Igen igy láttam én is régen. A suli óta más. Több az elvárásom a kutyával szemben, persze, olyan amit tud teljesiteni. Pl, az alap, hogy nyitott kapún nem lép ki. Minden körülmény között visszahivható. Távolról irányitható. Ez azért fontos , hogy bárhol , bármennyire van messze tölem, vezényszóra megáll , és pl fekszik. Kocsiból csak hivásra száll ki.
A kutya mindig az én tüköképem. Ha én szét vagyok esve akkor ö is bizonytalan. Hiába kérek töle hanggal valamit , ha a testem nem azt a jelzést adja.
Edina Joy kutyusa álom. Látszik, hogy nem első kutyusa Edinának. Minden pillanatban figyeli a gazdáját. Probálom elrontani öt, de nem sikerül.
Ami érdekes, hogy a két kutya keresi egymás társaságát, még ha több kutya is van
Pont ezért szeretjük őket mert néha órákig horkolnak de ha rájuk jön a bolond óra minden félét kitalálnak hogy velük foglalkozunk. Én egyszer láttam Dag uraságot de én egy igazi szép kan kutyát láttam aki aszt csinált amit te akartál. Én nagyon kezdő vagyok hozzátok képest de ez a szerény véleményem. Bizonyára változni fog de te se szeretnéd ha egy sarokban ülő túl jó kutya lenne.
Sziasztok Ilyen estekben a inkább ne keljen bevinnetek a macikat a boltba. Ugyan is a hölgy nagyon erős pánik betegségben szenved, hevenyészett fordítás szerint. Egyébként nálunk is bekel engedni minden boltba és más helyekre is a speciális mellényt viselő munka illetve segítő kutyát. Eböl már egy ha jól emlékszem hús boltosnak problémája volt, mert nem engedte be a vak vezető kutyust. Egyébként nagyon szép a kutya és rettent okos ha megnézitek a másik videót róla. Fantasztikus ahogyan figyel az autókra és még taxit is keres ha erősebb a hölgy rohama.
Azért érdekes lenne a szitu:) nagy medve és a praktiker vagy auschan, tesco:D sztem be sem lehetne vinni a kutyusokat:) Fressnapfba tudom, hogy be lehet vinni a kutyulikat már láttam én is:)
Olyan gyorsan elment 2 év...drága Bobykámnak ma van a születésnapja...:) Olyan picike volt....olyan nagy lett....
Szerettem volna neki tortát csinálni minden féle finomságból, de ma a temetőket jártuk, holnap délelött meg megyek vissza Győrbe, így ez elmarad!:(
Nem.... Van nálunk egy ZATIK nevezetű barkács, fa árúház. Annak az udvarán voltak kitéve polcokon az udvari wc-k, kutyaházak.
Amúgy mi rendszeresen járunk Dadel Fressnaps-ba. Oda be lehet vinni kutyát. Leültetem a pénztáraknál, vagy bejön. Mindig kap vásárlás után egy bárányos kimért pogácsát. :-)
3 napig nem találkozhatott a kedvenc kandúrjával , mert az tányért kapott a fejére. Csak ült lent a nappaliba búskomoran. Ma már találkozhattak, nagy volt az öröm. Dad a macskán pihentette a fejét, úgy aludtak.
Szerintem ö azt hiszi benti kutya. Tegnap délután 5-től bent horkolt este 9-ig...
Én úgy gondolom szobatiszta, mert ha pisilnie kell, vagy melege van kikéreckedik.
Tegnap bemutattuk neki a 6 hetes kiscicánkat,kézbe. Dadot nagyon érdekelte.... a kicsit kevésbé.... olyat köpött, fújt, Medvém meglepödött, nincs ö ehhez hozzászokva.:-)
Mi egy magas polson láttuk meg összeszerelve. Mondtam az eladonak, hogy megvenném , de vajon elég nagy-e? kipobálhatjuk? Levetette targoncával. Dad belecammogott. Akkor jó...viszem. De csak az az egy volt épp raktáon összeszerelve. A kocsiba nem fér. Utánfutóval nem vezettem még...
A párom ötlete, hogy rakjuk fel a csomagtatóra. Suzuki Vagon R + a 110 magas kutyaház. Na nem ...inkább vártunk egy hetet. Lapraszerelten jött, igy is csomagtaton hoztuk.
Gratulálok az új házikóhoz! Tetszik neki, ha első pillanattól fogva magáénak tekinti. Nálunk is így volt, azonnal tudta valahonnan, hogy ez az övé lesz, és bele is mászott rögtön. Az öcsém épített egyet neki. Először is a hasam fogtam volna a nevetéstől, ha láttam volna a méretvételt. Az öcsém elmesélése szerint: ott rimánkodott neki, hogy ülj mán le vagy 6 helyre, ne izegj-mozogj, nananajólesz, nawazzebelemozdultál, nananaügyeskutyavagy, anyádúristenitnefickádozzmontammá', najóvégremegvan...
És mintha tudta volna, hogy az övé. Tök izgatott volt mikor meghoztuk és neki álltunk szerelni. Még csak az alja állt, meg az egyik oldala , ö már rajta, benne ült. Azaz köré épitettük:-)
Olyan édes, bent fekszik. Imádom. A teraszajtóval szembe raktuk, a teraszra. Pont belát. Télapóra kap majd egy MACI feliratot rá....
