Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Sajnos nekem helyben nem volt lehetőségem, utazgatni kellett volna Starjánba. Na meg mikor felszabadultam utánna nemsokára kezdtem a jogaira a tanfolyamot aztán 65 aug.- ban vizsgáztam, novemberben meg már el is kapták a farkam. Abban az éven vezették be a 18 éves kortól való szolgálatot és már vittek is.
Talán 2-3 személy van még mög közülük, egyik kollégám is volt, a mai napig, szoktunk beszélni ha ritkán összefutunk. Ő már 75 körül van, mai napig aktív, jó egészségnek örvend.
Minálunk volt modellező klub, oda a bátyám járt, amíg el nem kezdött dolgozni. Én lövészetre jártam, mög egy darabig a rádiós klubba, de onnan valahogy korán lemaradtam, valami betegség miatt lött lemaradásom, nem is tudtam behozni a hátrányt, így inkább föladtam azt az irányt.
Egykori vezetést oktató "Marci" bácsit, mostanában is mög szoktam látogatni a temetőben, sokan nem szerették a stílusát, pedig jó fej és gyakorlatias öreg róka volt.
Dehogyisnem. De mivel sokan voltunk, két csoport is indult abban az évben és leköltöztek az akkori "Hagyma házba"
Kúltúrházba, így nekünk nem köllött utaznunk. Nagyon jó volt az az MHSz szervezés, sokaknak adott 1 plusz szakmát. Nálunk még jó fejek voltak az akkori vezetők, oktatók is.
Tudom, Dob u.-nak hívták. A bátyám is ott volt PÁV-on, én csak majdnem voltam, mert amikor szóltak hogy möhetök nehézpótra, akkor éppen sokat köllött várni a taxisok miatt, így lemaradtam a buszról.