Keresés

Részletes keresés

Balkanboy(ttoncsi) Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2454
lényeges különbség talán nincs is a náci és a komcsi között...
felőlem mindenki azt csinál amit akar, míg ezzel másoknak nem árt...
de e kétféle féreg pedig ártani akar, rákényszeríteni másokra beteges ideológiáját...
vírus ez, és ha támad, kell hogy legyen egy népnek immunrendszere, védekezni kell, és addig kell legyűrni a vírust, míg le nem dönti a lábáról az embert...ill. a hazát...
már átestünk egyszer ezen a betegségen...
Előzmény: takacsi (2443)
takacsi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2453
Mindannyian túlélők vagyunk.
Hiszen volt a világháborúnak - tudom, mellékesen és egyébkéntis, miért mentek oda - közel egy millió magyar áldozata is.
Mert háború volt.
És túléltük. Mindannyian, akik ide írunk.
Előzmény: Gavriel (2377)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2452
ne maszatolj zivi

nem mondtál semmit, pedig kérdeztem. konkrétan ki dörgöli HETENTE az orrod alá?

Egy szem emléknap van, azt is a fidesz eszelte ki. (én meg nem tudom mikor van)

Ki a fasz üldözi a karácsonyt? Egyet mondjál aki nem karácsonyozhatott, mert helyette hanukáznia kellett!

Előzmény: zividivi (2448)
zividivi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2450
//"..én nem beszéltem prioritásokról. .."//

Én meg nem rólad beszéltem, hanem a "liberális" gyakorlatról.

De illett a számonkérésedhez.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (2439)
takacsi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2449
"az, hogy néhány meleg megdobálása miatt Magyar Chartát hozott létre a gyurcsány és most egy 14 éves kislány cigányok általi legyilkolására meg meg sem nyikkan azért ez joggal nyitja ki a bicskát mindannyiunk zsebében. A kettős mérce teljesen nyilvánvalóan létezik, és te is tudod én is tudom és mindannyian tudjuk: cigánybűnözés létezik és ellene ugyanúgy fel kellene lépnie gyurcsánynak (a kisbetű szándékos) mint a melegek tojással történő megdobálása ellen.

Nem teszi, ne csodálkozzon tehát, hogy a társadalom önvédelmi reflexeit provokálja. Persze azt is tudjuk, hogy szándékosan csinálja ezt, hiszen így hatalmát megőrizheti 2010-ig. "
Előzmény: Limesz (2385)
zividivi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2448
//"...mit ért azalatt, hogy "hetente van hokolauszt nap" meg "folyton a képünkbe dörgölik".."//

Mert ebből áll a "liberális" politika.

Antiszemita is, cigányellenes is, nem csupán magyarellenes. Érintettként is zavar, hogy Győzikesót csinálnak mindenből, akár a legnagyobb tragédiánkból is.

És Magyarországon üldözik a karácsonyt, helyébe hanuka-ünnepet csempésznek.

Aztán méltatlankodnak, hogy ez nem tetszik a máskulturájú honiaknak. Még meg is torolják.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (2426)
Augustine Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2447
Elképzelhető.
Előzmény: Törölt nick (2441)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2446
Wallraff úr, ön ma minek öltözött be ?
Előzmény: Günter Wallraff (2444)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2445
belőletek folyik folyton az, hogy a csapból is holokauszt dől.

én meg kértem, hogy ezt támassza alá valaki, mert tudtommal egy emléknap van ami állami izé oszt jónapot.

tehát, amit itt a lelki társad hánytorgat, miszerint hetente az arcába kapja a holokausztot, az mi?
Előzmény: M3d00s4 (2435)
Günter Wallraff Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2444
Szittyák haza!
takacsi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2443
Ez jó.
És ki dönti el azt, hogy ki a "náci"?

Mert az még könnyű, hogy ki a kommunista pl. a parlamentben, hiszen tudjuk, kik voltak tagjai az MSZMP-nek, a Kommunista Ifjusági Szövetségnek.
És akkor azokat is 10 perc alatt laposra kell verni?
Észnél vagy, esetleg diktátor, hogy megtagadtad a jogállamot?
Előzmény: Balkanboy(ttoncsi) (2424)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2442
lelkem ez a bosszantó ez nyilas, ő maga mondta. milyen alapon vonod kétségbe?
Előzmény: zividivi (2432)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2441
Szavazni is jön majd ?
Előzmény: Augustine (2440)
Augustine Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2440

Ne vedd fel, amiket írogat!

Bár Gavriel utálja a magyarokat, úgy látszik, mégsem bírja ki nélkülük. Mindig itt eszi a fene valamelyik topikban, és élvezi, ha cseszegetheti őket. Nem fog minket soha megérteni, de ez nem baj, én nem is várom el tőle.

