A juhászok nem szerették a birkákkal együtt legeltetni őket mert elcsalták a nyájat a szélrózsa minden irányába. A kutyák nem győzték összeterelni a nyájat.
Lalikám úgy látom szervezik a programot Neked.
Kaphatok majd a fotókból én is? Az albumomban kiemelkedő helye lenne!!!
Mind a kettő intelligens állat, és okos is. gondolom elnéznéd őket órákig hogy mit művelnek egymással.
Valamikor Apámnak volt egy suta bakja. Amikor érett a cseresznye hamarabb volt fent a fán mint én a létrán. felugrott az ól tetőre , onnan a kamrára, és onnan a nagy ház tetőre. Ha valami megtetszett neki a szomszédnál akkor oda ugrott le. meg csinált egy nagy borítgatást, felcukkolta a kutyákat aztán mekegett hogy haza akar jönni. Szegény Apám annyiszor el verte, de szinte látszott rajta hogy kiröhögi az öregemet. Kiba...ott egy jószág volt. Hoztak hozzá jerkéket fedeztetni, úgy kihúzta magát mint egy katona tiszt. De: ha egy nő menszeszelt akkor balhé volt, izomból ugrott neki a kapunak , falnak, kerítésnek. Aztán keresztanyámék megvették és ott fejezte be a földi pályafutását. Nagyon értelmes és intelligens jószág volt. A kutyákat profi módon hergelte. Tudta meddig ér a lánc, és 15-20 cm-re meg állt. én nagyon szerettem mert a játékban benne volt mindig. futtattam, a kutyák ugattak, Apám meg sík ideg volt.
Igen, annak idején fül és szem tanuja ( rádió, TV ) voltam a "rendszerváltásnak"
és mindenki tapsolt, hogy milyen ügyesen meg lett oldva, mert nem folyt vér.
Nem úgy mint pl Romániában ahol forradalomról beszéltek.
Na ennek most isszuk a levét ! ! !
Tetszik vagy nem ( és itt most az emberre mint személyre gondolok ) de
szükség lett volna a vérre és hogy kifröccsenjen rendesen !
Nézd meg itt élősködnek a mai napig a nyakunkon,
bevallják, hogy az ő 8 évük alatt nem csináltak semmit, aztán valaki megpróbál tenni,
sikerül neki ( mert azért valami mintha látszana) és akkor sem ismerik el,
csak fröcskölnek meg köpködnek.
Az hogy a kampányuk derekán kiderül, hogy a fél csürhe hamis papírokat
gyűjt, lopott pénzt rejteget és más ország előnyeit használja jogtalanul,
és ezek után a sok eszetlen még voksol rájuk ........
A szavazó helységben velem egyidőben volt bent egy hasonló agyoniskolázott.
Hiszed vagy nem kb 5 ször mondták el neki, hogy az egyik papírra is meg a másikra is
tegyél egy X-et és kész !
Nem értette meg.
Aztán valahogy sikerült erre a függöny mögűl kiabálva kérdezte, hogy most melyikre is
és hogy melyik a Mesterházi kompánaia............
Komolyan gondolkoztam, hogy mondom neki, hogy menjen biztosra és tegyen erre is meg arra is ! :-) ( Akkor lett volna igazán érvénytelen a szavazata:-D )
És már délután elkezdték előkészíteni a hazugságtengerüket ISMÉT,
hogy mert ez mennyire csalás meg mennyire igazságtalan szavazás......
Mert tudták nagyon jól, hogy hiába álltak össze egy rakattal akkor se érnek szart se !
Na azt hiszem most kiírtam a véleményem rendesen ! :-)
Anyám a nyugdíjas kolléganőjével odavolt Harkányban üdülni. Holnap kellett volna hazajönniük, de a másik nyanya régi komcsi volt és haza kellet érni a szavazásra, ezért szombaton jöttek haza. Vasárnap reggel fél hétkor már szavazott az MSZP-re.
Anyám ki nevette, Ő 8-ig pihent. Azután elsétált szavazni a jobbikra mert Ő is rühelli a "kisebbséget".
Olyan soha nem lesz hogy mindenkinek jó legyen. Minden pártnak megvannak a haszonélvezői, az élősködői. Régen kormánykitüntetést kaptak kiemelt nyugdíjjal most meg trafikot. Lesza...om az egészet, ha én nem segítek magamon akkor basz....tom, mert más nem segít. Nem volt, és nem is lesz soha olyan kormány akinek az átlag ember kellene. Csak az ereje és a pénze!
Az egész 1989-ben lett elszúrva és most már normálisan nem lehet rendet tenni.
Annak van igaza aki azt mondja hogy vér nélkül nincs változás. A történelem be is bizonyította.
nagyon ötletes a visszatoló, szerintem pattintok valami hasonlót... Átböngésztem éjszaka mindent, találtam két kopott MTZ kormány csuklót, való igaz, hogy egyhornyos (ebben a formában használhatatlan), szerintem egy gyűrűvel az egyik villa használható lesz, mert persze a 6 bordás az érték :) Holnap remélem megérkezik a Habi-tól a vatta új kereszt, 875pénz +posta... összerakom, a sérült villákat ma megcsiszolgattam, utána hétvégén hajrá :)