyán kikúró Köpcösnél, amit itt naponta előadsz, nem csak mondja mindenki akinek 80-asnál magasabb az analógiás gondolkodási képessége.