Buta vagy röffröff a fokhagyma irritálja a gyomrot és belet ergo attól is lehet aftád uiiiiii
DE az alkohol a tökéletes megoldás:
A legegyszerűbb és valószínűleg legelterjedtebb kezelési módszer a pálinkás fertőtlenítés. Az alkohol elpusztítja a sebben lévő esetleges kórokozókat, és segíti az afta gyógyulását.
A tömlő kecskebőrből készült ami sztem mint minden bőr képes volt rohadni............. Olyan hülyék az emberek, hogy több milliárd éve élnek de nem voltak képesek műanyag kulacsba tölteni amit isznak. Igen, ekkora fos az evolúció
Az óbor erjedtebb, érettebb, de attól még az újbor IS bor.
Vagyis az ó a jobb szented. Tehát a jobbhoz hasonlítja a farizeusok romlott, korrupt, elmehomályosító, bódító, kárhozatos tanítását, a rosszabbhoz penig a saját üdítő, frissítő, egészséges, él'tet adó tanítását, troll. Mit ittál, troll...?
Ja, szented Jézus totálisan részegített erjedt borral mán ó bortól megittasultakat, így adván példát nékünk, noha mán egy pohárka is 16%-kal emeli a pitvafibrilláció kockázatát, meg különbenis: még csak ne is nézzük az ó bort, troll...
Tehát a klasszhoz hasonlítja a farizeusok romlott, korrupt, elmehomályosító, bódító, kárhozatos tanítását, a sz@rhoz penig a saját üdítő, frissítő, egészséges, él'tet adó tanítását, troll? Mit ittál, troll...?
Jaj, jaj, úgy szégyellem hogy nem tudom hol van ez az igehely
Penig mán többször beszéltünk róla, troll. De ebből is látszik, troll, hogy téged egyáltalába' nem érdekel, miről van itten szó, hiszen nem tudsz arról, amit mán többször megbeszéltünk, troll...
Röviden válaszolva a kérdésre: igen, tényleg! Jézus élete és halála nem lenne ilyen kerek és örök történet, ha nem szerepelne benne a bor. És az sem valószínű, hogy a róla szóló bibliai történetek megállnák a helyüket, ha bor helyett valami más szerepelne bennük. A Biblia szerint a bor Isten áldása. Ki venné a bátorságot, hogy vitába szálljon ezzel?
"Jézus az új bort mondja jónak s az ót semmibe sem veszi, troll. Persze, a világ (tik), ép fordítva: mert aki ó bort kóstolt, nem kévánja az újat, mert azt mondja, jobb az - ó..."
Két kérdésem lenne hozzád, nemtroll:
1. Hol mondja Jézus az újbort jónak, és hol veszi semmibe az óbort?
Úgy értve, melyik igehelyen?
Jaj, jaj, úgy szégyellem hogy nem tudom hol van ez az igehely.
Kérlek nemtroll, bocsásd ezt meg nekem.
2. Az újbor is bor, vagy valami egészen más folyadék?