Hát most dolgozom végre, és nem is igen csinálok semmi mást... holnap megyek és elverem az első füzimet :D Pedig számítógépre tartogattam :D
Ködös Albion? Jaj fenébe, de mennék én is, köd itt is van, szóval nem akadály :) Ha Bryan nem járna arra éppen, ölelgess meg a nevemben egy bizonyos Christian Coulsont is! :P
Bryan kérését szeretném továbbítani, miszerint csatlakozzunk hozzá a bálnavadászat elleni harcban.
Íme a levél amit ő fogalmazott, nekünk, mintának :
"Dear ____. I am strongly against the killing of whales, especially under the guise of "scientific" research. I look forward to the day when Japan abolishes it's whaling programme and starts preserving these creatures forever." Sincerely, "
Magyarországi Japán Nagykövetség 1125 Budapest (XII. kerület) Zalai út 7. Telefonszám: 06-1-398-3100 Telefax:06-1-275-1281
Hát ha jönne ide a közelbe biztos tennék róla, hogy megtudja, mennyire várják vissza Magyarországon ;) Egyébként Surrey-ban vagyok de csak egy ugrás London, úgyhogy majd ha koncertezik az új albummal, ott a helyem, és jó lenne, hogy ha hozzánk nem megy első körben, akkor onnan jönnének minél többen ide ;)
Szívesen :) Bevallom nekem a What does it do to your heart a kedvencem ezek közül, de persze a többi se rossz ;) Jó hallgatást! Tutira rá fogsz kattanni.
Oh, nagyon szépen köszönöm,le is tudtam szedni mindet. Juj nagyon kíváncsi vagyok, még sohasem hallottam ezeket a számokat. Még egyszer igazán hálás vagyok... :))
Való igaz... Számomra az is igazolta Bryan hihetetlen fülét,amikor az Aktívos interjú végén meglepett minket egy tökéletesen kiejtett "viszontlátásra" üdvözlettel. :))
Köszönöm szépen,lehet,hogy jól jön,mert nem hozzám még csak egy szám érkezett. :))
Már csak Iamready-re lenne szükségem,vagy valakire,aki felpakolja a számokat. Segítség képpen bemásolom a ritkaságokat,amik nagyon hiányoznak a gyűjteményemből. :))
-She Believes In Me -Bin There Done That -Hey Baby -What Does It Do To Your Heart -Let's Talk About Love (Erre időközben sikerült szert tennem. Celine Dion által énekelt és nagyon-nagyon tetszik. :) (: -Hey Little Girl -The Way You Make Me Feel -I Want It All -Tears Are Not Enough ( ha valakinek meg lenne mp3-ban az nagyon jó lenne :))
Csináltunk egy Bryan Adams Tribute Band-et. De még kellene egy dobos hozzá, meg még egy gitáros. Ha bárki tud dobolni/gitározni és érdekli a dolog akkor írjon egy mailt a tbaliko@gmail.com-ra, vagy hívjon a 20/369-3089-en (Tamás). Ja és tegyétek meg, hogy ha tudtuk valakit akit érdekelne egy ilyen együttes, akkor szóljatok neki! Köszi!
Az nem én voltam, hanem a srác (jóbarátom, márminthogy barát, nem pasim), aki Szani néven szokott itt nagyon ritkán előfordulni. De legalább most már tudjuk, ki kicsoda :D
bocs, hogy kértem, hogy angolul beszéljünk... csak engem is eléggé idegesít ha valaki franciául, vagy németül kezd beszélgetni, ezzel kizárva a többieket... nem tartom fairnek, priviben teljesen OK.
Amugy nem láttam, hogy mikor jöttél be, de én nem sokkal azelőtt, hogy Bryan kilépett, kb 3-4 percet voltunk egy időben... és te utána szólítottál meg... ugyhogy vszinűleg éppenhogycsak lekéstétek... :(
Sztem egyrészt ő nagyon jól tudja, hogy mennyire várják a rajongói mindenhol, és mindent meg is tesz, hogy minél több helyre elmenjen (kérdem én, melyik énekes koncertezik még ennyit, mint ő, manapság...), másrészt kétlem, hogy ezzel valóban befolyásolni lehet...
De azért mindig, ha ez felmerül a board-on, lelkesen invitálom vissza kishazánkba ;)