Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Őszinte leszek, lövésem sincs sem a topikról, sem az előéletéről, sem a törléséről. Megpróbálok utánanézni, ha van valami érdemi válaszom, majd jövök. És ígérni semmit nem tudok a teljes információhiányom miatt.
Nem lehetne hogy a topik törlése helyett azokat tiltsák ki akik nem bírnak viselkedni?
Miért van az hogy egyesek nem bírják elviselni ha valakinek más a véleménye mint az övék?Akkor egyből hatan jönnek trollozni,offolni,meg lakosozni.Őket kellene kitiltani!
T. Moderátor! A navon 77-es nick-emet törölték? Köszönöm a választ. Ahhoz, hogy ezt megkérdezhessem, új nick-et csináltam, de természetesen törlöm, ha nem így lenne. ( nekem 1 nick nevem van, az navon 77) . Email-ben nem értesítettek, ezért bátorkodom megkérdezni.
Tisztelt moderátor köszönöm a gyors intézkedését , azt látom engemet is mocskolnak ,
de mint előzőben írtam mindenkinek a saját tünete alapján lehetne segíteni ezért nem lehet általánositani
HA EZT EGYES SZEMÉLYEK KÖDÖSÍTÉSNEK LÁTJÁK AZ NEM AZ ÉN HIBÁM ! Akinek kérdése van mert nem érti tegye fel saját tünetei ismertetése után ! aki meg csak azért csinált magának nick nevet hogy másokat gyalázzon , érdemi hozzászólások nélkül szintén törölni kellene , hogy azok maradhassanak akiknek valóban segítségre van szükségük .
Köszönöm megértését , és talán nem kellene egyeseknek összemosni egy közösségi net különböző személyeit akik
azonos gépről írnak még nem azonos személyek. Üdvözlettel.
Little f. a kis hamis is több névvel szerepelt, egyiken sem a segítés valódi, jobbító szándékával.
Ő volt még Doxicica, Doxicicus, Number one is, jelenleg mr klein.
Visszatérő gúnyolódó, a betegek baján unalomból szórakozik, címkéz.
(Ő is leügynököz "/kardenügynök rocephin ügynök cowden ügynök stb /, ezért keverik a két embert, pedig nem azonosak egymással. Mármint a kis hamis nem azonos Candicoval).
Régóta van itt, mindig a zavarosban halászott. Időnként a két troll egymás után, vagy egymást erősítve dolgozik/dolgozott a fórum ellen, mindig a "segítségnyújtás" álcájával.
Áttekinthetetlen, értelmezhetetlen, ködös szövege, ál-segítsége, végeláthatatlan mondatai által nagyon könnyen felismerhető!
A Navon77 nevű tag, aki ugyanazon személy - de legalábbis ugyanazt a fórumromboló tevékenységet folytatja, mint Candico Leblanc, Mr. Klein - saját maga állítja, hogy:
"SOHA NEM VOLTAM LYME-OS BETEG."
Mindezt a lyme betegek fórumán. Provokál, rágalmaz, vádaskodik, nincs egyetlen építő jellegű hozzászólása sem. Csak rombolási célból van jelen a fórumon.
Kérem a tag törlését, és egyben a hasonló tevékenységet folytató Candico Leblanc (korábbi neve menekvés) és Mr. Klein (korábbi neve Little fake, többszörösen törölt nick) nevű egyének törlését is.
Jelenlétük a fórumon romboló jellegű, a betegek már nem mernek a fórumra jönni. Vélhetően ugyanaz a személy húzódik a három nicknév mögött, a tartalmak erről árulkodnak.
Kérem szíves ügyintézését, hogy a fórum újra működni tudjon azért a célért, ami egyébként a rendeltetése.
Tisztelt moderátor kérném ezt az acsarkodó lyme fórumot rendbe tenni . Azon embereknek akiknek bajuk van a
kezeléssel azoknak a kezelőorvosukon kellene kitölteni bosszujukat nem a fórumon !
Ennek cime "betegek egymásközt" tényleg had irjuk le nyugodt higgadt körülmények között tapasztalatainkat ,
utkeresésünket és a talált megoldásokat , akár apróbb részletekre lebontva is.
Valóban sok ügynök tevékernykedik itt talán eltüntetni is nehéz őket , de nem lehetetlen !
És halgassák meg azért a másik oldalt is abban az esetben is ha nem egyezik a véleményükkel !
