Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Sziasztok. Rezisztens almafajták(Pinova, Pilot, Rajka, Renora, Rubinola) oltóvesszőire(1-2 db elég) lenne szükségem. Cserébe Topaz, Florina, Húsvéti rozmaring, Batul stb. + más fajok vesszőit tudom felajánlani.
Szia! Ha a legfelsőbb képen lévőre gondolsz akkor igen. Ha az itthon kapható ugy nevezett szobajukka /jukka elephatipes/ akkor koszonom nem, mert abból van nekem is vagy 5 db.Ezt a jukka fajtát az olasz tengerparton láttam, majd teszek fel képet róla.Milyen növényt szeretnél cserébe?
Napvándor nem vagy egyedül a pargai visszavágyódással.Igaz nem ide tartozik de vigasztalásképpen egy kép /ott kozépen van a jukka amire vágyok,sajna ami velem jött nem fogta meg/
Mohácsi Gábort keresd. Yukkás, agavés...Neten keresztül megtalálod. Érdi srác...BUÉK! ( Janakisz Demeter is egy pont lehet a fűvészkertben...( hej, ha visszajuthatnák Pargára...Nagy élmény volt...Azóta is visszavágyom...bocs, de ez az off kijárt... ) BUÉK...
Hatalmasra nőttek a kannagumóim az idén . Ha valaki vállalja hogy eljön érte Csepelre, szívesen cserélek. 2 m magasra nő, gyönyörű piros leveleivel nagyon mutatós növény. Jelentéktelen piros virága van.
Az elérhetőségük egyikén kérdezd meg kiknek szállítanak, vagy hol tudnád kiskereskedésben megvásárolni. Biztos segítőkészek annyira, hogy ezt megválaszolják. :)