Fábi kiesett, de Zsombi simán behúzta a tornát. Kiváncsi vagyok jövő héten bevállalja-e az eggyel komolyabb helyi versenyt. Az első körös sorsolása kedvező
Valkusz ma negyeddöntőzik a top100-as Coria ellen elvileg fél10-től Romániában, parádés visszatérés lenne egyből egy Challenger elődöntő jó játékosokat verve
Csak Fucso mit keres a meccsen. Ezt Fábián is megoldotta volna. Holnap hogy ér Metzbe Marci és Zsombor. Megint egy kuka hét jön Marciéknak. Érthetetlen.
Hát toronymagyas esélyesek, hanem biztos győzelem. Igazán pédául felmentést adtam volna, vagy Fucsonak,vagy pesdig Pirosnak, hogy challengeren indulhaljanak a héten. De most könnyű dolgunj van, jövőre a bentmaradásért kell nagyot küzdenünk.
Ja, köszi, annyira nem életfontosságú, csak láttam az eredmenyek.com-on. M4sport gondolom hozza majd, ha nem, akkor sincs gond, na meg én a tippmixpro-n is szoktam nézni, toronymagas esélyesek vagyunk.
Tudok segíteni. Ha befizetsz 1200 FT-ot a BET365-re, ki tudod nagyítani a képet, és megnyomod az F11-es gombot, és akkor még kell még hozzál 3 kis könyvet, hogy ne lásd az oddsokat, mert ha látod, akkor hamarabb tudod ki nyeri a pontot. Tehát az oddokat le kell takarni. De ez nem tuti, de úgy írja, hogy lesz videó róla. És én nem leszek itthon, de telefonon megnézem neked amikor kezdődik, és ha igen rötön írok. Csak csinálj egy regisztrációt, és ha közvetítik utaljál a minimum utalás 1200 FT-ot. De csak akkor tudsz utalni, ha Internetes Web kártyád van.
Gratula Alcaraznek, gyakorlatilag csak ki kell tenni az ütőjét, és megnyerte az első GS-jét. Mondhatnánk, most sajnos aktuális is, éljen a király, meghalt a király. De gratula Tiafonak is, mert szuper fantasztikusan játszott, én vele voltam, és ő is letette a névjegyét. De teljesen megérdemelten győzött Carlos az új király. Ez nem lehet kérdés. Ez szerintem minden idők legjobb meccse volt. Minden pont szinte fantasztikus volt. Köszönjük fiúk. Aki nem látta, ajánlom nézze meg felvételről, mert ezt érdemes.
Ezt már bocsi, de egy éve is megbeszéltük. Alacaraz Nadal, de lehet Rune nem Federer. De lehet később érő típus, mint Roger. Még 5 éve van, hogy beérjen. Nem áll rosszul. Múlt évben ilyenkor ATP meccs győzelme nem volt. Lenne egy kérdésem. Nem tudok sportorvosit szerezni, mert nem izgultam, hogy a sportkórházban, nem kapcsolják a sportorvost,m mert van a Szegedi úzon sportorvos, de AUG 15-ig szabin volt a doktornő, és november 24. kaptam időpontot, és a Diószegi útra egy héttel hamarabb, mert a recepciós felveszi, kapcsolja asportorvost, de nem veszi senki sem fel. 1 éve még lehetett kérni a Sprtkorházban 5000FT-ért következő napra időpontot, de ezt is megszüntették. Nincs valami kapcsolatod, hogy szerezek sportorvosit? Mert ebben a szezonban nem tudok játszani, de tudok, mert hétfőn felhívok egy maszekot, kifizetem a 29000Ft-ot, csak becsülettel befizetem a TB-t, de ingyen nincs sportorvos. Rőhej ez az ország.