Előzmény: Limesz (2385)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2439
én nem beszéltem prioritásokról. ne azt olvasd amit látni akarsz.
Előzmény: zividivi (2429)
lektor Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2438

Elnézést, de a nyilas eszmerendszer nem szólt megsemmisítésetekről

Nyiltan nem

A hatalmi torzsalkodások, folyamatos pártszakadások és újjáalakulások zűrzavarából fokozatosan kiemelkedett Szálasi Ferenc és nyilaskeresztes, "hungarista" mozgalma. Szálasi, az egykori vezérkari tiszt sikerrel egyesítette a széthúzó náci jellegű mozgalmakat, és megalkotta a hungarizmus ködös, ám sokakra hatást gyakorló eszméjét. Ennek lényege misztikus hit, a nacionalizmus és a szocializmus magyar összekovácsolása volt. Szálasi arról ábrándozott, hogy a náci Németország és a fasiszta Olaszország mellett a jövőben a hungarista Magyarország uralja majd Európát. Szálasit markáns zsidóellenesség jellemezte, magát "aszemitának" tartotta, álma a zsidómentes Magyarország volt. A Horthy-rendszer politikai elitjével határozottan szembehelyezkedett a szociális reformok hiánya és a zsidókkal szembeni "elnéző" magatartása miatt. 

Előzmény: Törölt nick (2383)
zividivi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2437
Igen, igen, jól elmesélted, hogyan gondolkodnak a "felsőbbrendű" megszállók a négerekről és indiánokról.

No, látod! Az ilyen civilizátorokból nem kérünk mi sem. A Négerek sem kértek, az indiánok sem, és a palesztínok sem. Csak jöttek rájuk a fegyverekkel.
Előzmény: Günter Wallraff (2415)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2436
"- Csendben megegyezik velünk a tőke, mert nem akar máshol is úgy járni mint nálunk."

Hát ezt én erős naivitásnak látom. Vagy mi azonnal kapunk a pofánkra, hogy másnak eszibe se jusson, vagy a következő hungarista ország...
Vagy kiéheztetnek, ami sima ügy, a mezőgazdaságot ugyan lehet működtetni úgy, hogy a paraszt áll az eke mögött és a neje húzza, de így nemlehet etetni 10millió embert se, nemhogy 20-at.
Azt ugyanis nagyon könnyű mondani, hogy majd kifizetünk mindenfélét terményben, de megoldani nem triviális. Amíg mindenki másnak van használható pénze, addig nem szorulnak ránk. Az oroszok szerinted adnak majd gázt répáért? Ugye emlékszel, hogy mi volt, amikor az ukránokat rendszabályozták és nekünk nem nagyon volt gáz... Pedig mi fizettük a számlát. Egész egyszerűen súlytalanok vagyunk ahhoz, hogy mi diktáljunk egy olyan helyzetben, amikor mi vettük el a másét.

- Barátságtalan lesz a tőke, kereskedelmi korlátozások, stb - olyan barátot kell találnunk, akinek nem tetszik a jelenlegi nyugati liberális dominancia. Mire az élelmiszer fontossá lesz, bejáratottá válik új/régi barátunkkal a kapcsolatrendszer. Ha neki is fontos lesz az éhező világban az élelmiszer - és fontos lesz - megvéd."

Például? Mondj kérlek ilyen lehetséges barátokat, akik majd megvédenek.
Előzmény: Törölt nick (2348)
M3d00s4 Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2435
komolyan nem hittem a szememnek ,amikor próbaképpen beüttöttema gugliba :

Csapból is a holokauszt folyik

igy ,idézőjelek nélkül.
Üsd be és csodálkozz..
Bár basszus vagy nem itt élsz magyarországon ,vagy igenigen fura a kérdés..
Előzmény: Hayloft Ezekiel (2426)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2434

megint a semmiből kell országot csinálni,

Lesz esélyed hamarosan megint.Jövőre a fasisztákozással foglalkozó böszme -2 prozent gazdasági növekedést tud majd legjobb esetben felmutatni.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (2428)
Balkanboy(ttoncsi) Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2433
ezek nem nyilasok, csak egyszerű türhők....
a többségük még alapjában véve jó szándékú is, csak végtelenül buta, s így ez lesz a jó szándékból...
zividivi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2432
Evvel az idióta nyilasozással szorítjátok ki helyéről a holokaust jelentőségét.

