A topik látogatottságát már csak az edzésé múlja alul. Sajnos.
És ebben nekem is részem van.
Ezt az idényt még tisztességesen le kellene nyomni, asszem már az eredménnyel nem is érdemes foglalkoznunk, csak játsszuk le a meccseket és érezzük jól magunkat.
Derecske elleni meccs, ha jól emlékszem március elejére lett halasztva, a következő meccsünk pedig a Kossuth ellen lesz, szerény, de kedves és objektív személyed által írt időpontban.
Nem. Más: azt szeretném kérni, hogy a jövőben vezessünk be vmi módszert az ilyen esetek elkerülése okán. Ne menjünk potyára el a TÁGig, lett volna más programom. Tudom, hogy többen jeleztétek, hogy nem jöttök. Ha nincs 6 ember, egyszerűen maradjon el.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az alapján ítélsz meg csapatokat és annak szurkolóit, hogy mit írosgatnak közülük páran / vagy legyen akár döntő többségük (hány név nélküli emberről is beszélünk itt és hány szurkoló lehet, akik nem írnak ide?)....Ne már...
Nem gondolod, hogy a következő egymást követő mondatod valahogy üti egymást: Igen, mert nem elfogultan látom a dolgot. És bármilyen Fradi-hír kapcsán van bennem káröröm, mert ott összpontosulva jelen van rengeteg dolog, amit egyenként sem tudok elfogadni.
A különbség ebben a témában az, hogy én nem hangoztatom magamról, hogy objektív vagyok, te pedig igen és te sem vagy az. A hasonlat meg a Pavlovi feltételes reflex, most ez ugrott be, ha érzékenyen érintett akkor bocs.
Bár, ha jobban meggondolom, akkor azt írsz amit akarsz a kedvemet nem tudod elrontani. Kicsit szomorú, hogy egyféleképpen reagálsz a Fradival kapcsolatos dolgokra, olyan mint a kutya nyálcsorgatása a csengő hangjára...