Pedig az utóbbi időben ő szokott 6-0-kat kiosztani...
Szerintem elfáradt... minden héten folyamatosan indul és mindig több kört ment.. Most nagyon kijön rajta a sorozatterhelés... Szerintem a döntő elvesztése ellenére is meglesz az AO főtábla.
Tetszett nagyon a játéka! Ha holnap sikerülne győzni a döntőben az orosz Avanesyan ellen, a 96. helyig jönne előre... két TOP 100-as női játékosunk lenne.
Brazil 60-as: Panna - Lee (a román lány közel 4 órát játszott tegnap, így Pannának illene nyerni)
Török 10-es: Amarissa - Ortenzi (az argentint Dorka majdnem megverte, Amarissa Vanda ellen alig volt pályán, így itt is magyar győzelem születhet)
Portugál 10-es: Nati - Ku (a 18 éves koreai nagyon simán nyerte az első három kört, szerintem itt a koreai az esélyes, de boruljon a papírforma és legyen három döntősünk a héten!)
Holnap Panna már pontokért játszik Braziliában Xiaodi You ellen!
Az első két győzelemért nem írtak pontot neki az élő ranglistán, így most 2 helyet visszaesett a múlt heti 107-ről 109-re. De a holnapi győzelem visszahozná a 107-re!
Én is azt gondolom, hogy sok lemondás, visszalépés lesz. Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy Dalma is felcsúszik. Már persze ha bevállalják a lányaink az ausztrál túrát.
Panna simán elődöntős, ha holnap nyer talán AO főtáblás, ha holnapután is akkor meg tutira. de a mumusai jöhetnek: balszeg az andorrai kislány és Parry