Sajnos gyakran kell kérdeznem a fórumon, nem túl szerencsés volt az autó választásom. Ha tele tankolom az autót az utas térben borzasztó benzin szag lesz. El is vittem egy szerelőhöz, aki megállapította, illetve meg is mutatta, hogy áll a benzin a fedél alatt. Az előző gazdájánál benzi szivattyút cseréltek, és valószínűleg kihagyták a bajonett záras rész körül a szigetelő gumit, már ha van ott. Mivel nem ismeri a Lacettit, így biztosra nem merte mondani, de látszik, hogy nem a csöveken szivárog a benzin, hanem körbe jön fel. Le is fotóztam, csatolom. Hol lehet ilyet venni, illetve mit is keressek pontosan. Tud ebben valaki segíteni?
Sikerült venni, piszok nagy szerencsém volt, felrakott egy bontó egy ilyen autót, azt hiszem Siófok, vagy valahol a balcsi környékén,rácsörögtem mondta a manus igen van lámpa, és 14500-ért postával itt volt :P már be is van rakva :-) :P
Hála isten cégen belüli szerelő csinálta eddig aki nem kért pénzt érte! Valóban én is tudom cserélni őket sőt cser€ltem is de hiba kódot csak ő tud olvasni! Sebike gondolom Budapesti én zalai vagxok elég sok km! De ha lehetne elérhetőseget kérni szívesen felvenném a kapcsolatot vele! Az a nem tiszta hogy tegnap megint kiolvastuk egr új stb! Haza felé rángat meg minden erre ma check lámpa világít de minden működik hibátlanul!
Feleslegesen szórod a pénzt, ráadásul ezeket magad is ki tudtad volna cserélni szerelő nélkül. Viss el sebike megcsinálja. Kérd el az elérhetőségét és egyeztess vele.
SSziasztok! Van egy 2005 ös 1.4 lacettim! Olyan hibával küzdök hogy már a szerelőim is feladták! Tünetek nehezen indul hatalmas fogyasztás ugráló alapjárat menet közbe ugráló motor néha lefulladás! Cseréltünk egr szelepet folytóházat map szenzort! Már nem tudjuk mit csináljunk! Egyszer az egrt írja vissza egyszer a szívó cső érzékelőt vagy pedig túl dús üzemanyagot! Esetleg valakinek tipp? Mert már ott tartok hogy meggyújtom!
Sziasztok , új vagyok itt , Lacetti kombi 2006 -os gyártásúhoz keresek bal hátsó lámpát, már nagyon sok helyen érdeklődtem, de nem volt szerencsém , hátha itt :P előre is kössz :