Mindenki feltöltheti a képét annak az órának amit éppen visel. Nem az óra értéke a fontos, hanem a megjelenése. Külön érdekes lehet egy-egy érdekes, az eredetitől eltérő szíj, vagy valami más (eredetitől eltérő mutatókészlet), a többit a fantáziátokra bízom ...
Hát eléggé rossz. Vasárnap anyumék felnéztek, ma meg apummal mentünk. Majd mesélek meg mutatok képeket. A pincegarázs elé annyi hordalék került, hogy egy síkban volt a földdel. Az udvarunkon folyt keresztül a Garadna.
Igen, csak akkor még nem volt teljesen kész. Most már komplett.
Csak akkor akartam hordani, ha már vettem hozzá szegecses pilótaszíjat, de aztán szembejött a szekrényből ez a mesh-csat és bár az első nap idegenkedtem ettől a kombótól, mert szerintem a bőrrel lett volna ütős, most már nagyon tetszik és egyfolytában gyönyörködök benne.
A tiéd is szép még mindig. És végre a csuklód is szinte rendben van, bár látszik, hogy szinte a görcs beleállt, hogy egyenesen tartsd. :-)
Ez lett. Csinaltam egy javorszarvas tesztet, majdnem osszejott. A Forddal nem lehetett volna ilyen manovert csinalni, mert abban nincs elektronoka. Ma kicsit felve indulok a miskolci talalkozora.
Nem a karcokat neztem, hanem a plexi csodas fenyet;-). Amugy a szembejovo auto hatulja megcsuszott, seggel atjott a savomba, en elrantottam es ennyit sikerult kihozni. A mogottem jovo mondta is, h a csaj gyorsan hajtott. Na, de majd eloben elmondom.