Még azt akartam írni, hogy lehet, hogy neked esetleg később ágyazódott be, és akkor kevesebbet látsz, vagy korábban, és akkor többet. Szóval bárhogy lesz, az úgy jó;)
ha az inszem időpontját veszem alapul (márpedig gyanítom, hogy azt kell), akkor 5+5 leszek. az utolsó mensi szerint számolva 3 nappal lenne több. remélem most már látszani fog. :)
próbáltam már azt is, ittam teát, még egy kávét is, pedig nem szoktam. valamelyest jobb lett, de most megint borzasztó. azért ledöntök néhány pohár vizet, hátha enyhül.
pl, hogy lány :)) ezenkívül (lehet, hogy ez kissé lilán hangzik) már akkor érződött, hogy egy külön akarattal bíró kis emberpalánta ja és a húst nem szereti, mint ahogy én nem szerettem a terhesség alatt (már akkor elutasította hihi...)
nem bánom, dehogy :) nem költözünk, csak vettünk egy lakást, ami kiadó, és vannak építési telkeink, amik eladók :) mi meg maradunk a helyünkön, végre ezt rendbetettük, bár majd ha kész a kert, a belső felújításnak lesz itt az ideje...
analízis nagyon bejött, tényleg, épp pénteken voltunk egy találkozón hasonló korú analízises gyerekekkel, elképesztően jól megvoltak mind.
UH-kép: nekem 5+1 van papíron, de nem tudom beszkennelni, mert körberajzoltam rajta a látnivalót, valaki számára, aki nem látta, hogy mit kell látnia :) de túl vastag volt a toll és ennek eredményeként most már _semmi_ sem látszik :S sz'al nem azt a képet fogjuk kitenni kis ezüstkeretben a zongora tetejére :D
lényegében egy kis fekete pöttyöt fogsz látni, amiben van egy még kisebb fehér.
azt nem garantálom, hogy napi szinten írok majd ide, de azért időnként benézek majd jó? :)
Zsizzsik, a másik topikban feltett kérdésedre: a munkahelyemen tudta a közvetlen főnököm, meg 1-2 kolléga. szerencsére az én főnököm normális, maximálisan támogatott, és drukkolt. mivel az inszemig jutottunk csak el, nem volt olyan nagy macera megoldani. 12. nap környékén volt egy uh, és ott megbeszéltük, hogy mikor kell a repesztő szuri és mikor lesz inszem. tehát két utazásból meg volt oldva.
Viszont az utóbbi két hétben többen rákérdeztek, hogy babát várok-e. pedig nem híztam, nem lufi a hasam sem. baromi kellemetlen így magyarázkodni.
Valakinek nincs véletlenül beszkennelt uh képe ilyen korai időből? érdekelne mit kellene majd látnom... :)
az indexes tapasztalat az, h az analízist kevesen fogadják el/nézik jó szemmel, szóval erről nem igazán szoktunk itt mesélni, de pl. ő nem szeretett már kicsinek sem ölben lenni (a klasszikus tartásban), a mai napig az nyugtatja meg, ha a nyakamba csimpaszkodhat, és már magzati korban is így volt.