Keresés

Részletes keresés

mclier Creative Commons License 2004.11.24 0 0 180

Akárcsak én!!!

A másik helyen viszont nem tudtam túljutni sehogy. Mostmár tudom, hogy kell köszi!

Ja a másik helyen jön egy kopter, három skúlóm van csak. Le lehet annyival szedni, vagy csak mennyek tovább?

Előzmény: GeryLaci (179)
GeryLaci Creative Commons License 2004.11.24 0 0 179

Hello!

Szóval van egy olyan gomb amivel a sima járásodat fel tudod gyorsítani! Gondolom ezt az elején be konfiguráltad magadnak...Na ezt a gombot kell megnyomni menet közben és a járműved is be fog gyorsulni! Ezt én is csak a második ugratós helyen vettem észre, az elsőn úg jutottam át, hogy egy nagy kövekkel teli meredek lejtőn föl lökdöstem a verdát a gravity gunnal :))

Előzmény: mclier (178)
mclier Creative Commons License 2004.11.24 0 0 178

Sziasztok srácok!

Miért nem tudok a buggyval átugratni az úton, rögtön miután megkaptam?

Már vagy 20x megpróbáltam, de mindig lezuhanok, mert az út peremének csapodik a járgány!

GeryLaci Creative Commons License 2004.11.24 0 0 177

RAMBO: Érdekes egy izlésed van! A HL2 egy lapon a DOOM3-al...?? Ugyan már.

A FarCry tényleg szép de szerintem hozzá sem szagol feelingben a HL2 -hez!Ezen a téren ezek csak tucat játékok.

Amit le írtál azok létező dolgok csak nálam nem befojásolják a játék élményt...Ami viszont igen az a hihetetlenül remek feeling és az egyedülállóan szép grafika...

Ha már mindenáron össze akarnám hasonlítani hasonlóan jó hangulatú játékokkal akkor inkább a CODUO-t vagy a MOHPA-t említeném...

Ez az értékelés amit írtál szerintem olyan kákán is csomót jellgű dolog de végülis minden nézőpontot tiszteletben tartok - így ezt is. Az más kérdés, hogy nem értek egyet vele!

Hali

Előzmény: RAMBO (174)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.11.23 0 0 176

A legtobb dolog, amivel elojottel, teljesen egyeni izles dolga, nem hiba. Nem tetszett, OK, mindenki maga donti el, mi jo neki. Ettol szep a vilag. De hogy ezt objektiv kritikanak tuntesd fel... :)

(A Lock Onban sem latszik a kezed a botkormanyon -ettol meg mindig az egyik legjobb szimulator. A Doom 3 meg szerintem volt unalmas. Ugyanilyen itt-kapcsold-be-ott-kinyilik feladatokkal. Ha volt egy sotet sarok, csak bele kellett loni, mert valami biztosan bujkalt benne. Szerintem ebbe ne menjunk bele, mert csak sertodes es balhe lesz belole. A jatekban a tortenet allati, a kornyezet, a fizikai modell. Ez szerintem teljesen egyedulallo egyelore.)

Előzmény: RAMBO (174)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.11.23 0 0 175
Az Options menuben keresd meg a subtitles, vagy hasonlo feliratu menupontot, es klikkelj ra. Bocs, de nem emlekszem a pontos menure, majd otthon megnezem.
Előzmény: Gryllussss (173)
RAMBO Creative Commons License 2004.11.23 0 0 174
Hát azért agyonfavorizálni nem kellene. Sok borzasztó idegesítő dolog van benne.

1. Nincs kezed. Amíg nincs rajtad a szkafander, nem látszik a kezed, amikor megfogsz valamit. Előtted lebegnek a tárgyak. SUX.

2. A találati hely a repülő járművek esetén nem számít. Az OFP-ben, ha egy légidesszant alakulatot dobtak le, és közben eltaláltad a helikoptert, az felrobbant, és a katonák jól átsülve potyogtak le. Itt ez hiányzik.

3. Nevetséges, a "közelebbről megnézem magamnak" gomb és használata. Vajon miért nem fért bele egy nyomi távcső a képbe? Nyomorult.

