Jó estét, elnézést,hogy "belekotnyeleskedek",de a képen látható törpék ,Nagy Sándortól vannak, és történetesen van egy idei kelésű kakasom eladó. Ha érdekli , teszek fel képet róla. üdv Fülöp Gábor
Sanya ! Aranybúza kakasod van eladó !2008-ban vettem tőled egy párat ,de sajnos csak 4+ 4 tojó utóduk lett . A tojó sajnos elpusztult , a kakas meg idén a nagy esőzések idején vízbefulladt.
Ja megválásuk oka! Fiatalokból csak egy fekete babos jércét hagyok a tavalyi kakas meg ronda de nagyon úgyhogy azt sztem levágom!Az egyik tavalyi fekete babos tyúkomnak nem tetszik a formája (csak akkor cserélem le ha lesz helyette másik) a világos babos meg nem nagyon illik bele a képbe!szép-szép de nagyon levilágosítja az állományomat!
Szevasz!Néztem a madaraidat a honlapodon.Tetszenek a cochinjaid.Szépek.Egy világos és egy sötét babos érdekelne is,csak messze lakunk egymástól.Miért akarsz megválni tőlük?
Hello! Hát nagyon szépek a cochinok! Nekem is babosok vannak de nekem is aug közepe óta nagyon rondák!nem tom mikor vedlenek már ki! Nem érdekel esetleg egy fekete babos meg egy világos babos tavalyi tyúk, tavalyi világos babos kakas, idei sötét babos kakasok, idei fekete babos kakas, idei fekete babos jércék?
Nagyon szép az ezüst kakasod!Kérdés.A barna szegettnél jó volt a kelés?Én anno befürödtem velük,így el is ment a kedvem ettől a színtől.Persze lehet,hogy nem a legtökéletesebb egyedekkel próbálkoztam.
Na mi ezt nem vártuk meg, eladtuk az egész állományt. Voltak már így is olyanok, melyek egész jól néztek ki, de a nagy részét egy kezdő csak semmilyennek látta. Legalább azoknak legyen benne öröme, aki vásárolt belőle.
Értem.Nálam a legszebb babosak vedlés után érték el azt a színhatást,amire már tényleg azt lehetett mondani.hogy babos.Addig csak olyan tarka,cifra jelzők passzoltak igazán rájuk.
Szia Laci! Nagyon szép a két új csapat. Teszek fel egy képet a kakaskáról ami Tőletek van. Nagyon jófej kis jószág és eszméletlenül szelíd. Mióta a kék kakasomat eladtam, ő a góré az udvarban, de hála istennek a babossal nagyon jól kijön, meg a kisebbekkel is.