Szia Zozo! Roth Huni vok. Salamon Ferencnel tudsz jelentkezni a Vigado igazgatojanal. En beszeltem vele es azt mondta, hogy a Magyarországi vendégek Brassóba érkeznek, és busz lesz utánuk küldve, a szalitasert ne aggodjatok! Ha arrol van szo :D. Ja és sok sikert a vizsgaidon tovabbra is!
na en erettsegi kozepette sikerult egy kicsit fellepjek meg van egy angol,magyar szobelim es 5 irasbeli,es azzal reszkeessss olvasotabor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kerdeznem hogy mehetek taborba?????sajnos nem tudok vegig ott tartozkodni a felveteli miatt de 2 3 nap kimaradas csak
kernek vmi felvilagositast a taborrol ha lehet 20adikan kezdodik es meddig tart ??program ???
kinel lehetne jelentkezni????????
ki vesz be a csoportjaba ?????????????????????????????????????ha kesobb erkezek????????
ja es kik lesznek a csoportfelelosok??
kik jonnek azok kozul akik zabolann voltak???????????
na kerdesbol enyi eleg me holonap angol vizsga szoritsatok!
pusszancs mindenkinek ja es most van alma lekvarom egy picit gyengeb mint a szilva (ez almabor de jo:))
Köszike! 4 lett !! Lerohad a lábam a harisnyába, a lábamat meg feltörte a csini cipő. De csak a balt. Ebéd közben elmerengtünk a többiekkel, h akkor holnaptól mit csinálunk. Tv-ben most épp leépítés van, úh az 90% nem, ha valaki tud vmi jó kis állást, ide vele! Ancsa! Örülj neki, h még van 2 éved, az legalább biztos pont, meg addig se kell eltartani magad:)
Gabi, gatulálok!!! Tisztára irigyellek... Na mind1, én meg ünnepélyesen harmadéves lettem mindkét szakomból, az is valami, bár a siker nem teljes, de majd augusztusban alakítok rajta. :)
Sancika nem hiszed el épp most néztem meg azt az oldalt, mielőtt ezt írtad.. .-) hehehe én nem akarok lenni én az vagyok tutod.. ! Ne de hívjál ám, hogy jössz-e mert széjjel hasítalak! Én nem tudlak.. :-))) eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
LEÁLLAMvizsgáztam! Na nem akarom elkiabálni, mert még nem volt eredményhirdetés, de csak nem buktam meg, vörösdiplomára meg nem pályáztam, úgyhogy valahol a kettő között vagyok, jaj de jó:)
Na szép, persze ha én is fűt-fát-Donald rágót kínálgatnék akkor persze eszedbe jutnék mi? Egyébként én meg azt szerettem amiben a képen nagyon kafa versenyautók meg motorok voltak!! :-) Fiúból vagyok, na!
Sziasztok! Hogy vagytok! Remelem meg vannak akik emlekeznek ram a tavalyi olvasotaborrol, ha nem, akkor Roth Huni vagyok Kezdivasarhelyrol. Eloszor is ne haragudjatok hogy oly sokaig nem irtam, de rengeteg bonyodalom volt mostanaban errefele. Remelem jottok juliusba!!! :) Varunk! Sziasztok! es vigyazzatok magatokra!
Ugye-ugye, nem én vagyok olyan béna. Még jó, hogy Emese is olvassa a fórumot. A honlapokkal annyi a gondom, hogy nem értek se románul se németül. Na majdcsak megoldom. Te Peti, ezeket az időtartamokat szó szerint értetted?? Azért ez borzalmas. Van nekem is egy-két sztorim a MÁVról, de azok semmik a tieitekhez képest. :) Képzeljétek, a multkor kiscicát szállítottam a vonaton! Olyasmi volt, mint Ödönke, csak fiú. :) Kis Magnumos dobozba zártam, és mikor jött a kalauz, ráraktam a kalapomat, hogy szimpla csomagnak nézze, mert nem tudom, hogyan kell állatot szállítani. (Mármint milyen feltételekkel.) Igenám, de elaludtam, és a kalap lecsúszott, a kalauz meg visszatértében kiszúrta a lyukakat a dobozon. Namost ez egy kétméteres, kétajtós szekrény méretű, ijesztő sárga, kutyapofájú hapsi volt, szal mikor rákérdezett, mi van a dobozban, hát, nyeltem egyet, de nem mertem füllenteni. Amint megtudta a doboz tartalmát, ez a jó ötvenes férfi nyomban átalakult nagy, csillogó szemű kisfiúvá. Hihetetlen volt...
A robbanócukrot sosem szerettem. De a dunakavicsot igen! És a nagy piros, kakasos nyalókát! És a méhecskés, illatos radírt, meg a matricás rágót meg PEZ cukorkát. És mégvalamit. Ki emlékszik a KAJLA csokira??? Na én azért tudnék bármit adni. Piros volt a papírja és sárga kutya volt rajta. Olyan finom csokit azóta sem ettem. Aki olyat tud nekem szerezni, kívánhat hármat. :)
de amit legjobban fajlalok, az termeszetesen az igazi bekebeli gombfocicsapatok eltűnése. Ölni tudnék egy lelőhelyért. Ma is lehet kapni gombfocit, de a gyarto nyilvanvaloan soha nem jatszott, mert termeke alkalmatlan a sport üzesere: a jatekosok tul nagyok, nem csusznak, stb. Akinek elado, igazi nyolcvanasevekbeli gombfocicsapatai vannak, vagy tudja, hol lehet ilyet kapni, sürgösen jelentkezzen nalam. Kicsirigo még parszor meglatogat es kifogyok az eltöretlen jatekosokbol.
Ha már a 80-as évek dilijei kerültek szóba, kitűnő minőségű kodzsek nyalókát tudok szerezni kéz alatt, esetleg turbo rágó kizárólag szappanos vízzel lemosható nonfiguratív műtetkóval, márka meggy, minden játszik....
Felhívnám a kedves táborlakó hölgyek figyelmét -mielőtt bármiféle pletyka kapna szárnyra-, hogy csak jóval Áprilka születése után csatlakoztam a tűzoltóság hivatásos állományához! Tehát szerény személyem e tárgyban nem képezhette alternatíva tárgyát.