Magam részéről 2 -szer gyógyultam ki belőle sokkal egyszerübb módon mint amiket itt leírnak ,azt látom valakinek sértem az érdekét de nyilvánosan biztosan nem fogok segiteni senkinek ,hiszen mindenkinek más tünetei vannak és ahhoz kellene igazítani a kezelést is . Köszönöm megértésüket üdvözlettel egy valóban gyógyult beteg aki már több mint 3 éve gyógyszermentesen tud élni .
Hiszünk a korrekt, tárgyilagos, igazságos érdemi ügyintézésben, hogy tovább folyhat majd a betegek egymást segítő fórumozása - rosszindulatú, örökös bajkeverők (többszörös visszaesők) nélkül.
Azt látom, hogy eltünt a prosztata forum. Végül is sok volt már a vita, de igazából én ezeket a hozzászólásokat töröltem volna. Nagyon sok jó információ volt ott. nem lehet valahogy ezeket rendezni?
Várható-e belátható időn belül érdemi intézkedés a lyme- kór fórum működésének helyreállítására?
Van-e szándék és akarat a működőképesség érdekében, vagy teljesen káoszba sodorhatja (újkori nevükön :Candico és mr klein) és vegetációra, vagy kiüresedésre lesz ítélve az eddig az egyik legpörgősebb topic?
Az alábbi személy ebben a hozzászólásában ismeri el,hogy Candico leblance=navon77.
Azért jelent meg az igazi neve,mert Ő is megosztotta valaki nevét a 4196-os hsz-ben.
Ez a személy jó ideje lehetetlenné teszi két fórum működését is.(lyme,prosztata) Kérem végre járjanak el vele szemben. Többen is jelezték már felétek ezt a problémát. Most már tényleg komolyan kellene vennetek.
Mr klein alias little f. többszörösen visszatérő, renitens fórumromboló a lyme-kór topicban. Gúnyolódik, megtéveszt, rágalmaz...sorolhatnám... Segíts/etek, amíg nem késő. Köszönettel.
Szeretném kérni a Candico Leblanc nevű fórumtag lyme topicban történő hozzászólásainak felülvizsgálatát, s amennyiben ezt Ön is szükségesnek tartja, a fórumtag törlését.
Másokat pocskondiázó stílusban írogat, némely hozzászólása már a rágalmazás határát súrolja. A fórumot nem viszi előrébb, támadja, a betegek nem tudnak tüneteikről, gyógymódokról, és a betegséghez kapcsolódó lényegi dolgokról beszélgetni, mert megakadályozza a fórumon történő normális, gördülékeny kommunikációt.
Jómagam és betegtársaim nem unalomból, szórakozásból vagyunk a fórumon, hanem együtt próbálunk küzdeni a betegségünkkel szemben, és próbáljuk egymást segíteni ezen az úton.
Ez a tag ebbe a fórumba nem való, és hozzászólásai minősége miatt megérett a kitiltásra is.
Meddig engedhető meg Candico (többszörösen törölt troll) által a a sorstársak bűnözőnek, ügynöknek rágalmazása több fórumra kiterjesztve? (Már az SM és a krónikus prosztatagyulladáson is)
Folyamatos támadás több fórumra kiterjesztve a lyme-kór fórum és tagjai ellen? Állandó provokálás, rágalmazás? Ez megengedhető? Nem meríti ki a fórumrombolás tényét?
Igen ezt jól látod,és ha visszaolvasod a topikban ezeknek az egyéneknek a komentjeit,folyamatosan azt csinálják,ha jön egy új fórumozó egyből beírnak:bizony neked lyme kórod van=toboroznak!Véleményem szerint ezek istenhegyi klinika gyógyszerügynökei.Ha egy ember bepaliznak,akkor alsóhangon 100.000-200.000forintot veretnek el vele az klinikán:wb teszt 12.000forint,konzultáció 12.000forint, 60napos gyógyszerkúra:60.000-200.000forint.Ezt mind időnként ismételgettetik a beteggel.Olyan beteg még nem volt,akire azt mondta dr. esztó klára orvos hogy negatív.
Abban az esetben elhinném hogy nem ügynökök ha abbahagynák a toborzást,de érdekes módon sosem teszik.Ez igazolja őket.
Kérném szépen a következő felhasználó kommentjeinek felülvizsgálatát a Lyme topikban és a nem oda illőek törlését.Beírok egy kommentet két percen belül ott van ráír három offot,hogy ne látszódjon.A másik hogy 10ből hány foglalkozik a topik témával és hány velem vagy valami teljesen mással?Köszöntem.