ja, mi messzire elkerüljük az Izsáki utat, csak max. hétvégén merészkedünk arra, hálisten csak az Auchan miatt van arrafelé dolgunk. amúgy is mindig be van dugulva, most meg főleg. :-O) én nem látom, hogy szélesítenék is az utat, csak vezetékeket fektetnek. de akkor hogy fog az az út ennél is több forgalmat elbírni?? a mostani Auchannal szemben lesz az OBI, csak ennyit tudok én is.
a Hullámnál balra befelé meg az új Tesco lesz, ha jól tudom, meg szintén még más is, ott is nagy területen építkeznek.
A PN online-nak nincs gazdája, amit az Axel Springer a megyében online gyermekének tart és aszerint gondozza, az csak és kizárólag a baon.hu. Itt van egy kis csapat, ők tesznek fel nagy ritkán 1-1 hírt a PN oldalra is. Evvan :)
Elmentem megnézni, semmi sincs rajta hetek óta, de tényleg. Kíváncsi voltam, változtattak-e. Egy török hekker lehetett, a régi és új ottomán birodalomról írt
A Daimler Benz Magyarországot választotta a Mercedes az új modelljei gyártásának helyszínéül. A konszern Kecskeméten létesít 800 milió eurós beruházásal egy 2500 főt foglalkoztató üzemet – jelentette a DowJones hírügynökség.