Azt látom, hogy akarat van, némi mozgás is, mélységébe nem látok bele, nem is szeretnék. Még várok a kritikával, Demszkygrádot is 20 év alatt hozták a mostani szintre :)
kicsit nyugodjatok le mind, mert ezt is törölni fogják
teljesen felesleges a szájkarate, mert mindenki elmondta már tízszer, hogy mészárossal meg a mostani önkormányzattal mi a baj, amit 1db ezernevű mészároshívő próbál hárítani a maga egyszerű módján, de ettől semmi nem változik egyik oldalon se tma nem fog idejönni, mi meg csak ismételni tudjuk, hogy a város szarul működik, amire a kontra mindig az, hogy a város remekül működik
tovább kellene lépni valahogy
pl. mondjatok alternatívát tma helyett, kire lehetne voksolni
OFF Túl sok kényes kérdés merült fel, ami kompromittáló Mészáros polgármester-jelöltre nézve. Beindul a személyeskedés ezer nick-en, gyaníthatóan egy személytől eredendően, aztán jön a moderatúra, a topic eltűnik, s Mészáros talpnyalói fellélegeznek. Ezzel a módszerrel csinálták ki a választási topicot is. ON
Igazad Van!! Mi akik csatornázatlan és poros utcákba lakunk, nekünk kuss, mi várjuk csak türelmesen...Majd ha a régi utakat megcsinálják, majd akkor kerülünk sorra...Hát ebből nem esznek...Megalakítjuk a Poros Utcában Lakók Egyesületét és harcolni fogunk az aszfalt utcában lakók ellen...Nekünk is jár az út, arról nem is beszélve, hogy sokkal több adót fizetünk mint az aszfaltozottak...
Szeretem az olyan nyelvőröket mint Te .Addig sem kell érdemi választ adni sok mindenre.
Echte magyar lehetsz,sok-sok névvel ,bocs!(Ságvári talán?)
A felsőbbrendüség (mások hülyének nézése) nagyon is jellemző egyeseknél. Ennyi mellébeszélés ,semmi konkrétum.Süketelés.
Nem tudom,de ugye vannak régi igazi elvtársak,akik miután megértették az idők szavát ma "neves" müsorvezetők,szerkesztők.A stilusuk,a fölényes vigyorgás mások szapulása tökéletes magyarsággal.
Persze most zavarba vagyok,nem tudom divik-e,vagy már elitélendő a Mifélék és mások világa.(kisbetüvel)
De egy időben igen népszerü volt még a fiúknál is.
Nem hazugság. Csak nem fejtik ki a valóság minden részletét ;)
Ezen a bulvárpolitizálás szintjén ezt sem lehet megbeszélni.
A napokban megint címlapra került a nevem. Egyeztettem az újságíróval is, hogy a piszkozatban szereplő kifejezések nem pontosak, nem precízek. Tudta. Az olvasót nem a precíz valóság érdekli, mert azt úgy sem érti meg. Az túl bonyolult. Nincs rá igény. Az imént az m2-n ment a Kispál és a Borz A38-as koncertje, s Lovastól volt pár bejátszott mondat (riport). Ő a "könnyűzenével" kapcsolatban mondott hasonlót. Hogy miért nem játszanak az adók igényes kortárs zenét. Honnan is lenne a nagyérdeműnek igénye, ha nem tudja mire.
Ezt nem lehet egy kampányban elintézni. Sőt! Erre 3 év van. Szántani, vetni, gondozni kell. Most csak az aratásra kéne koncentrálni. Persze vannak, akik azt állítják magukról, hogy aratómunkások. Ez igaz. Csak aratni tudnak. Az előző 3 munkafázis marad csak ki.