Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Most jutottam én is a sorozat második félidejére, és pont ugyanezt éreztem! Nincs bajom Renátóval, tehetséges srác, de ami Jimmyről átjött a médiából, ahhoz valóban a Nagy Ervinnel megrajzolt kép illeszkedik tökéletesen. És a tahóságon túl azért maradtak emberi megnyilvánulásai ebben is, különösen a testőre felé.
lámpát cserélni még mindig olcsóbb. én pár hónapja cseréltem és találtam egy szlovák után gyártó céget. feléért lehetet a legtöbb pro projektorhoz lámpát venni és tökéletesen működik. ajánlom.
Kicsit ellentmondtam magamnak, hogy sorikat is nézek a projektoron, de azért a közelmúltbéli sorikból több, pl az aktuális Last of Us is szerintem nagy vászonra kívánkozik.
Állítólag ez a játékban is benne van, de csak röviden, amennyire kell. Nem is az érzékenyítéssel van baj, hanem ezt itt szerintem túltolták, hogy egy egész epizódot erre szántak, lehetett volna jobban váltogatni a visszaemlékezés és a sztori fő szála között. Na de legalább túl vagyunk ezen, folytatódhat a küldetés.
Viszont bedöglött a projektorom, szerintem megint kiégett az izzó. Pont vettem hozzá egy androidos okosítót, hogy sorikat is könnyebben nézzek rajta, erre megadta magát. :) Nézegettem a 4K-s projektorokat, hát elég húzósak még. Bár így fehér falra vetítve ezzel a régi 1080p-ssel sem volt gondom, de érdekelnek az újabb modellek, jobb fekete, magasabb fényerő stb...
nekem pont tetszett ez a kiragadott történet, de ugye ezeket a TWD már mind megcsinálta. szóval újdonság egyáltalán nincs, ez a gay vonal, meg valóban erőltetett volt. el kellene engedni már ezt az érzékenyítő vonalat a stúdióknak.
Azon már lassan túlteszem magam h mindenhol kötelező a gay elem. De hogy egy ilyen rohadás unalmas "another zombie shit" szart úgy adjon el a megvásárolt filmes (FB)oldalak zöme, hogy "legszomorúbb epizód a televíziózás történetében"...na azon már nem.
A Witcher azért némileg kakukktojás, egy már meglevő világ szülte a játékot (ami zseniális, főleg a PS5, nextgen frissítések után).
Last Of Us: remélhetőleg nem cseszik el, az egy dolog, hogy nagy a hype. De itt azért jóval többről van szó. Az is egy érdekes kérdés, hogy amint kiderül, hogy miről is van szó, akkor mennyien maradnak....
God Of War Ragnarök:100+ órám van benne, és még mindig tud Mimir olyan sztorikat mesélni, hogy csak kapkodom a fejemet. Egy alapmű, ami 5 év múlva is hivatkozási alap lesz. És persze, lehet ebből jó sorit csinálni, de, és nagyon de.... MINEK???
Valószínűleg eddig azért tetszik a sori, mert a történetet is jól átadták. Nem láttam túl sok olyan játékadaptációs sorit, ahol a játékkal is sokat játszottam, de általában örülök, ha valaki a játék látványvilágát filmes díszletekben is megmutatja, és még a történettel is tisztelettel bánik. Ugyanakkor a kettő ugye teljesen más műfaj, az egyik interaktív, a másikat csak nézzük, szóval aki nagy játékos, annak eleve hiányérzete lehet. Érdekes, ahogy ezek amúgy vissza is hatnak egymásra, olvastam, hogy megint megugrottak a játékeladások a sorinak köszönhetően, ez hihető, pl én is a Witcher sori után néztem rá a játékra, nagy rajongó ugyan nem lettem, de azért kalandoztam a korábban csak látott világban jópár órát.
Igy van, PS exkluzív, ahogyan a God Of War is, azért ez így is relatíve nagyon sok játékost jelent.
Bár továbbra is azt mondom, hogy itt nem a zombis világon van a hangsúly, hanem azon a történeten, amit elmesél. Pl. én soha semmilyen más zombis játékkal nem játszottam, nincs is rá ingerenciám, soriban a Walking Dead-et elkezdtem, aztán hamar abba is hagytam. A God Of War-nál sem a gyilok a lényeg, hanem a story. A Ragnarök történetmesélése Breaking Bad szintű (mégha ez nem is a legjobb példa, de a minőséget jelzi).
Én pont ezért ódzkodom mindkét esetben a soritól, mert a játékok elmondtak mindent, amit el kellett és lehetett. OK, az is igaz, hogy mind a Santa Monica, mind a Naughty Dog 4-5 évet és töménytelen mennyiségű pénzt kapott a fejlesztésre. Meg is lett az eredménye.
Ha jól tudom, a Last of Us PlayStation exkluzív, szóval még a gamerek jó része is csak videókból ismeri. Én például sose játszottam zombis játékokkal, nem vonzanak, viszont így soriban meg elnézem. Persze nekem a Walking Dead is kimaradt, szóval míg másoknak már elegük lehet a témából, én csak most kóstoltam bele ebbe az apokaliptikus/zombis világba.
94-ről beszélek, azóta én sem játszottam. akkor is csak 1-1 hype-olt játékot. de a The Last of Us nagyot ment a gamerek között, ezért gondoltam, hogy biztos fasza lehet. lassan a játékoknak komolyabb forgatókönyveket írnak egyébként, mint a filmeknek.
Ezt most nem vágom, hogy mi, de állítólag a God Of War-ból is lesz sorozat. Annyiban nem meglepő, hogy az is egy nagyon erősen story orientált játék, bőven van alapanyag egy jó sorihoz (a GOW esetében akár 20 évadra is :)), a bajom nekem az, hogy az összesen 4 játék (2 Last Of Us, 2 God Of War) mindent elmesélt, amit el lehetett és el kellett, félek, hogy innen már csak lefelé megy az út.