4. A játékmenet a "motorozós" részeknél hihetetlenül unalmas és vontatott. Majd elaludtam, amíg a buggy-val elértem a célomat. (Itt sincs kezed. Forog a kormány magától. LOL)

5. Egyes helyeken "újraszületnek" a katonák, szörnyek. Na ez igazán ovis. Nulla. Legalább egy f@szom teleportból jönnének ki, de nem, ahol eredetileg álltak, ott újraszületnek. Ez szánalmas.

6. A játék nem vezeti eléggé a kezedet. Nekem nem az a játék, hogy észreveszem-e fekete falon a fekete lépcsőt. (Munkavédelmi szempontból amúgy is szabálytalan :)))

7. Az OFP-ben sokféle parancsot lehetett adni az embereidnek. Ez itt nincs meg.

8. A hangulata az elején megvan, aztán az unalmas útkeresgélések megölik. Aztán megint mire belejönnél, megint egy nyomorult "mire másszak föl" baromság.

Összességében:

A motor: sokkal jobb, mint az eddig írtak. 95% (Bizonyos falak fölött nem lehet átgránátozni, a textúra miatt. - Ezt inkább CS-ben figyeltem meg.)

Hangulat: Nálam a FarCry megveri. A DOOM3 is tisztes mestermunka, ott jobban átjött az interaktív horrorfilm hangulat. Ott nem volt nyugi egy percig se. 80%

A zene: Jó, interaktív, de nem jobb mint a FarCry-ban. 98%

Ötletek: sok új ötlet - a logikai játékok - és sok elcsépelt dolog. (pl. keress három akkumulátort, majd kapcsold be az áramot....ugyanmár!) 99%

Elnézést, ha terjengős voltam.
Előzmény: GeryLaci (160)
Gryllussss Creative Commons License 2004.11.23 0 0 173

Szasztok!

Én is nyomulok hl2-vel, ha épp az időm engedi.

Tegnap amikor betöltöttem az utolsó állásomat, valamiért minden hangeffekt mellé megjelent lenn jobb oldalon egy felirat, ami a hangeffekt leírása volt.

pl Machine gun fire, water splash, stb.

Nem tudjátok, hogy lehet kikapcsolni?

Üdv, gry

Juhász Danika13 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 172
És neked hogy megy a 950-esel meg a 64mb-rammal? Felbontás meg ilyenek mekkora? Danus!
Előzmény: wizardry8 (170)
GeryLaci Creative Commons License 2004.11.23 0 0 171

KÖSZI!

Majd ki próbálom...

Előzmény: Mr_Fusion (168)
wizardry8 Creative Commons License 2004.11.23 0 0 170
Nekem 950MHz Athlon, 256 MB SDRAM, GeForce4 Ti4200 64MB konfig-gal is használható.
Előzmény: Juhász Danika13 (166)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.11.22 0 0 169

Jok ezek a jatekok. Ahelyett, hogy az eloadasomon dolgoznek, ezzel nyomulok...

A kornyezet csodas... City 17 lehetne akar Magyarorszagon is. (Hasonlo elmeny: LOMAC-ban majdnem leestem a Su-25-el, amikor meglattam egy sargara festett Ikarusz-buszt.)

Előzmény: GeryLaci (162)
Mr_Fusion Creative Commons License 2004.11.22 0 0 168
No, akkor akit érdekel, ide lehet jönni HL2 fordításért:
http://www.cheatland.hu/hl2/

Egyelőre még béna (beta) verziónak van nevezve, a lényeges szövegek már benne vannak, csak itt-ott még akadhatnak javítani valók, amiket csinálgatunk, és a frissítések mennek majd ki.

Jelen pillanatban retail CD és ööö... Szóval "demo" ;) változatoknál jobbára működőképesnek tűnik, tudomásom szerint a Steam-es variáció még kihívásokkal küzd.
GeryLaci Creative Commons License 2004.11.22 0 0 167

Hello!

Nekem athlon 2.4, ATI radeon 9700pro, 512MB (400HZ)...

Azt hallottam, hogy 1.2 es proci és 256 ram meg 64MB-os VGA elég hozzá...

Előzmény: Juhász Danika13 (166)
Juhász Danika13 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 166
MIlyen géped van?Ma a hl2 gépigénye? elöre is köszike Danus!
Előzmény: GeryLaci (165)
GeryLaci Creative Commons License 2004.11.22 0 0 165
régi ház
GeryLaci Creative Commons License 2004.11.22 0 0 164
Trabi:
GeryLaci Creative Commons License 2004.11.22 0 0 163

Jó kis szoci autók:

GeryLaci Creative Commons License 2004.11.22 0 0 162

Nekem a trabant kombi és ifa, barkas, moszkvics stb roncsok jöttek be a legjobban:)

Ja és a régi bérházak is baromi élethűek voltak kívülről!

