hááát élőben nem ennyire arany, inkább...izé...nemistudom Azért sokat sejtet hogy Fiat Linea kulcsszóra k éptalálatok alatt egyetlen sárga sincs. PicLens-el végignéztem, tényleg egyetlen kép sincs a neten - ezt is a konfigurátorból szedtem ki. A Linea hivatalos oldala szerint meg nem is létezik a szín :D A techno-szürke nem csúnya ám, nálam az volt a favorit csak akkor nem volt tempomattal felszerelt tjet. Így lett fehér, nem bántam meg - élőben nagyon szép és alig látok másikat (munkahelyemtől 100 méterre áll még egy fehér Emotion, de az mjet)
Itt vagyunk! Grat a verdához, nagyon szép! Ez a szín volt még esélyes nálam a fehér és a szürke (a sötétebbik, nem az ezüst) mellett...
Erről jut eszembe, tegnap voltam Gyöngyösön, a kereskedés udvarában áll egy sárga Linea...gondoltam hogy gáz, de minden várakozásomat felülmúlta. Ha nem rendelésre jött és nem engedik egy Seicento ára alá a nyakukon marad....legalábbis szerintem.
A köv. ötletem van, úgyis már itt ment a matricázás, meg mindenféle gagyi cucc felapplikálása az autókra: Szerezzél be vörös futófényt a hűtőmaszk mögé, hogy magát az autót annyira ne csúfítsa el, és máris kész a NÁJTRÁJDER:-))))
De így szeretlek Titeket, olyannak, amilyenek vagytok!:-)
A belsejéről nem csináltam képeket, de amúgy beige ez is!:-)
Ha kiglancoltam, csinálok hozzá méltőbb fotókat is, és majd publikálom!
Amúgy 851 km van ma benne, tehát még 149 km van hátra a 2.000-es max. fordulati járatásból. (Na jó, néha előzéskor kicsit túlszaladt, olyan 2.300-asra, de sosem ment bele a 2.500-ba.)
1.000 km-től max 2.500-as fordulaton fogom járatni 2.000 km-ig.
Azzal hálistennek nem lesz olyan nehéz dolgom, ugyanis szombaton megyünk Pestre, ami oda-vicca kb 450 km!:-D
Ui: valakit nem érdekel zsír új, Albihoz való (mert, hogy vannak itt Albisok is!:-D) 4 db gyertya, és 1 db üzemanyagszűrő?
Sokkal olcsóbbért megszámolom, mint a bolti ára!:-)