Igen érdekesen fog alakulni a csapatvébé, ha igy marad minden.
Először is az összes magyar csapat azonos ágra kerül, de ez még nem minden, mert a HUNB csapatnak először a NZLA lesz az ellenfele, utánna pedig a HUNA. (ha továbbjut a NZLB-ellen).
A HUNC-nek először egy holland csapat jut majd, ha pedig továbbjut (Hajrá HUNC) akkor a HUND-GBRB meccs győztese (Hajrá HUND).Tehát legjobb esetben a negyeddöntő párositása HUNA-HUNB és HUNC-HUND.
DE csak akkor ha igy marad minden. MIndenesetre úgy látszikmost még, hogy Új-Zélandi csapat nem lesz a legjobb 4 közt.
a csapatvébé sorsolása holnap, kedden (jan 30) lesz este fél tízes kezdettel. Ma este felrakom a (másik) fórumra a részletes sorsolási menetrendet; fejtörést avagy borzongást kedvelőknek érdemes lesz áttanulmányozni.
utolsó kétségbeesésemben ... mindenki segítségét kérem ... mint tudjátok, "elemér" a semmiből jőve lett bronzérmes a vébén, s a semmibe veszett utána.
Leveleimre nem válaszol, stb ...
A díja itt van nálam.
Csakhogy ... az angolokban és az új-zélandiakban felmerült, hogy elemér nem valós személy, hanem valami másodnick.
Mindenesetre gyanújuk van, s én próbálom védeni amíg lehet ... ha lehet ... de a leveleimre nem válaszol, s ezt így nehéz ...
Kérek mindenkit, ha valaki valamit tud (ismeri elemer-t irl, stb ...), ossza meg velem az infót, mert el fogják tőle venni a 3. helyet, s ez nem csak neki, hanem az egész magyar Tantrix-társadalomnak gáz ...
Kb most kérdezed harmadszor ugyane fórumon... bár megértem a türelmetlenséget :-)
Annyi történik, hogy elvileg január folyamán el fog indulni, persze ezt fogadd fenntartással, mert ugye három éve folyamatosan úgy néz ki hogy lesz, pedig...
A bajnoki honlapon már elvileg konkrét időpontok vannak, remélem ezúttal sikerül betartani őket (egy adott ponton elvileg át is fogom venni a szervezést, mint látható csapatvébé oldalán, de még nem tartunk azon a ponton).
Vasárnap délelött 10-től megyünk korizni, akinek van kedve csatlakozni szóljon. Tali a koripálya elött 9.50-kor. Lesz nálunk egy 11 alkalmas bérlet, tehát 11-en sor nélkül be tudunk jutni, most vagyunk úgy 6-7-en, tehát ha van kedvetek, csatlakozzatok.
Gratula Pepének a MMB lebonyolitásáért annak ellenére, hogy rajta kivül álló okok miatt ez még most sem igen fejeződött be, noha a helyezetteket már ismerjük.
Nem tudom mit tehetett volna, de nekem nem tetszett az, hogy egy ilyen versenynél ahol szerintem a sorozatterhelés elviselését teszteljük éles körülmények közt van két versenyző akik nem tudták lejátszani a meccseiket. Ha utólag játszák le, akkor az azért már nem ugyanaz, sem nekik, sem az ellenfeleiknek.
Mindenesetre még egyszer köszi Pepe a lebonyolitásért és Kellemes ünnepeket kivánunk minden kedves ismerősünknek.
December 16.-án, szombaton du. 4-től évadzáró Tantrix-talit szervezünk a szokott helyen, a Kék Rózsában (1077 Wesselényi utca 9. a Zsinagóga mögött). Mindenkit szeretettel várunk. Mária
Megérkezett az első három megoldás, Zormac, Sali és Blick által. Zormac rögtön másnap küldte a megoldást, mely különbözik az enyémtől, de talán szebb is mint az enyém. Sali Z után küldte 1-2 nappal, és Ő is arra a megoldásra jött rá, amire Z. Blick tegnap jelezte, hogy megoldotta, de még nem küldött megoldást, így az még nincs teljesen elfogadva. :o) Ők a top 3, de még várom a jobbnál jobb megoldásokat, hátha van egy 3. fajta megoldás. Na meg talán jövőhéten elárulom, miket küldtek nekem, és mire gondoltam én, a megoldás kapcsán.
Nagy az izgalom, az L4ben 50%os a magyar részvétel. Érthető, hogy mindenki várja az elődöntös meccseket, de azok még viszonylag messze vannak ( Elemér csütörtökön játszik, Sali pénteken ). Így kitaláltam egy (szerintem tök jó) feladványt, ami egyáltalán nem kapcsolódik a tantrixhoz, de ha valaki unatkozik, nyugodtan gondolkodhat rajta, ugyanis erre a célra pont megfelelő. Na meg ha majd megmondom a megoldást, akkor jól a fejre lehet csapni, kb ezekkel a szavakkal: "mekkora baromság.." Szóval a feladvány a következő: ( Lehet, hogy mér kitalálták előttem is, de azért felteszem)
Csináljatok 22 forintból kisfülű, nagyfülű, sárga, és szürke egeret!
Azok az elvetemültek, akik megoldották, kérem az email címemre küldjék a megoldást :O)) ( kaptib@citromail.hu )
és nem utolsó sorban: HAJRÁ SALI!!!!!! HAJRÁ ELEMÉR!!!!!!! GO HUN GO!!!!!
Alfie
(ja és bocsi, ha valakinek sértettem az érdekeit azzal, hogy megint baromságot írtam ide...)