Előzmény: Brutalis Harmonia (161)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.11.22 0 0 161

Le ne lodd nekem itt a veget! :) Szoval lesz Grey Shift, Civil Resistance es Opposing Force II... Egy barati idegen borebe is igazan belebujhatnank.

(Amugy ez az egesz Dune-Buggy-vezetes elkepeszto volt... Hihetetlen, hogy hova jutottunk a szuk labirintusokbol. Az autoroncsokat ero lovesekrol nem is beszelve: a szetroncsolodott feltengely kulon mozog, a motorhazteto jobban behorpad, stb; akar csak a valo vilagban, ugy viselkedik minden reszlete.)

Előzmény: GeryLaci (160)
GeryLaci Creative Commons License 2004.11.22 0 0 160

Szerintem tökéletes! Az első rész óta láttam már jó FPS játékokat (pl COD, MOHPA,MOHAA...) de ehhez egyik sem fogható!

A Doom3 egy nulla volt ehhez képest! A grafika tényleg mérföldkő de a leg tökéletesebb a feeling(akár csak az első résznél)! Mivel szinte egyben nyomtam le egy kicsit rövidnek tűnt de ez inkább az én telhetetlenségem:)

Úgy érzem hamar lesz folytatás, ezzel a motorral 1-2 év múlva is korszerű lesz!Addig meg jöhetnek a kiegészítők!!!!

hl2
Előzmény: Brutalis Harmonia (159)
Brutalis Harmonia Creative Commons License 2004.11.22 0 0 159

Kedden meglattam a boltban, es nem birtam ellenallni. Az elso jatek, amit teljes aron veszek meg,  es nem szimulator, de basszus, minden fillert megert... Kar, hogy a suli miatt nem tudok jatszani; egyszeruen orjito, hogy itt figyel a gepemen, es a hulye jelentest kell irnom.

A Doom3 csalodas volt - de ez... A grafikarol mi a velemeny? A vizbe csapodo golyok, az arcmozgas es a tobbi? Nem ertek az FPS jatekokhoz, de ez egyfajta merfoldko, nem?

A tortenet eddig nagyon bejott; kesobb ugye nem fog lekokadni?

Mit gondoltok, lesz majd folytatas Opposing Force mintara?

GeryLaci Creative Commons License 2004.11.22 0 0 158

HELLO!

Tegnap éjjel kezdtem a HL2-t és most értem a  végére :)

Ha valakinek kell valami infó vagy el akadt valahol akkor írjatok!

Sziasztok!

HL2
emp Creative Commons License 2004.11.21 0 0 157
cupp :)
Előzmény: kukureddu (156)
kukureddu Creative Commons License 2004.11.21 0 0 156

mákod van, hogy ilyen gyorsan válaszolok :))

az SG fórumán megtalálod a tegnapi hozzászólások közt biztosan, a linket, ahonnan vmi fix.rar nevü fájlt kell leszedni -1 mega- és ebből a client.dll -t a hl2/bin könyvtárba bemásolni

Előzmény: emp (155)
emp Creative Commons License 2004.11.21 0 0 155

keresgéltem, de nem találom.

szal, mit, honnan, hova másolni?

aztán csókolgatni fogom a lábad nyomát is, ígérem :)

Előzmény: kukureddu (154)
kukureddu Creative Commons License 2004.11.21 0 0 154
hurrá... :-)
Előzmény: vzoo (153)
vzoo Creative Commons License 2004.11.21 0 0 153

Köszi!

Sikerült a rossz bin könyvtárba másolni :)

de mostmár fut! :))

kukureddu Creative Commons License 2004.11.21 0 0 152
hát nem tok segíteni, nekem is a 4 gigás van, és abban van 2 bin könyvtár is! vigyázz, nehogy a rosszba másold mert lehet ezé nem megy
Előzmény: vzoo (151)
vzoo Creative Commons License 2004.11.21 0 0 151
hát akkor más gondom lesz, mert ezt megtettem, de ugyanaz a szitu.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!