Kicsit off, de talán így az ünnepek előtt megbocsátható ;-)
"Az Állat és Ember Egyesület fantasztikus mentéseket végez, és hihetetlen erőfeszítéssel, odaadással gyógyítja, ápolja a legnyomorultabb kutyákat! Segítsünk nekik, hogy menthessenek, gyógyíthassák azokat a kutyákat, akikről más lemondott, akiket kidobott, sintértelepre hajított, út szélére lökött!"
Bocs, hogy beleszólok, de ez az "uszkár szem betegség" kiverte a biztosítékom. Miért nem inkább bolognese szem? ami megfertőzte az uszkárodat? Gondolom nem saját kútfőből vetted ezt a meghatározást, hanem az igen kedves (netán bukdácsolva diplomázott) állatorvosodtól. Tiszta vicc! Tény, hogy bizonyos méretnél, vagy színnél előfordul, de leginkább az ellenőrizetlenül szaporított egyedektől jön elő. Az ilyen hülyeségeket beszélő állatorvosok meg a szaporítók miatt van ez a fajta ennyire méltánytalanul leírva.
Gondolom mert koptatja :-) Rubika dettó- mindig csúszik a labdáért és ezt a szőre nehezen tolerálja.
Tényleg Rudolfos az a kép :-D Igazi kis bohóc, zsonglőrködik ha labdáról van szó :-)
Nálunk reggel az eső esett, még minig van azért hó de már nagyon vizes. Elvileg csütörtöktől nagyon hideget mondanak, ha addig nem szárad fel korcsolyával mehetek dolgozni...
Köszi :)) 5 hónap alatt szinte a nulláról nőtt ekkorára a szőre, bár sajnos a lábain (főleg a hátsókon, alul) nem nagyon akar. Próbálkozunk majd a kölyök angollal, persze ahhoz még sokat kell nőnie.
Szegény Rubi :( Tök aranyos a középső képen, mint egy piros orrú bohóckutya, vagy a Mikulás rénszarvasa, pláne a szép hámjával :)))
Nálunk már sajnos szinte teljesen elolvadt a hó, ma ráadásul még sár is volt :(
Vasárnap viszont végre (egy hónap után) kijutottunk a suliba, igaz hogy majdnem megfagytunk, de annyira élvezte :)
Van egy új uszi is, egy fekete kisközép fiatal fiú, kiállításokra is járnak. Hát egyellőre inkább a khm..golyói vezetik, de ha épp a gazdira figyel, nagyon ügyes.
Szépséges :-) És már tök jó szőre van! Kölyökoroszlán lesz vagy marad ekkora szőrben?
Egy ivartalanított szukának is lehet plüsskölyke :-D Aranyosak :-)
Akkor én is mutatok néhány képet ma reggelről, nagyon szeretnek a hóban játszani- csak sajnos ma Rubinak megvágta a jég a mancsát két helyen is :( persze ez őt a legkisebb mértékben sem érdekli :-)
Szia!Akkor megadnád annak a szernek a nevét????És mennyibe kerül?Megköszönném!Most 16 hónapos és kiskorától megvan neki ez a könnyezés.Mindig törölgettem neki.Bocsi, de most vagyok itt először még bele kell jönnöm.
Nem fogod elhinni!!! Eddig én is ezt hitte, hogy a genetikai szemkönnyezéssel úgyse lehet mit kezdeni. Tudod Vikinek milyen nagyon könnyezett a szeme, é stényleg kvázi semmi nem használt. Addig amíg ki nem próbáltam egy spec erre kifejlesztett port. Xavano_89 hozta nekem a világkiállításról. GOndoltam mit veszthetek ha megpróbálom... (max az árát, mert elég drága, de hát puff neki, veszett már több is mohácsnál). És nem hiszed el, azóta egy picit se könnyezik a szeme. Sallynek se, és Vikinek s. Kettőjük közül Sallynek volt a kisebb problémája, csak nála a kicsit se akartuk, Vikiét meg tudod milyen volt...
A nevét ide nem írhatom ki, mert reklám lenne, de priviben bárkinek szívesen megírom!!!!
Sziasztok!!!!!Van egy gyönyörű uszkárom, annyi szépséghibával, hogy az az "uszkár szem" nevű betegsége van.Nagyon könnyezik a szeme.Egyszer már átmosták a könnycsatornáját, semmi eredménye nem volt. Ha tud valaki valami tanácsot adni, légyszi segítsetek.
Szeretnék bérelni jövő hét szombatra egy fehér óriás uszkárt menyasszonyi ruha fotózáshoz. Az én uszim fekete közép és már 12 éves, nem tenném ki egy fotózás kényelmetlenségeinek.
Kérlek benneteket, hogy támogassatok abban, hogy visszakerüljön a divatba ez a természetes pompával rendelkező kutyafaj.
A gyömrői gyepire leadtak egy 8 éves ezüst törpénél kicsit nagyobb szukát. Elhanyagolt, a gazdái nem tudtak róla tovább gondoskodni, mert nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültek. Képet és további infót próbálunk szerezni
A SKANDINÁV USZKÁR MAGAZIN legújabb kiadása már a nyomdában van, első példányai a jövő hét végén kerülnek az érdeklődő kezekbe helsinkii kiállításon.
Aki nem akar lemaradni, vagy esetleg Karácsonyi ajándéknak szánja akár magának :-)) akár másnak, jelezze email-en mielőbb. (email címem publikus, a nevemre kattintva elérhető)