Lenne egy kérdésem. Láttam sokan felháborodtatok az IHO új arculatán, témaválasztásán (én sem vagyok teljesen kibékülve vele).... Ezért mivel lusta vagyok még öt oldalt visszaolvasni, megtudná nekem mondani hogy ez a nyomtatott, magazin formában is változni fog? Előre is köszönöm a segítségeteket!
ha már kibővült akkor miért ne olvasszuk össze az indóházat meg a totalcar-t közlekedés közlekedés! azt majd egyik elsorvassza a másikat és az egészet lehet előröl kezdeni... GRATULA!!!
Na ahogy látom itt jópáran megírták már hosszabb hangvételű írásukat az új oldallal kapcsolatban. Most én is megtenném. Előszöris szeretném leszögezni, hogy nem fikázó stilúsban. Az új oldal most még tényleg elég átláthatatlan remélem lessz majd jobb is. A profilbővitéssel én sem igazán értek eggyet bár én nem vagyok elfogult vasúthívő ( ha kényszerűségből történt a bővítés akkor elfogadom). Sokan írják , hogy a közöségi közlekedés szoros kapcsolatot alkot egymással. Azért azt lássuk be például a vasút és a busz konkurenciák. Mondjuk én nem vagyok busz ellenes elismerem van ahiva jobb a busz és mondjuk aki a buszokat vagy a repülőket szereti akorr szeresse én nem fogom ezért elítélni ennek elenére nem tudom miért kell a vasutat és a repülést egy lapon emlegetni. Na mindegy. Egyébként nekem is van pár kedvenc repülőm még ha nemis szeretem őket annyira. kíváncsiságból beleolvastam az egyik repülős cikbe és bár tudom hogy nem ide tartozik de cikknek köze nincs "csupaszárny" repülőkhöz. Azonfelül ha kíváncsi vagyok mondjuk valamelyik repülőre akkor rá keresek az interneten vagy testvérem repülős könyvében. Én mindenesetre adok az oldalnak még egy esélyt hiszen rögtön nem lehet eldönteni, hogy az oldal jó vagy rossz. Elsőre még kicsit szokni kell de majd meglátjuk úgyhogy sok sikert hozzá. Én reménykedem.
Sajnos egyik mondatodat sem értem. Magyarázd el, kérlek, mert addig azt hiszem, a régi is rossz, a mostani is tragikus. Vagy ha épp így gondolod, akkor te mit tennél?
"Engedelmeddel az öt év múlva esedékes véleményem kialakítom 2016-ban. A háromnapos újszülött életképességéről pedig megint csak akkor nyilatkozzunk, amikor túlvan az első levegővétellel indult új világ néhány megpróbáltatásán."
Ha több helyen szökik a levegő az inkubátorból akkor elég nehéz lesz.
"nincs és nem is volt sosem titok, persze nem mindekinek kellett látnia vagy elképzelnie."
Ez igaz de elég sook baljós előjel mutatott rá hogy nem úgy mennek a dolgok mint ahogy kellene.
"a kiadó pedig (még mindig) optimista. Megpróbálnia csak szabad, nemde?"
Szabadnak szabad akkor viszont kérdezem én hogy ugye ez az optimizmus lökte meg a lejtőn az IHO-t már pár éve?
"felsöbb szintröl olyat irni hogy nem muszaly olvasni az oldalt"
"a szolgaltatonak kell ugy ugralnia ahogy a vevö fütyül, nem pedig forditva és még kioktato stilusban"
Ezeket mutasd meg, kérlek, hol láttad.
Ha volnál kedves megtenni, a többire is szívesen válaszolok - így az ingyenes húsbolt profilbővítésével és egyebekkel kapcsolatos gondolataimat is készséggel megosztom.
Persze, hogy emlékszem, azért nem milliók hobbija a miénk itthon. :-)
Nincs miért, de főleg nincs hova visszakozni. A lelkesedés kevés, nemhogy fejlődni, fennmaradni sem lehet bevétel nélkül.
A formáról: úgy gondolom, nem pusztába kiáltott szavak az észrevételek. Főleg nem a higgadtan megfogalmazottak. Azzal, hogy "ha nem állítjátok vissza a régit, akkor rám olvasóként ne számítsatok" viszont nem lehet mit kezdeni.
Így indult, és ha lesz az illetékesnek-illetékeseknek kapacitása rá, hozzá fognak nyúlni. (Én személy szerint máshol látom a gondot, de vagyok annyira szerény, hogy privát levélben közöljem, akivel kell. :-)
Engedelmeddel az öt év múlva esedékes véleményem kialakítom 2016-ban. A háromnapos újszülött életképességéről pedig megint csak akkor nyilatkozzunk, amikor túlvan az első levegővétellel indult új világ néhány megpróbáltatásán.
"Hoppá hát itt van az eb elhantolva" - nincs és nem is volt sosem titok, persze nem mindekinek kellett látnia vagy elképzelnie.
"ebből a helyzetből nem igazán látok kiutat és ezen az új témakörök sem fognak sokat lendíeni" - ez a te véleményed, a kiadó pedig (még mindig) optimista. Megpróbálnia csak szabad, nemde?
Az Indóház bevallottan gazdasági vállalkozás. Tehát az iho.hu és Indóház magazin a hatálya alatt áll.
Ha figyelembe vesszük, hogy a gazdasági vállalkozás fóruma (olvasói rovata?) egy másik gazdasági vállalkozásnál van (Inda-Labs Informatikai Szolgáltató Zrt.), akkor már nem egyértelmű a kép ezen topik vonatkozásában.