ezzel szerintem felesleges próbálkozni. egészség alatt kifejezetten patikákat, drogériákat és hasonlókat értenek, nagyon kevés mcc is tartozik ide. a hasonló egészségpénztári/biztosítási befizetések teljesen más kategóriás mcc-ket használnak, erre biztosan nem fognak 4 százalékot adni
a netbankos üzenetküldésben külön legördülő menüje van a wizz air pontos/erste forintos reklamációknak
curve-ön keresztüli fizetésnél teljesen esélytelen a dolog, közvetlenül fizetve általában jóhiszeműek (ha a bolt rossz mcc-t használ, és emiatt nem történik meg automatikusan a jóváírás)
A mobil állandóan azzal bombáz, hogy a Google pay helyett hasznaljam az erste payt.
Mas: ma erste mobil pay-jel akartam fizetni, ami mögé erste kártya van állítva, amin van fedezet. Meglepődve tapasztaltam hogy a fizetés meghiúsult fedezethiany miatt. Belenezve meglepődve láttam, hogy revolut kártyarol akarta levenni az összeget, amin nincs fedezet. Hogy mi történhetett nem tudom
Az utóbbi órán is működik szeptember eleje óta, illetve több kártyát is tud kezelni. Ami fizetéskor lehet kényelmesebb.
Az Erste pay alkalmazásnak meg van néhány beépített funkciója. Parkolás*, autópálya matrica stb.
Más:
*Nyáron többször vettem parkolójegyet. Egyszer viszont kaptam egy mikulás csomagot. A parkolás ügyfélszolgálatán hiányolták a visszaigazolásból a rendszámot. A tranzakció azonosítóval meg nem tudtak mit kezdeni(!). Az Ersténél azt mondták, hogy a lekönyvelt összegnél ott lesz :)
Azóta inkább a Simple-t használom, pedig próbálnám az OTP csoportot kevésbé támogatni.
Ez hihetetlen, ezek belekódolták az ÁSZF-be a bugot, amit nem voltak képesek kijavítani! (Merthogy nem hiszem, hogy ezt valami marketinges találta ki, az ügyfélélmény fokozása érdekében.)
77. oldal közepén (2) a.) alatt:
"A tárgyhónap utolsó napján a 23:00 óráig könyvelt Azonnali forintátutalások esetén a Bank a feltételteljesítés(ek) kiértékelése szerinti díjat terheli, a 23:00-24:00 óra között könyvelt Azonnali forint átutalásokra a termék Alap szinten meghatározott díja kerül felszámításra.
b.) A havi csomagdíjhoz meghatározott tárgyhavi Csomag limit forgalomba a Bank a Díjcsomag keretén belül vezetett forint bankszámlá(k)on tárgyhóban - tárgyhó utolsó napján 23:00 óráig - teljesített belföldi forintmegbízásokat (a Bank Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásain keresztül indított eseti és állandó belföldi forintátutalásokat, továbbá a csoportos beszedési megbízásokat) veszi figyelembe. A tárgyhónap utolsó napján a 23:00-24:00 óra között könyvelt megbízások esetén a Csomag limit feletti tranzakciós díj kerül felszámításra megbízásonként. Amennyiben az Ügyfél a Díjcsomagon belül több forint bankszámlával rendelkezik, a forgalom figyelembevétele a számlák megnyitásának dátuma szerint, azon belül a megbízás teljesítése szerint történik."
Privilégium Standard esetén interneten vagy mobilbankon keresztül az utalás Emelt szinten 20.000 Ft-ig ingyenes, DE! a hónap utolsó napján 23:00 és 24:00 óra között Alap szinten(!) teljesül, azaz bankon belülre minimum 181 Ft, bankon kívülre minimum 201 Ft díjat számítanak fel.
Én is így látom. Arra lennék kíváncsi, hogy tudtok-e más bankot is, aki az MNB-s szabványt elkezdte megérteni. És ezáltal lenne értelme is annak, hogy a mi George-unk képes ilyen kódot készíteni.