Hagyjad Marci nem ér annyit ! Egyszer valaki közölte velem igen méltánytalanul hogy nekem nem osztott lapot és nem szóljak bele . Nos ,én akkor leírtam hogy bocs többet nem teszem . És lám tartom magam hozzá . Hogy nekem mennyi az értékem nos azt mindenki maga dönti el . üdv doktor4
Kedves Sügér írhattam volna mást is indoknak de tényleg a Lecsót fogom építeni . Negatív hozzászólást írtam lehet . Viszont nem kell válaszolnod csak egyszerűen használd a X -t és nem is látod hogy írtam . De engedd már meg hogy írhassak azt amit akarok és nagyjából oda ahová akarok ! Jó !! Hívtak mások is hogy menjek nem csak Péter . Nem vagyok én oda való sőtt igazából nem kívánatos személy vagyok a társaságba .Csak ezt az illem végett nem mindenki mondja ki . Csak leírtam a gondolataimat . De hidd el az élet meg ismétli önmagát .De meg ám !! Saját példámból tanultam a leckét (megint szétvágtam az ujjam amit a felrobbanó flexx korong roncsolt szét ,eddig 7 vágás volt most immár 11 van ) Véletlenül se érezz áthallást az írásomba mert nincs szándékomban . üdv doktor4
Érezd magad jól! Ne sírjál!! A belőle húzott hasznot is majd csetürien osztjátok el. Tudod én nem lehetek ott,mert azokkal is kezet fogok,akik nyújtják a kezüket,illetve ha én nyújtom,elfogadják. Illemszabály.:-)) Ha köszönnek,visszaköszönök.:-))
Kicsit kezd sok lenni a negatív hozzászólásaidból.
Ja,és még valami:
Ez az összejövetel a megemlékezésről szól,és nem a veszekedésről.
Nem lehetek ott .Csetüri éve biztatásra, lelkesedéstől is vezérelve belekezdtem valamibe és azt kell csinálnom a hétvégén is . Sokan szinte mindenki elpártolt Csetüri EMBER maradt aki még ha nehezen recsegve -ropogva is de hasonlóan gondolkodik cselekszik mint én. Elhiszem én hogy mulatni jobb !!! Csak tudod az a fránya ADOTT szó az a sejtelmes BECSÜLET ( még ha betyár is ) engem megint a vállalás mellé vezérel . Engem igen !!! üdv doktor4