Bocsi, Te nyertél én elnéztem az SZMSZ-t! Egyébként nem keresem a kötözködést, reagálok ezzel arra, hogy írod "fölösleges volt billentyűzetet ragadnod"...:((((
A könyvelővel ma egyeztettem és szerinte azért nem stimmolunk (túlfizetésünk van), mert M. Andrea nem adta meg az utolsó hónap melegvíz fogyasztási adatokat. Elméletileg rendezik, tehát 0 lesz az egyenlegünk. :) Megnéztem, a garázs és a th is stimmol. Ez már javuló tendencia, nem?
Kipróbáltuk a fűtést és teljes fokozatra kapcsolva is csak langyos a radiátor, Ti nem tapasztaltatok hasonlót? Tavaly bőven elég volt 3-asra feltekerni és meleg volt.
Ajánlották nékem ezt a lakótelepet is,hogy ide vegyek egy lakást.
Nézegettem ezt a fórumot és csábító is a dolog mert tetszik nekem ez a Pákó 15 vagy akárhány. Jókat írogat. Aranyom, rokonod az a fekete ? Olvasom, hogy van gond a pénzekkel de nekem tetszik ez a vidék. Vegyek itten lakást ? Jó a fűttés ? mert mán fázós vagyok kicsit. Lehet ott egy kicsit bogarászni a kertben, mert a papa az nagyon szeret kertészkedni. Még most is felássa a kis kertet meg közel az a kis folyó asztán talán hal is van benne. Talán lakótársak leszünk.
Nincs mindenkinek internet elérhetősége és sokan nem fognak tudni arról, hogy Romhányi úrnak feladata a rossz hőmennyiség mérők felmérése, cseréje.Akiknél probléma van és erről a hírről nem tudnak, nem is fognak reklamálni. Egy pár soros hírlevél a faliujságokon biztosan segítene, sőt ha ezt a sok munkája mellett a kk írná, vagy a nevében valakiaz szvb részéről, jó benyomást tenne szkeptikusokra is az uj kk és szvb nyüzsgése.
Ma összeült az SZVB és az új közös képviselet megbeszélésre.
Holnaptól (van, ahol mától) kint lesznek a liftek mellett a listák, amire a mérőóraállásokat kell felírni, kérnénk mindenkit, hogy mihamarabb írja be az adatokat.
Ma/holnap mindenki megtalálja a postafiókjában az egyéni számlaegyenlegéről a kimutatást, valamint a Város-Kép Kft. levelét az elérhetőségeikkel. Akinek a jövőben az üzemeltetéssel gondja akad (például most nem megy a fűtése), az ezeken a számokon elérheti a Szalkai Szilárdot. A levél részét képezi egy adatlap. Ezt kitöltve postán/faxon/vagy szkennelve e-mailen el lehet juttatni a Szalkai Szilárdhoz, de ha nagyon nem megy másképp, akkor az 1./A épület közös képviseletnek fenntartott postaládájába is bedobható.
Ugyan a közös területek garanciális hibáit a Liliomdomb Kft. már egyszer felmérte, de a közös képviselet kérésére jó lenne, ha mi is összeírnánk egy listát. Szerintem mindenki fejből tudna 3-4-et mondani. Ha ezt itt összedobjuk házanként, akkor egységesítve eljuttatom a Szalkai Szilárd részére, ezzel is megkönnyítve a műszaki átvételt neki.
Állítólag Romhányi Imre az elkövetkezendő napokban telefonon keresni fogja azokat, akiknél rossz a hőmennyiségmérő, és a Liliomdomb Kft. saját költségén ezeket javítja/cseréli. Állítólag. Kérném, ha valakinél rossz a hőmennyiségmérő, és a héten nem kap jelzést a Liliomdomb Kft-től javítás ügyében, az jelezze felénk.
Hamarosan kertészeti munkák kezdődnek az 5. épület mellett, mivel 3 db ősfát ki kell vágatni. Sajnos ezek beteg fák, korhadtak, ki vannak száradva, az önkormányzat is engedélyezte a vágást, mivel balesetveszélyesek. Előre is elnézést azoktól, akiket esetleg zavarna a zaj. Természetesen a kivágott fák helyének beültetéséről a társasház gondoskodni fog. Köszönet az 5. épület SZVB tagjának, aki az egész engedélyeztetést/szakvéleményezést levezényelte.
"2.6. A közgyűlés határozatai A közgyűlésen meghozott határozatokról a közös képviselőnek vagy az IB elnökének valamennyi tulajdonostársat írásban értesíteni kell, a közgyűlés megtartásától számított nyolc napon belül."
Én ezt úgy értelmezem, hogy 8 napon belül írásban meg kell kapnom, pont úgy ahogy azt leírtam az általad "pontosított" hozzászólásban. :P Tehát fölösleges volt billentyűzetet ragadnod, hiszen eleve helytállót írtam.
"39. §(4) A közös képviselőnek vagy az intézőbizottság elnökének a közgyűlésen meghozott határozatokat a közgyűlés megtartásától számított nyolc napon belül a társasházban jól látható helyen ki kell függesztenie, továbbá ezzel egyidejűleg - ha a szervezeti-működési szabályzat ilyen kötelezettséget előír – azokról valamennyi tulajdonostársat írásban értesítenie kell."
Az SZMSZ nem rendelkezik erről másként.
A lakók zöme nem tud erről a fórumról, és semmilyen információt nem kap vagy csak nagyon keveset. Én nem akarok többet tudni mint mások, azt szeretném ha mindenki mindenről egyformán informálva lenne.
Nem értem a kérdést. A régi szvb egyik tagja az új szvb elnök, így ő az átvezető pont a két szvb között. Értelemszerűen neki kell a régi közös képviselettől behajtania a tartozásait.
Bizakodjál az új képviseletben. Remélem, ha átvette a dolgokat, azért készít valami tájékoztatót a lakóknak, hogy akkor most mi van/lesz. mert most per pillanat nagy a csend.
Én nem ezt írtam, hanem, hogy más adatot kapott a kk a Piukovicséktól mint amit beküldtek a földhivatalba, illetve van egy későbbi, javított anyaguk ami bement de a kk már azt nem kapta meg.