Max. a Visint próbáld meg, de előte a kamillateás mosást. Kamilla, utána Visin és ha 2 napon belül nem javul tűz a dokihoz, mert kötőhártyagyulladás. És ahhoz "rendes" szemcsepp kell...ami gyógyszer. Van kenőcs is szembe meg csepp is, a Brulamycin, de ezekhez doki kell...javasolt:)) Bakteriális eredetű kötőhártya gyulladásra én Brulamycint használok, de előtte kizárom az allergiát.
Eléggé szeles és huzatos iddő volt, lehet attól pirult meg, ez a kamillától és Visintől elmúlik.
A pollenek eltűnnek lassan, kevés az esélye, hogy allergia. Egyes helyeken a gombaspóra kocentráció magas, de ez nem biztos, hogy a szemén jönne ki:))
5 perce ment el tőlünk egy gázkémény ellenőrző. A kutyák tépik a kaput, kinéztem, hogy mizujs, hapsi ordítva közli a kutyaugatáson túl, hogy ...jött. Kimegyek, megköszönöm a kutyáknak, hogy jeleztek, majd közlöm a fundival (a kutyák főnökével), hogy figyelj rám, bejön az illető, állj félre, mutatom neki, hová. Fundi félreáll, összes kutya vele együtt, gázellenőr vacogva kérdi: nem zárja el őket? Nem, feleltem. Beóvakodik, felmegy a lépcsőn félig, a fundi kíséri. Mondom az ellenőrnek: tegye a kezét a fejére. A gázszerelő pillanatnyi késlekedés nélkül felteszi a tollat fogó kezét a saját fejére. Én elképedve nézem, majd kacagva mondom neki: a kutya fejére tegye rá....
Köszönöm a gratulációt, sajnos a fényképeken nem sok látszik a kicsikről, ha lesznek jobbak felrakom őket. Én sosem tartottam magam tenyésztőnek nekem a kutyázás a kiállítás csak hobbi volt magáért a versenyért a győzelemért csináltam és nem hiszem,hogy Dadlynek volt jó.Egyetlen kanom Dadly van és lesz a kiskutyák el lesznek adva addig is Dadly arája Angike neveli őket. üdv Péter
Szép estét mindenkinek! Képzeljétek ma megmentett a baba kutyám. Próba fűtést csináltam, meghallotta a tűz ropogását addig nyöszörgött, toporgott míg ki nem mentem a szobából utána a konyhába. Ott meg nagy öröm farkcsóva. Mint aki azt akarta volna mondani hogy ügyes vagy anya megérteted mit akartam mondani. Én meg majd megzabáltam a kis drágát. 4 hónaposan ilyen okos mi lesz később.
Sajnos, semmi ötletem. Nálunk ma a kutyák fogtak egy egeret, ha minden igaz, a kis testű, Hédi. Arra mentem ki, hogy a puli ott áll Hédi mellett, Hédi morog, de veszettül, hogy nem adja oda Flopszinak. Aztán jött a fundi, aki nemes egyszerűséggel felvette Hédi elől az egeret, és fel-alá parádézott a továbbiakban vele. Mulatságos volt, ahogy éppen hogy csak az egér farka hegye kilógott a szájából.
A pulinak beadtam a gyógycuccot, végül is a gyógyszertáros valami homeopátiás szert adott, mert hogy ez egy kis falu, itten nyugató keverék nem volt (éppen?). Előadtam neki a problémát, majd ezt a bogyót adta rá. Alszik, mint a tej - mármint a puli:)
Itt most nem nevezlek a neveden, de mind a ketten tudjuk hogy kiről van szó hiszen ismerjük egymást! Tulajdonképpen és sem érzem magamat öregnek és most találtam magamnak egy új kihívást tégy és való egy versenyző típus vagyok . Új szakmát tanultam és húsz harminc évvel fiatalabbakkal mérhetem össze magamat és a siker itt is ösztönöz sőt még egyéb előnyök is származhatnak belőle - ha már feltalálták a főniciaiak. A kis ara Angie De Palais Longchamp. Dadlyről pedig a www.tar.hu/dadly honlapon mindent megtalálni.
Igen bevált, nagyon szépen köszönöm a segítséget, Pandamama. :) Egy gondom van csak a kis csibésszel. Nem igazán rágcsálja a tápot, a Pro Plan elég apró szemű és pillanatok alatt behabzsolja az egészet. Nem tudom hogy kéne rávenni, hogy lassabban egyen. Ha valakinek van ötlete, írja meg.
Szia feketepanda! Imád tévézni, meg zenét hallgatni, rockzenét és a dzsesszt imádja. Madonnát ki nem állhatja, duruzsolva, tüntetőleg vonul ki, ha megszólal.Csak azt nem mondja, hogy mi a sz.... hallgatsz már megint. Kint is van, bent is van, aludni az előszobában alszik ,neki van berendezve, de bejárása van szinte mindenhová. A szőre kezd már hosszabbodni, igaz még nem látványosan, itt ott már vannak hosszú szőrszálak. A doki szerint télire hippi kinézete lesz :) 4hónapos és 11 napos és 17.6 kg.