Leég az albérlet és Brúnó kutyának még ilyenkor sem jut eszébe, hogy amúgy van egy lakása, ahol ő a főbérlő, neeeeem, eszébe sem jutna még véletlenül se visszamenni, inkább becuccol és lefekszik a koszos edzőterem padlójára aludni... Miközben az ő lakása kong az ürességtől, hiszen a fiatal csőcselék dolgoz.. őőő akarom mondani bulizni van egy másik kégliben.
Amúgy Joe-nak ez a földöntúli boldogsága,hogy gyereke lesz????van szép nagy lánya unkokája azokkal se törödik soha oké,hogy a lánya Hanna kiment a sorozatból de a sok év alatt mikor pont nem szerepelt JOE bele lehetett volna szőni a történetbe,hogy a lányát unokáját látogatja mert így úgy jön le nagy ívben ........a családjára.Közben látom ez már csak álom a történtek fényében.Az senkinek se gyanús,hogy DÁVID kijön az albérletből ők ott állnak lenn és rögtön utána a robbanás meg tűz ???MINTHA ANNO AZ EDZŐTERMET IS FEL AKARTA VOLNA GYÚJTANI NEM?a fiatalok meg szokás szerint tegyük tönkre szálljuk meg más házát mocskoljunk bulizzunk de hát ez is vissza vissza térő téma....
Milyen igazad van! :) Engem is megmosolyogtatott Selmeczi Viktória főszerkesztő!
És valóban nem hagyta el a humorérzéke sem! :)
Node Ők úgy látták a kreatív csapattal együtt, hogy izgalmasak voltak a kilenc év alatt. :) És ha jól értettem, akkor novemberig hawaii dizsi, izgalom lesz a sorozatban?! No lám! Még kérni sem kellett! :)
Egyébként, itt volt az ideje a sorozat megszűnésének. Két éve már, hogy unalomba fulladt. Ez a rétestészta, már olyan vékonyra lett nyúzva, nyújtva, húzva, hogy novemberig már csak "töltelék" nélkül tologatják a búcsúzásig.
Én is a kezdetektől néztem, akárcsak a Barátok közt sorozatot, ami, mint tudjuk tavaly ért véget 22 év után!
A 22 év alatt jobban hozzánőtt az ember szívéhez a sorozat, de még sincs hiányérzetem.
( De ne is legyen ennél nagyobb gondunk az életben! Szerintem. )
( Ja, és most vannak az ÉNB szereplői a Fókusz műsorában. Joe és Lali nyilatkozott a háttérben zajló buli közepette. Ők is azt ígérték, hogy mindent beleadnak az utolsó jelenetekbe. És sokan, nem fognak eltűnni a képernyőről??? )
Az albi leég,mindenki a villába költözik,az pedig felrobban,erre átcuccolnak a hajóra, de az léket kap és elsüllyed mert sokan vannak rajta, ami meggyorsítja a süllyedést, s mert buli után vannak megint,részegek és a Dunába fulladnak....
Én nem találgatnék, mert szerintem túl sok a verzió, hogy mi történhetne. Az lenne a jó ha mindenkit "helyre tennének" és a végén elindulna egy pozitív és jó életúton. Talán ez szép lezárás lenne.
Selmeczi Viktória főszerkesztőt még egy ilyen bejelentés kapcsán sem hagyta el a humorérzéke:
"én mindig hálás leszek azért, hogy a csatorna anno lehetőséget adott ennek a formátumnak, és a semmiből létrehozhattunk valami egészen egyedit, ami ilyen hosszú időn át izgalmas tudott és tud maradni."
Ha a kérésed teljesült volna a sorozat sem szűnne meg. Azért tart egy téma 2 hónapig, mert nincs ötlet a folytatásra. Húzzák-nyúzzák, hogy teljen az idő. A kezdetektől nézem, unalomba fulladt, de nagyon.
Én a sűrűn megfogalmazott negatív kritikám ellenére nagyon sajnálom, hogy véget ér, jó volt azért minden nap végén egy kis agyzsibbasztásnak ez az 50 perc. Hiányozni fog. :( Viszont tényleg elfáradt a sztori és ha objektíven nézzük, már most sem kéne futnia.
Egyet viszont remélek és kérek, ha már novemberben végleg véget ér, legalább erre az utolsó fél évre tegyék oda magukat az írók és hozzanak össze valami olyat, ami miatt mind elkezdtük nézni anno. Gyorsuljanak fel az események és egy sztori ne tartson két hónapig. Illetve jó lenne látni a befejezőrészben majd sok-sok régi karaktert is. :)
várható volt. az is csoda hogy eddig kibírta. már amikor átkerült az rtl2-re érezhető volt h elfáradt. vajon miért jelentenek be minden sorozat megszűnést jóval előtte?
