A 21. Férfi Kézilabda VB Horvátországban kerül megrendezésre, 2009. Január 16. és Február 1. között. A magyar válogatott Franciaországgal, Szlovákiával, Romániával, Argentínával és Ausztráliával került egy csoportba.
A kezilabdaszurkolok.hu weboldalon találtam ezt a leírást. mi is holnap megyünk NAGYKANIZSÁRÓL, megpróbáljuk eszerint. de remélem annyian leszünk, hogy csak a sorba kell beállni!!!!
Eszék előtt kb. 10-12 km-rel lesz egy kereszteződés. Az lesz rajta, hogy Eszék (Osijek) egyenesen. Itt forduljatok el balra Svajcarnica felé. Ez után így jönnek a helységek: Svajcarnica, Darda, Belje, Eszék Eszéken átmentek a Dráva hídon. Lesz egy rendőrlámpás kereszteződés. Tovább egyenesen. És csak egyenesen addig amíg balkezetek felől meg nem látjátok a csarnokot!
Ráhangolódásként tökéletes volt ez a meccs, ahogy Borsos is összefoglalta: sima győzelem, sérülés nélkül, gyenge játékkal. Ennél csak komolyabb, nehezebb meccsek jönnek, de mind verhető ellenfelekkel (talán kivéve a franciákat) a csoportban. Holnap a románok ellen is kiegyeznék egy ilyen győzelemmel :) (Ahol, mi öten is ott leszünk és szurkolunk a Fiúknak :))
Hallottam körkapcsolásról, mondjuk folyamatos élő közvetítésre gondoltam, és nem olyanra, amiben 60 percből 30 van közvetítve. Persze köszönöm, ha ezt hiányoltad.
leges legjobb szerintem ha beregiztek (teljesen ingyenes) a www.bet365.com-ra
ott minden meccset adnak nagyon jó minőségben (igaz teljes képernyőre nem lehet kitenni) mindenféle karatty nélkül csak a csarnok zajjal ! (jóval nagyobb a kép mint mondjuk a bwinen szokott)
És aki lelményesebb leszed egy olyan media playert ami ment a rádio streamet (pl. real one player, szintén teljesen ingyenes) és rádiós közvetítést összehangolod a képpel és máris tökéletes!
Lantosra fel ! :)
télleg nem tudjátok most nem indit blogot utóbbi két világversenyén irt mindig
Félelmetesen nagy volt a kontraszt a macedóniai eb-hez képest körítésben és játékszínvonalban egyaránt... Kiváncsi vagyok Duvnjak mennyivel lövi meg a labdát :)
Köszi, ismerem a sputnikot, de fizetni nem fogok érte. A női EB-t legalább ingyen adták. Akkor nincs élő ingyenes lehetőség? Ha vki tud, írja meg, köszi!!
Merem ajánlani mindenkinek ezt (http://vmhmanager.tv2.dk/?menu) manager játékot a vb-re .Kiváló idötöltés szvsz.(Magyar nyelvüt is kerestem de nem találtam)
Eladó két jegy egy-egy magyar érdekeltségű horvátországi férfi kézi vb csoportmeccsre. Dátum január 24 és 25. Adott esetben szurkolói autót is tudok szervezni oda és visszaútra. Ár 13000 ft (6500/jegy) ez olcsóbb kategóriájú jegy neten nem vásárolható csak helyszínen vagy Horvátországban, én is ott vettem csak sajnos nem tudok elmenni.