Nem lehettek ennyire ostobák.
lektor Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2431

A német megszállás időpontjában a magyar politikai elit tisztában volt a holokauszt lényegével. Sztójay kormánya tehát azt is tudta, hogy a deportált magyar zsidókat a halálba viszik. Eichmannék valószínűleg kimerítően tájékoztatták az Endre-Baky-Ferenczy deportációs triót is. A csendőrök brutalitása, a gettókra és gyűjtőtáborokra jellemző szörnyű körülmények, az élelmezés hiánya, a vagonok túlzsúfolása, a rokkantak, elmebetegek és aggok deportálása mind arra engednek következtetni, hogy az akció résztvevői közül sok ezer hivatalnok, csendőr és rendőr tudta, vagy legalább sejtette az igazat. 1944 tavaszán-nyarán az Auschwitz-jegyzőkönyv eljutott több egyházi vezetőhöz és kormánytaghoz, majd a kormányzóhoz is. A gyilkolás részleteinek ismerete mégis csak néhányukat sarkallta fellépésre a zsidók érdekében. A minisztertanács egyik ülésén elhangzott, hogy a deportált magyar zsidókat a németek elgázosítják, Sztójay, Jaross, Endre, Baky mégis tagadott, és hazudott a rádióban, az újságokban és a tárgyalásokon. A deportálásokat még Horthy tiltó parancsa ellenére is folytatták, sőt a belügyi vezetés július és augusztus között többször is felkészült a fővárosi zsidók elszállítására.

No comment

Előzmény: Törölt nick (2362)
Balkanboy(ttoncsi) Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2430
hát jó, felőlem szétzavarhatják a söpredéket a rendőrök is, végtére ezért tartjuk őket...
az a fénykép hihetetlen..., ez egy debil? zombi? milyen állat? pfúj de undorító...
Előzmény: Törölt nick (2425)
zividivi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2429
//"...a magyarországi holokauszt nem zsidó trgédia, hanem magyar, akkor előrébb leszünk..."//

Csak éppen nem prioritás a többi magyar tragédia között.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (2423)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2428
no igen, én sem látom hosszúéletűnek a kisnyilas megoldását, csak én azt sem szertném ha nyilasokat lengetne a szél megint az oktogonon, mert utána megint a semmiből kell országot csinálni, mint amikor az elődeik árulták a hazát kétkézzel.

zividivi Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2427

Történelem óra, vagy jelen-vizsgálat?

Történt  annyi disznóság  ebben az országban, emiért egész Európa mélységesen szégyelheti magát, természetesen Amerikával és a Szovjet birodalommal együtt.

Sakkfigurának használta  valamenyi közép-Európát,  a világhatalomért vívott játszmában.

Már csak az nem lehet tudni, hogy befolyásuk nélkül mire jutottunk volna.

A romániában élő magyarok KETTŐS ÁLLAMPOLGÁROK VOLTAK  egészen a "rendszerváltásig". Derék ország-és nemzetárulóink  nem hosszabbították meg a szerződést a románokkal.  

A világ újrafelosztása nem fejeződött be, de Amerika már megroggyant. Kína távol van,  Európa romokban,  az oroszok saját egykori alattvalóikkal sem bírnak.

Eljött az ideje annak, hogy a kis népek végre saját talpukra álljanak és lerázzák magukról az elnyomóikat.

Szerencsés helyzetben vagyunk. A Kárpát-medence az egyetlene CIVILIZÁLT régió, amelyiknek évszázadok óta teljesen közös a sorsa.  Ha összefognánk egymással, rövid időn belűl felerősödhetne minden ország, amelyik nem csupán kulturájában, sorsában, életvitelében hanem földrajzi adottságainál fogva, természetes védettségében  is egy egysgéget alkot a gyilkos nagyhatalmatakkal szemben.

Nem támadásra, hanem önvédelemre hivatott , természetes nemzetközösség a Kárpát-medence.

Csak el kell zavarni belőle, perifériára kell szorítani benne a gyilkos nagyhatalmak, és rezsimek kiszolgálóit.

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2426
ja, meg valamelyik nyilas legyen már drága megmondani, hogy pontosan mit ért azalatt, hogy "hetente van hokolauszt nap" meg "folyton a képünkbe dörgölik"

mert nekem úgy tűnt, hogy évente van egy emléknap és jóccakát. van erre múzeum, nem kötelező elmenni, van erről irodalom, nem kötelező olvasni, az pedig, hogy benne van a történelemoktatásban, az normális.

szóval?
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2425

One of the most hard battles of radicals with the police in the last years started as a licensed demonstration of right wing supporters

http://www.abcprague.com/2008/11/18/right-wing-extremist-demonstration-turned-into-carnage

Ha a tények nem zavarnak !

Balkanboy(ttoncsi) Creative Commons License 2008.12.06 0 0 2424
le kell őket zúzni, oszt jónapot...
Prágában tíz perc alatt laposra verték a náci tüntetést, és nem a fasz rendőrök, hanem az emberek...
gyáva népnek nincs hazája...
egy normális országban nem tudnának masírozni a 64 gigabájtos szarjankók...
Előzmény: Günter Wallraff (2415)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!