Ez a jelentételen Dávid gyerek nem ér annyi, amennyit foglalkozunk vele!
Karola szégyelje magát! Úgy váltogatta a pasikat, mint más az alsóneműjét. Borikával együtt harsogták, hogy minden pasi egyformán szemét! A szexet pedig idegnyugtatóként "alkalmazták"!
Én most néztem végig a jövő hétfői részt (Rtl Most+ kóddal mindig meg lehet előre tekinteni a következő epizódot), hát tényleg durva... Majdnem olyan drámai, mint mikor Evelin klubja, a Voilá leégett.
SPOILER:
Dávid műve igen. Tamara nem érezte jól magát és lepihent addig Joe szobájában, amíg az albérlet többi lakója elment a nagy utazásra készülvén bevásárolni. Dávid ottfelejtette a telefonját a kommunában és mikor visszament érte, nyitva találta az ajtót, azt hitte nincs bent senki (Tamara sem) és dühében, bosszúszomjasan fellocsolta, majd felgyújtotta a Lali által készített Joe portrét a kanapénál, úgy, hogy körülötte gázpalackok voltak és egy éppen üzemelő sütő. Majd angolosan távozott. Tami mikor felébredt már lángokban állt az egész albérlet, oltani igyekezett, de közben arcába robbant a tűz és eszméletét vesztette.
az tény h rosszabbul viselte dávid mint ő de ez elég gyenge indok. sok gyereket nem szeretnek az igazi szülei míg mondjuk egy nevelőszülő jobban tudja szeretni. nagy csavar lenne ha még is joe lenne az apja csak az már nagyon kamu szagú lenne főleg ha az után derülne ki hogy lefekszik tamarával
Egyik korábbi részben egyébként megindokolta Dávid, hogy miért akar bosszút állni. Valami olyasmit mondott, hogy mikor ott álltak egymással szemben és kiderült a vércsoportjaikból, hogy nem lehet Joe az apja, nem látott rajta semmifajta szomorúságot vagy megbánást, hanem Dávid állítása szerint Joe elbagatellizálta a dolgokat azzal, hogy attól még, hogy nincs biológiai kapocs, ugyanúgy a fiaként tekint rá. És ezt nem tudja megemészteni azóta sem. Tehát, ha Joe akkor és ott térdre rogyva elkezdett volna zokogni előtte, hogy mennyire sajnálja, akkor most valószínűleg nem haragudna rá az eszelős Dávid.
Bálintnak nagy az igazságérzete de ok nélkül nem nagyon bunkózott senkivel. Dávid karaktere az viszont totál bekattant szerintem azért akar bosszút állni Joen mert nem az ő apja és ezért őt hibáztatja. rossz mentális állapotban van
Visszatért Dávid, de azóta nem írtam róla, csak néztem, hova fog jutni a karaktere?!
Amikor az a hír járta, hogy Kocsis Dávid alias Filipánics Bálint, Joe "fia" visszajön a sorozatba, azt írtam, hogy " én, nem örülök neki! " Voltak akik szívesen látták viszont, így tiszteletben tartva ezt, nem is írtam róla. De elnézve most a sorozatot, csak kimondom, hogy továbbra sem örülök Dávidnak! (Van itt éppen elég antipatikus karakter úgyis, köszönhetően az íróknak, hiszen sorra amortizálják le őket?!)
Egyébként nem lenne gond, hogy visszahozták őt, ha mindezt a sorozat érdekébe tették volna. Azonban Dávid jelenléte sem emeli a sorozat fényét! Most őszintén, nem így van?
És ha már Dávid! Akkor miért jött illetve miért hozták vissza, mert nem értem, hogy miért ilyen rosszindulatú és bosszúra szomjas Joe irányába?! Azt értem, hogy egy csapkodó, idegesen kiszámíthatatlanul viselkedő, idegbeteg, mert többféle műsorban - ahol önmagát adta, így ismertem/ismertük meg! ( A VV10-ben, a Survivorban a vége felé, már elviselhetetlen volt, a viselkedése, kitörései miatt! És ezért nem nyert egyik helyen sem!)
Egyébként, el tudom képzelni, hogy a nagy fluktuáció miatt, az új forgatókönyvíróknak fogalmuk sincs, milyen karakter volt anno Dávid?! Mert ilyen beállítottsággal, mint a mostani, még jobban megutáltatják a karaktert. (Bálintot pedig megismertük a két év alatt a "tévéből!" ) Most pedig Dávid megkörnyékezi Tamarát bosszúból?! Ráadásul nem egyenesen pacekba mondja Tamarának, hanem csak úgy pedzegeti az albiban. Hogy Joe fülébe jut, nem számít neki!