C-t egyébként szerintem sem kell bántani. Annál is inkább mert az itt megjelent írásai alapján simán el tudom képzelni, hogy autista. Ha valakinek nem tetszik az írása ugorja át szépen.
uccsó hetesen olvastam és nem lehetett tőlem tv-t nézni olyan jókat röhögtem. Gondoltam majd a párom is elolvassa és jókat tanul belőle (no nem a marhaságot) de nem ér rá. :-(
Nem vagyok benne biztos, hogy a kontrázásodra várt volna itt bárki is.
Ha kötekedni akarsz akkor keress meg és face-to-face, de a "bátor" beszólásodra - legalábbis én - nem vagyok kíváncsi. Remélem értesz a szóból.
Ebben hol nincs sértés? Szerintem teljesen rossz, arrogáns, támadó modorban szólította meg fozolalut.
Nem estünk egymásnak, és én azért írtam azt amit és ahogy írtam, hogy a moderátorok végre tegyenk valamit, mert C. hónapok óta műveli ezt, te nem vagy még itt olyan régóta, hogy láthattad volna. Eleinte szépen kértük, de nem ért a szóból. Na szóval ezért írtam, amit írtam. Vélemény volt és nem személyeskedés.
Na pont el is szállt amit beírtam! Szóval, hogy az is előfordul, hogy nem egyformán vagyunk érzékenyek. Én ilyen szempontból rinocérosz vagyok, de a gyerekkoromból adódik, hogy nem könnyű megbántani.
Mit vettél fenyegetésnek? Szerintem nem egyforma az érzékenységünk. És ilyen szempontból rinocérosz vagyok, volt egy gyerekkorom, ami megalapozta, így nehéz megbántani.
Azért maradhatott benne, mert abban nincs személyeskedés. Csak azokat törölte ki, amiben egymásnak estetek, meg ment a hernyózás, szidalmazás oda-vissza. A többit kell annak ignorálni, akinek baja van vele. Csak azért, mert nem tetszik a stílus még nem fog kitiltani senkt. Csak akkor, ha direktben bánt.
Igen, olyan, mintha ő büntetlenül sértegethetne minket, de ha mi reagálunk, és közöljük vele, hogy nem akarjuk itt látni, akkor mi vagyunk a gonoszok, és a mi reagálós hsz-einket kell kitörölni....
mi lereagáltuk azt, ami nem tetszett C. hsz-ében, ezeket a moderátor "kigyomlálta". (pedig én nem használtam sértő kifejezéseket, csak a véleményemet mondtam el)Sőt, a moderátor hsz-éből úgy tűnik, mi vagyunk a hibásak a vita keletkezéséért... én élni fogok a javaslatával, és ezután nem reagálom le C-t, bár tényleg jó lenne, ha nem lenne mit/kit ignorálni...