Halottam róla és mondta andris hoyg nagyon jó volt kedden megyek !ÉS megszeretném ragadni az alkalmat és kérlelni az edzőket hogy kedden is legyen valami play szerű egyébként eddig mindig tetszettek az edzések akár mit is csináltunk:D és most nem nyelvezek:D:P
Figyelj Dé! Én vettem 1200 Ftért akril fényes fekete sprayt a bricos__reban és lefújtam úgy hogy a rácsot meg belső szivacsokat kivettem belőle. Nem nagy para egy szombat délután megvan. radiátor felett száríthatod. technikaóra rulz!!!
Jó volt újra edzeni - az eső meg egyenesen motivált! Szeretnék elnézést kérni azoktól akiket esetleg megbántottam - nem akarom hogy Mr. Tackle sírdogáljon!
Danikám! ahelyett hogy ide írogatnál inkább tanuld meg normálisan hordani az új felszerelésedet mert ma úgy néztél ki benne mint egy madárijesztő... muhahahaha! :D
Nemsokára edzés van!!! Végre!!! Már csak a sisakomat kéne lefújatni zöldről feketére!!! S akkor lennék igazán boldog!!! Remélem a fal ma is W1-es srácokkal fog edzeni, az nagyon zsír volt idáig!!!
na bajtársak sorry hogy pudingoztam, sajna a melóm negyed 9ig elhúzódott, nem tudtam menni tegnap..
a vasárnapról írjon má valaki valamit.. az edzésen elígérkeztem a juniors meccsre segítőnek, de facebookon postolták, hogy az a meccs elmarad. most akkor tényleg elmarad vagy mivan?
Köszi Decemberben lesz meg a sisak tehát addig is még lehet gondolkodni és az lesz az első dolgom amint meglesz hogy lefestem(tetem), addig is még ,,Tanulok hogy mester lehessek". Szerintem ez a jó: Nyomás alatt készül a gyémánt. és a Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az, aki mindig fel tud állni.