Az Art Of Noise-t is nagyon szeretem, és tény, hogy Mylene Farmer is "samplingelt" a "L'Autre" c. album néhány felvételén. Pl. az általad is említett "Psychiatric" bevezetője is tartalmaz egy rövidke bevágást ("I'm not an animal...") egy híres filmből. Vajon melyik ez a film? :-)
Ja, a "Psychiatric" kislemez-változatán nem szerepel ez az említett hangminta, mert ez a szám eredetileg az "Allan" kislemez B-oldala (1989. december), és csak később került fel a "L'Autre" albumra, kicsit átdolgozva.
Most komolyan! A "beyond my control"-nak olyan "Art Of Noise"-os hangzása van, mert az a "du dudu du du du" meg a "it's beyond my control" olyan...."Brrrr!!! Hideg futkos a hátamon"-feelinges... (mint a L'autre...-n a "Psychatric" )
- Két duett is tervbe van véve Mylene és Moby között. Az egyik egy elektro-átirat, mely szerepelni fog Moby - várhatóan Karácsonykor a boltokba kerülő - Best Of-ján, és kislemez formátumban is megjelenik szeptemberben (állítólag, a klipet már le is forgatták), a másik pedig, egy romantikus ballada.
- Mylene (szinkron)hangja is szerepet kap Luc Besson új, Arthur et les Minimoys című filmjében. Az angol-nyelvű változatban Madonnáé lesz ugyanez a szerep.
- Madonna, a filmmel kapcsolatos közös munkájuk apropóján, egy duettre is felkérte Mylene-t.
Igaz az, hogy a L'Ame-Stram-Gram -ot nagyon "szaftos" anglra árírva? Mert én ezt olvastam, hogy ha lefordítjuk angolra, a szöveg szexualizálódik, és nagyon intim lesz a tartalma... ez igaz???
Most hallgatom az albumokat... az én véleményem szerint az AINSI-SOIT JE az eddigi legkiforrotabb albuma... A Cendres De Lune-n meg van az a Chloe - mekkora LOL szám :-DDD Az Innamoramento-n pedig a "L'amois naissant" nagyon teccik, meg a Mefie-Toi, mikor az elején Mylén bejön, majd kuncog egyet :-) Az Anamorphosée-n a Vertige... amúgy feltűnően rock-os album A L'autre-n az Agnus Dei nagyon ott van!!! :-) Csak ennyit akartam...